Wauww effect

Super gave, elegante, sjieke, sexy jas... te veel woorden voor.. Mooie kwaliteit, mooi getailleerd en sluit mooi aan je lichaam vast. Super te vrede klant...

super

zo als altijd super mooie jurken

Wauw, wat een fantastische mooie kleding, alsof je terug gaat naar de 60's. Ik heb deze jurk gekocht voor mijn schoonmoeder als cadeau voor de kerst. Deze stijl vindt ze helemaal geweldig en hoop dat ik haar er heel gelukkig mee maak. Ik ga zeker nog vaker shoppen bij jullie!

Perfecte service, prachtige kleding

Dankzij de eigen maattabel en advies per kledingstuk was het super gemakkelijk de juiste maat te kiezen. Voldoende foto's en informatie om te kunnen kijken hoe een stuk aan kan staan. Eveneens super vlot verstuurd en perfect toegekomen. Echt een aanrader, hier bestel ik vaker!

Spijtig

+ Besteld, snel ontvangen, mooie kleur - Te groot - nu uitverkocht - terugsturen - een andere keuze moeten maken

Alsof je terug gaat naar de 60's. Wat een geweldige mooie kleding. Ik heb deze jurk gekocht voor mijn schoonmoeder die ontzettend graag dit soort jurken draagt. Ze krijgt het met kerst en hoop dat ze de jurk net zo fantastisch vindt als ik

Wat een fijne webshop

Een fijne webshop met veel keus met aparte kleding, top klantenservice, I love it!

Geweldige kleding

Top vintage heeft bijzondere kleding als je naar een vintage look wilt gaan. Bestellen gaat eenvoudig. De webshop kan nog wel wat gebruiksvriendelijker worden gemaakt. Retourneren in de winkel is een mooie service ipv betaald retourneren.

Geweldige kleding

De kwaliteit van de kleding is goed, maar de retour kosten (bijna 8 euro) vallen me erg tegen.

Hoge retour kosten!

Mooie kwaliteit en snelle service

De dag na mijn bestelling ontving ik de jas al. Mooie stof en heerlijk warm. Door gebruik van de maattabel zit hij als gegoten, ik ben er heel blij mee!

Mooie kwaliteit en snelle service

Supersnelle levering en het jurkje is prachtig! Past perfect en mooie stof. Ga zeker vaker bestellen!!

Supersnel geleverd. Ik ben heel tevreden. Hier kom ik zeker terug.

TopVintage reageerde onmiddellijk op mijn bestelling. Ik kreeg gelijk een e-mail met een track-and-trace-link. Ben blij met mijn aankoop en de goede service. Zo zouden alle webwinkels moeten zijn.

Supersnel geleverd. Ik ben heel tevreden. Hier kom ik zeker terug.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.