Super mooi blouse

Heel blij mee. Goede pasvorm en snel geleverd.

Mooie kleding en snel geleverd!

Mooie kleding, goede qualiteit en snelle levering!

Heerlijke comfortabele jurk

Dit is een erg fijne jurk. De stof is mooi en stevig, rekt dus niet. Ik heb een maat groter gekocht dan dat ik normaal heb en die zit als gegoten. Er zitten zakken in, dat is ook heel fijn. Lekkere jurk voor de herfst en winter!

alles top!

altijd goede ervaring bij top vintage en ALTIJD prachtige kledij! much love

Bestellung 3 Packte

Habe am 28 Oktober 2 Packete mit Ware bestellt und bezahlt. Am 29 Oktober noch eine Bestellung getätigt. Es sind nur 2 Packete angekommen eins vom 28 Oktober und eins vom 29 Oktober. Das grosse 2 was ich auch am 28 Oktobet bestellt habe ist nicht bei B Post angekommen. Hatte auch keine Email von Top vintage bekommen das fad Packet weg geschickt ist nur ne Bestätigung vom der Zahlung. Bei B Post ist dsd Packet angegeben seit den 29 dad es in Auftrag von Top Vintage gegeben wurde mit Packetnummer ist aber nicht bis dato eingetroffen. Die 2 anderen Packete habe ich erhalten. Dad Packet mit meiner Ware was für viel Geld war ist irgendwo gelandet nur nich bei mir als Besteller Hoffe das regelt such noch habe das erste nsl Probleme mit der Versendung von Top Vintage ansonsten bin ich mit der Firma sehr zufrieden und kaufe nur meine Sachen dort. Ich hoffe das Packet mit meiner Bestellung kommt noch an. Das ist sehr unangenehm weil ich nicht weiss ob das geregelt wird.

Leuk seventies rokje

Leuke print, heel seventies. Lengte op de knie (ik ben 1.67). Het materiaal valt wat tegen. Het is hard, wat stug materiaal en voelt wat goedkoop aan en aan de binnenkant laten wat draden los. Maar die kun je afknippen en dan is het opgelost. Ondanks bovenstaande: leuk rokje, voor een leuke prijs. Ik combineerde 'm met chocoladekleurige panties en een zelfde kleur truitje. Stond prachtig, veel complimenten gekregen.

Snelle levering. Heel mooi item. Maatadvies bij producten is echt een super! Bedankt

Fantastisch ❤️

Wat een geweldige webshop!! Het is gewoon een snoepwinkel, zo veel mooie kleding en accessoires. Wat erg fijn is, is dat je bij de kleding een maattabel hebt zodat je altijd de juiste maat kunt kiezen!! Na het plaatsen van de bestelling volgt als snel de email met de bevestiging en ook over de levering (ook super snel) wordt je goed geïnformeerd!! Al met al een dikke 10 met een Griffel ♥️

wederom uistekend

vintage webshop; voor elk wat wils, fantastisch!! Koop er regelmatig iets super klantenservice, doen leuke acties

Fantastische jurk!

De jurk is echt super! Valt heel mooi en mooie zware stof. Krijg veel complimenten als ik hem draag.

Top winkelen bij TopVintage

Erg leuke collectie snelle levering. Ik word er blij van!

Prima prijs kwaliteit verhouding

Vriendelijk mailcontact, mooie kleding, zin om eens naar Kerkrade te rijden al is het meervdsn 100 km van mij vandaan. :-)

Top en snel

Snel en keurig verpakt geregeld

Iets speciaals voor een gewone prijs

Iets speciaals voor een gewone prijs

Super zoals altijd

Heel veel keuze, supersnel geleverd. Prachtige rok en blouse gekocht.

Heel mooi. Dankjewel .

Super kleding

Onwijs leuke blouse gekocht! Is zoals op de site staat. Snel geleverd.

Grote verrassing

Op zoek naar een leuke broche kwam ik op de site van TopVintage. Wat een leuke ontdekking was dat; niet alleen mooie, betaalbare sieraden, maar ook bijzondere kleding en schoenen. Een heel toegankelijke bestel- en betaalprocedure en een vreselijk vriendelijk bericht bij de bestelling. Bestelde broeken wat te groot, maar dat kan aan mijn meetkunde gelegen hebben; sieraden wzijn goed van kwaliteit.

Super blij met mijn aankoop

Super blij met mijn aankoop mooie kwaliteit precies zoals op de foto heel blij mee

Fantastische broek, zit als gegoten, perfecte broeklengte (ik ben 168 cm lang en draag maat s) en leuke jaren 50 stijl!

Prima-snel-retour ook top

Miste wel de leuke 'verpakking met aardigheidje'

Ontzettend leuke kleren!!!

Van een collega gehoord over jullie! Een paar hele mooi jurken uitgekozen! Kadootje om ze te krijgen! En prachtige stoffen en zitten heerlijk.

Superblij met deze keuzes

De jurk in maat S en de petticoat in maat M/L. Volgens de tabellen zou ik hierop uitkomen, wat best ver uit elkaar lijkt te liggen. Het pakt juist supergoed uit en het zit als gegoten!

Leuke pantys gekocht

Helemaal tevreden. Leuke aparte pantys gekocht. Passen goed . Ben tevreden

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.