Past perfect. Snelle levering. TOP

Zo ontzettend blij met deze te leuke tas!!!

Fijne afhandeling van de bestelling en levering ook prima.!

Mooie jas goed afgewerkt snelle levertijd

Bestelling kwam zoals beloofd de volgende dag. Informatie over het pakketje was prima. Jurken waren keurig verpakt, voldoende informatie over retourneren. Jurken zijn van prima kwaliteit. Hier gaan we nog lang van genieten. Annie & Antje ( artiestennaam. Na optreden volgt foto)

Mooi model truitje, zacht materiaal en de kleur vind ik prachtig.

Dit truitje draagt heerlijk. Het model laat zich goed combineren met smalle of wijde rokken, Ik vind de halslijn met strikje heel elegant. Ook de driekwartmouwen staan elegant. Deze smaragdgroene kleur is een grote favoriet van mij.

Snelle verzending, goede kwaliteit

De producten zijn van super kwaliteit. Ook is er veel zorg gestoken in het aangeven van de pasvorm van ieder item. Daardoor heb ik de perfecte keuzes kunnen maken!

De bestelling was goed van kwaliteit en voldeed helemaal aan de verwachting!

Mijn verwachting over het bestelde vest zijn voor 100% waargemaakt. De prijs is alleszins redelijk. Mijn eerste kennismaking smaakt naar meer!

Prima, keurig verzorgd

Keurig, prima verzorgd

Prachtige jurken! Maar jammer dat retourneren geld kost

De jurk die ik kocht was erg groot, ik was ook niet bekend met deze maten dus opzich niet gek dat ik even moet zoeken naar de juiste. Wat ik wel erg jammer vind is dat het geld kost om een product te retourneren, en er is ook geen optie om een andere maat toegestuurd te krijgen, die moet je gewoon opnieuw bestellen. En als die dan ook niet goed is dan betaal je dus weer voor het retourneren. Dat komt dan neer op 12 euro voor het passen van een paar kledingstukken. Dat weerhield mij er van om een andere maat te proberen.

Mijn nieuwste aankoop bij TopVintage was weer top!

Ik kocht een paar stukken uit de nieuwe Glamour Bunny collectie. Alles past perfect. Aangename, soepele stofjes ook. Zit als gegoten. Totally happy! :-)

Altijd prachtige kleding. Wat zo fijn is ook, is dat de maattabel altijd klopt. Op die manier kun je heel zorgvuldig je maat kiezen. Ik draag alles van ze met veel plezier!

Mooie collectie, die precies past bij mij!

Gek op de vintage look, ik kan hier mijn hart ophalen. Mooie, uitgebreide collectie en snelle service!

Heel blij mee

Past perfect snelle levering

Weer helemaal TopVintage!

Zoals de voorgaande reviews zijn de kleuren fletser dan wat op de foto’s wordt aangegeven. Storend vind ik het niet, maar juist wel mooi zeker nu in de herfst (herfstkleuren). Over de riem met het gesp in vorm van een hartje is helemaal top. Zeer tevreden klant.

Goed gelukt

Normaal gesproken was ik nieuwe kleding altijd voordat ik ze draag. Deze broek paste ik in begin van de dag, liet zien aan mijn partner en… heb ‘m niet meer uitgedaan. Kwam er in de loop van de dag achter dat ik zelfs informatie kaartje er niet had uitgeknipt… kortom: broek zit als gegoten

Minder leuk

Vroeger bestelde ik veel maar nu had ik een trui besteld en die is aan de ruime kant dus wou ik een maat kleiner dan moet je die eerst terugsturen en verzending betalen en dan een andere bestellen dus het kost je altijd extra ik vind dit geen service

Voor elk artikel geldt een aparte maattabel. Wel handig zou zijn dat altijd de taillemaat erbij staat. Dat is nu inet altijd het geval. Snel geleverd en prima informatie. Ik heb artikelen retour gestuurd . Ben benieuwd hoe de afhandeling verder gaat. 1 artikel heb ik vooraf betaald. Het andere artikel moet nog betaald worden. Ik neem aan dat ik daarvan nog een mailtje ontvang.

Prima ervaring

Leuke kleding. Ook voor een grote maat. Prachtige rokken en jurken. En meestal nog leuk geprijsd ook. Fijn dat per kledingstuk, de maten erbij staan. Dat maakt het kiezen van je maat een stuk gemakkelijker. Ik ben blij met deze winkel. Want ik kan ondanks mijn dikke benen en brede heupen (doordat ik lipoedeem én lymfoedeem heb) goed slagen met rokken en jurken omdat een hoop soorten heerlijk wijd vallen op de heupen. Ook de bezorging was heel vlot. Alles was heel netjes ingepakt. Ik kom zeker nog eens terug.

Goede service en kwaliteit

Heel fijn dat levering zo snel gaat, netjes verpakt en met een optimistische touch zowel verpakking als de begeleidende formulieren, je waant je even bijzonder en dat is leuk Vind het aanbod fantastisch van je webshop! En mooie kwaliteit kleding, ik hou ervan

Geweldige schoenen die perfect zitten vanaf het eerste moment

Ik ben heel erg blij met mijn 60s my Sharona retro pumps, die ik zal dragen op mijn bruiloft. Vanaf moment 1 zonder pijn of knellende voeten op de hoge hakken kunnen lopen. Zo blij met de look van de hoge pump door de prachtige details die schitteren. Deze pump zal ik nog heel lang met veel plezier dragen.

Goede, snelle service & mooie producten!

Mijn gekozen kleding, sokken en oorbellen zijn snel (en goed verpakt) geleverd, én zijn van goede kwaliteit! Staat ook super leuk. De maataanduidingen op de website zijn erg handig, er is goede uitleg te vinden. De website zit mooi en overzichtelijk in elkaar en deze is duidelijk met liefde opgezet! Super!

Mijn favoriete winkel/ online store

Dit is echt mijn favoriete winkel, het personeel helpt je heel erg graag, ze denken met je mee. Ze beoordelen kritisch of het past of niet. Ik maak altijd een lijstje voordat ik naar de winkel kom en hun halen het dan uit het magazijn voor mij. Ik moet maar liefst 170 km heen en 170 km terug voor deze winkel rijden maar het is het altijd waard. Kan hier heerlijk de hele dag vertoeven en dan aan het einde voldaan met een volle tas naar huis gaan. Ik krijg altijd complimenten als ik iets van topvintage draag. De kwaliteit is super en de kledingstukken uniek en vrouwelijk. Team topvintage i love you jullie zijn GEWELDIG

Mooi Product en snelle levering, goede pasvorm!!

Zeer tevreden over mijn gekochte jas!!

Net wat ik nodig had

Mooie qualiteit van de stof van het kleedje en is perfect wat ik zocht

Dat jasje had ik nou net even nodig!

De vijftiger en zestiger jaren , volop meegemaakt. Geweldig dat die leuke mode van toen, weer volop in de belangstelling staat. Volkomen terecht!

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.