Prima webshop met mooie items

Ik ben zeer tevreden over het aanbod. Jurkje is precies zoals omschreven, maat klopt ook! Het enige wat ik jammer vond is dat ik mijn 10% korting op mijn eerste bestelling niet automatisch kreeg nadat ik mij had ingeschreven voor de nieuwsbrief. Ik heb toen zelf de 10% in mindering gebracht. De feestdagen zijn immers al duur genoeg.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Blij met mijn petticoat van hoge kwaliteit!

Voor werk heb ik een paarse petticoat besteld. Ik werd goed op de hoogte gesteld van de levering en binnen een week werd mijn product bezorgd. De petticoat zat in een hele handige vacuüm opbergzak verpakt, die ik kan blijven gebruiken om hem op te bergen. Ook de petticoat zelf is van hoge kwaliteit en de kleur is mooi fel, ben er erg blij mee! Als de rok iets te lang is kun je de elastiekband een aantal keer omslaan, dan blijft ‘ie ook goed zitten. Ik ben 170cm, 63kg en heb maat M/L. Past perfect! Als ik ooit een andere kleur nodig heb, dan bestel ik weer op Topvintage :)

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Werk

Een aanrader

Heb een jurk gekocht maar twijfelde over de maat. Maar ze hebben mij via de chat heel goed geholpen en de jurk past perfect. Prachtig en kwaliteitsvol stof. Ook heel snelle services, TOP!!

Verrassend!

Informatieve site zodat ik direct de correcte maat selecteerde, snelle levering, héél mooie verpakking en doos...het viel de postbediende ook op!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Super mooie jurkjes en hele snelle levering en retour

Ik vind de collectie van jurkjes ontzettend mooi en echt anders dan je in winkels vindt. De levering was snel en de jurkjes waren van mooie kwaliteit. Ik heb er een geretourneerd omdat deze niet goed paste, de retour is heel snel verwerkt

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Mooie jurk kleed slank af en pracgtig van kleur maat is ook top

“TOP”

Prachtige kleding, super goeie service, snel met de bestellingen!!

Supercute vintage kersthanger!

Wat 'n geweldig mooie vintage kersthangers! Dit jaar kon ik me er drie veroorloven, ik ga sparen voor meer! Alles apart en supergoed verpakt, en snel geleverd. Geweldige shop ervaring! Top!!!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

De persoonlijke benadering vond Ik geweldig. En de site is zo leuk! Hele herkenbare mode met veel items die Ik destijds gedragen heb . Jammer genoeg was het door mij bestelde artikel te groot en de M was uitgerkocht. Het retour sturen was ook goed geregeld., Op Top vintage is niets aan te merken.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

goede kwaliteit producten en goede bestelervaring

De producten zijn duidelijk van goede kwaliteit en zien eruit zoals ze geadverteerd worden. Ze waren goed verpakt en zijn zeer snel geleverd. Erg tevreden!

Enorm klantvriendelijk

Wat een mooie kleedjes verkoopt TV. Voor ieder wat wils, of je nu over de TOP wilt of wat klasieker, van alles in huis en je voelt je meteen shinen in deze kleding. Daarnaast ook nog eens een enorme lading aan klantvriendelijkheid, qaardoro je je bijna een van hun vriendinnen voelt. Absoluut mijn favo kledingzaak!

Kan niet beter!

De petticoat kwam al na twee werkdagen bij mij thuis aan. Zoals altijd een mooie verpakking. De petticoat zelf is een droom. Zacht, twee laagjes die veel volume geven en de maat kan ook nog is aangepast worden door de elastiekjes. Voel me net een prinses in dat ding. Dat wil je toch gewoon??

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Werk, Dagelijks gebruik

Dikke prima!

Mijn eerste bestelling bij Topvintage. Heel erg blij met mijn jas van King Louie. Keurig ingepakt en op tijd verzonden.

Fast delivery lovely items

The shipping was super fast. The items all of good quality.

• N/A

Snelle levering en past perfect!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Anders

Hele fijne site

Wat een fijne winkel, je kan snel vinden wat je zoekt en het maatadvies klopt goed. Snel verzonden en duidelijke communicatie.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Ik keer steeds tevreden terug !

Mijn recentste aankoop was voor 3/4 geslaagd ! Wat mij niet zo mooi stond als ik het in mijn hoofd had, heb ik teruggestuurd & met het teruggestortte bedrag koop ik straks nieuwe dingen die ik ook mooi vind.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Werk

Leuk Rokje het past mooi

Ik had een geëmaleerd grijs rokje gekocht met aan beide zijden drie zwarte knoopjes mt XL past mooi. Ben altiid tevredenn over jullie aankopen

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? N.v.t.

Veel keuze en goede kwaliteit

De bestelling was snel binnen. Grote keuze in jurkjes en van goede kwaliteit. Ook fijn dat er schoenen te koop zijn, heb een mooi paar glitter pumps gekocht, helemaal happy mee!!

Lekkere warme jurk

Heerlijke warme jurk. Leuk met boots maar ook met hakken. Maat is prima.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Werk, Dagelijks gebruik

Mooie producten en vlotte levering

De rokjes die ik heb besteld zitten als gegoten en de kleuren zijn prachtig. Alles keurig en solide verpakt en vlot geleverd. Met duidelijke instructies mocht je iets willen retourneren. Wat gelukkig niet nodig is.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Dagelijks gebruik

Super tevreden

De jumpsuit was op tijd geleverd, contact met topvintage betreft levering was duidelijk, zeer klantvriendelijk. Ik ben super blij en tevreden met mijn aankoop, precies zoals afgebeeld en zit gegoten, kan niet wachten het aan te doen. Ik zal zeker weer bestellen bij Top vintage, want de collectie is prachtig. Zeker een aanrader jullie website wie van vintage houd.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Anders

Aparte, betaalbare kleding voor goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik ben heel tevreden over Topvintage. Ze hebben kleding die je elders niet zo gauw ziet. En ik vind de aangeboden kleding betaalbaar en van een goede kwaliteit. Ook mijn contact met de klantenservice verliep prima.

Cadeautjes voor mezelf

De panties zijn zoals altijd geweldig. Prachtige kwaliteit voor een zacht prijsje. De lipstick is een bijzonder luxe ervaring. De kleur (Red Velvet) is sterk gepigmenteerd, een donker rood met een blauwe ondertoon. De enige reden dat ik met 4 sterren beoordeel i.p.v van 5, is omdat deze kleine artikelen in een grote doos geleverd werden. Dit is onnodig en verspillend.

Geweldig mooie kleding

Altijd een feestje hier te bestellen Soms gaat er wat terug naar meestal de wow factor

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade