Geweldig product en goede service

De website navigeert goed en de rok was in no-time geleverd. Het bedrijf is erg vriendelijk en de rok is mooi, nette qualiteit en precies als beschreven

Top jurken

Mooie kwaliteit en de pasvorm is ook goed. Dit wordt mijn favoriete winkel.

Wat een gave webwinkel voor wie van vintage houdt. Ruime keus en snelle verzending!

Wat een heerlijke mode en pasvorm!

De website is duidelijk, veel keuze, prachtige modellen. Mode voor de vrouw met vormen, maar ook een taille. Heel vrouwelijk en comfortabel e pasvorm. Deze website zal ik nog vaak bezoeken!

Prima aankoop

Mooie panty van King Louie voor bij de jurkjes

Blij

Snelle levering mooie kwaliteit kleding makkelijk te retourneren en super fijn dat bij ieder kledingstuk een apart maattabel bij zit. Thanks

Groot assortiment

Topvintage is een keurige webshop met een groot assortiment en alles wordt altijd netjes verzorgd geleverd

Ik ben weer zeer tevreden met mijn nieuwe aanwinsten! Stuk voor stuk unieke items! Bovendien werden ze weer super snel geleverd en was alles met de nodig zorg verpakt. Tot binnenkort! ;)

Top ervaring!

Het is best wel een beetje geld voor mooie kledij. Ik twijfelde heel hard maar het is het helemaal waard! Prachtige kleedjes, mooi afgewerkt, mooier dan op de foto's zelfs! Een echt kado aan jezelf.

Spetterende jurk

Zit als gegoten Prachtige jurk , mooie stof en print . Ben er heel blij mee.

Goed alles was goed verpakt en paste uitstekend

Zo'n mooi jurkje en de gratis verzending erbij deze x Top

Altijd een top service!

Altijd een snelle verzending, mooi verpakt en de tijdelijke actie met gratis retour was mooi meegenomen. Helaas waren de jurken het niet voor mij, review gegeven per jurk op de website waarna Top Vintage direct contact opnam om te kijken of, en zo ja hoe, ze het voor mij op konden lossen. Bestel al jaren bij dit bedrijf en blijf dat hopelijk ook nog jaren doen!

Prachtige kleding, super service

Prachtige kleding, handige maattabel en easy besteld. Communicatie met TopVintage gaat ook altijd snel en duidelijk!

Perfect, hoeft niets terug te sturen.

Zeer snelle levering, alles geheel naar wens.

Super kleding en accessoires

Super leuk jurkje met mooie pasvorm. De ceintuurtjes passen er perfect bij.

Altijd blij met mijn aankopen bij top vintage

Wat een leuke broek, heel fijn met elastiek aan de achterkant in de taille. Mooie stof ook, qua kleur en patroontje en lekker soepel. Wel een heel stuk te lang, dus moet hem korter laten maken. Maar hij zal heerlijk zitten :)

Leuke shop, snelle bezorging!

Wat een leuke jurken. Veel keus als je er weer een echt als een dame uit wilt zien!

Heel tevreden

Snelle levering, juist producten in goede maat en gewoon heel leuke artikelen.

Heerlijk

Snel en mooi op tijd

Top voor ontwerp en kleur, maar afwerking stelde teleur

Het kleedje past heel mooi, de kleur en het model zijn fantastisch. Één minpunt: de zijnaden zijn nogal nipt gestikt en er was al een deeltje losgekomen zodat ik het kleedje onmiddellijk moest naaien voor ik het kon dragen. Dat zou niet mogen bij een kwaliteitsvol kledingstuk.

Topkleding en topservice!

Mooie en grappige kleding, heb n jurk en vestje gekocht, helemaal leuk!!

Fantastisch!

De kleding, de levering, de online shopervaring: het is in één woord fantastisch! Love, love, love it!

Prachtige shirts

Prachtige T-shirts besteld. Snel geleverd en perfecte pasvorm. Mooie kleuren en mooie halslijn. Meerdere malen besteld bij Topvintage en altijd goed.

Super kwaliteit en ik ben helemaal verliefd geworden. Ik ga zeker reclame maken over jullie site.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.