Super mooi

De jurk en rok werden snel bezorgd en waren verpakt in een niet te grote nette doos. De kleding past perfect dankzij de gemaakte maattabellen. Echt mega tevreden.

Service is top, zoals altijd! De rok was wel vrij dun en synthetisch stofje, maar daardoor wel lekker stretchy en zit ook comfortabel. Ook lang genoeg. De trui is heerlijk zacht maar schijnt door, dus ga die terugsturen.

Valt tegen

Erg dunne stof. Doffe kleuren, afwijkend van de foto. Mouw inzet er wijd. Net geen vleermuis mouwen. Retour, jammer.

Super webshop

Fijne winkel, leuke spullen. Goede kwaliteit en snelle service. Zeer tevreden. Ik zal hier zeker vaker shoppen voor leuke kleren, die je niet in alle winkels ziet hangen.

Een cadeaubon gekregen voor Kerstmis met weinig winkels waar ik online echt bij koop ik dacht we proberen het eens alle websites tot ik bij topvintage uit kwam helemaal mijn ding. Prachtige jurken dat het al snel moeilijk was om kiezen uit eindelijk een mooie blauwe gevonden en besteld. De bestelling verliep vlot en de levering al even vlot. Toen direct gepast en hey zat meteen als gegoten en ik was verkocht. Dus dank je wel ervoor

Snelle levering , goede kwaliteit kleding

Wat en leuke kleding en goede kwaliteit en precies de omschrijving zoals het is ,en ook met de maat wijzer is het makkelijker om de maat te bepalen ,heel goed

Supersnelle levering, handige maattabellen

Met de maattabellen was het erg gemakkelijk om de juiste maat te vinden. De bestelling werd gelijk verzonden en had ik de volgende dag al in huis. Top!

Prachtig mooi zacht shirt

Het shirt is zo mooi en zacht je voelt je op en top vrouw, alleen net een beetje te kort dus moet ik er iets onder dragen, maar dat komt omdat mijn buste een beetje zwaar is, verder zit het heerlijk en de kleur wijnrood staat prachtig bij mijn blanke huid.

Zeer snelle en correcte afhandeling!

Prima service!

Wow

Heb online heel veel besteld. Maar topvintage heeft een eigen zeer leuke stijl om hun producten aan de vrouw te brengen. Spreekt mij erg aan. Ik had een jumpsuit besteld. Stond heel mooi. Was perfect

Goede snelle service

Nadat mijn bestelling was binnengekomen zag ik 2 dagen later dat mijn item in de sale 26 € goedkoper was. Hierover contact opgenomen met de klantenservice. Waarna het bedrag van de sale geretourneerd werd. Top service van Top Vintage!

Heel heel goed

Super tevreden van de kwaliteit en de suivi van pakket!! De product heel goed beschermd in een heel mooie doos.

uitstekend

op mijn verlanglijstje stond nog een groene mantel, deze was ook nog met korting. een snelle levering, het pakketje was goed te volgen en het staat erg mooi

Zoals op het plaatje afgebeeld

Mooie panty die echt zoals afgebeeld eruit zag. Kwaliteit ook top, mooi stevig.

Heel duidelijke website, veel en correcte informatie. Zeer goede klantenservice. Tevreden over mijn aankoop.

super snelle levering van een prachtig jurkje

Lalamour blijft een favoriet merk van mij en gelukkig hebben jullie dat in de collectie, k zag al veel meer moois op jullie site dus t gaat vast goed komen in mn kast de komende tijd :-)

Helemaal dikke prima

Ik heb een jumpsuit besteld. Doe ik eigenlijk niet zo snel online. Maar hij is prachtig. Goede omschrijving,geen tegenvallende kwaliteit. Goed advies over de te bestellen maat. Keurig binnen een dag bezorgd zoals beloofd Op de hoogte gehouden over verzending. Hier ga ik vaker bestellen!

leuke aparte kleding en hele goede service

Kleding die je niet bij de grote ketens ziet. Je koopt iets aparts. Wel is het soms moeilijk kiezen uit alles wat ze hebben. Mocht je iets besteld hebben wat toch niet is wat je had verwacht, doen ze niet moeilijk over terugsturen. De service is prima.

Mooie kleding en mijn vrouw is er erg blij mee

Goede kwaliteit , what you see is what you get. Snelle levering en een leuk bedankt briefje erbij. Hoop dat ze ook mannen kleding gaan doen

Happy vintage fan

Kreeg dit van mijn dochter cadeau. Voor het eerst bij top vintage besteld. Een perfecte jurk uitgezocht, en voor een mooi prijsje in de sale. Snel geleverd! De jurk is precies het zelfde als wat ik op de afbeelding zag. Qua kleur ook, bij passende pantys erbij gekocht. De maat klopt ook. Kortom voor mij echt perfect, ben er zo blij mee!!

Snelle levering, prettige website

Had verkeerde maat, simpel teruggestuurd in verpakking, nieuwe maat besteld en was er erg snel. Achteraf betalen dus helemaal prima. Blij met mijn mooie rokje!

Eerst eens gekeken op de website, contact gehad met een medewerkster en de stap genomen om af te reizen naar Kerkrade. Wat een super leuke winkel en wat een leuk personeel. Omdat ik een Escaperoom heb zocht ik kleding uit de jaren 40. Ze hebben genoeg. Diverse kledingstukken gepast en gekocht en nu kan ik simpel de kleding bestellen online. Kom ik er niet uit volstaat 1 belletje en ik wordt weer goed geholpen.

Super kleding

Makkelijk te bestellen en mooie kleding en schoenen. Precies wat ik zoek. Snel geleverd. De broek was helaas niet helemaal wat mij stond dus die heb ik makkelijk retour gestuurd. Zeker aan te bevelen.

Uitstekende service

Supergave spullen! Had laarsjes besteld, werden snel geleverd. Zijn nog mooier dan ik had verwacht en lopen heerlijk. Ik kom zeker nog eens shoppen!

Snelle service en kwaliteitsjuwelen

Hele mooie juwelen, woensdag besteld, en donderdag reeds toegekomen, net op tijd voor kerst!

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.