Mooie collectie, snelle levering

Een collectie die net even anders is. Goede instructies om de juiste maat te vinden. Fijne communicatie naar de klant. Snelle levering van de items.

Snelle levering, prachtige jurk en goede maat

Ik heb hier in september 2022 voor het eerst besteld en ben enorm tevreden! De jurk was de volgende dag in huis. Kwaliteit van de jurk is echt prachtig, mooie zware stof. De jurk voelt stevig aan en zit als gegoten. Qua maat twijfelde ik tussen M en L. Alleen M was nog op voorraad dus ik heb het erop gegokt. Alsof de jurk voor mij gemaakt is. Heel blij mee. Enige nadeel is dat ik nu TopVintage heb ontdekt en mijn bankrekening het niet toelaat om álles te kopen wat ik mooi vind want dat is veel teveel. Eerst maar eens heel veel genieten van mijn recente aankoop!

Prachtige jurken

Het zijn mooie jurken, worden goed verpakt & snel geleverd en voor mij de perfecte maat. Ik kom zeker terug om weer een keer wat te bestellen!

Dress to impress

Altijd weer een genot om bij TopVintage online te shoppen. Je kunt een goede voorselectie maken waardoor je snel de kleding in beeld krijgt die je wil. Het bestelproces gaat eenvoudig en de extra maatinformatie is zeer helpend. De levering al na een werkdag. Enige probleem is dat er veel te veel moois te krijgen is. Ik krijg altijd veel positieve feedback over mijn kleding en de vraag waar ik het gekocht heb.

Perfect zoals altijd

Snelle verzending, prachtige kleding

Super tevreden!

Heel tevreden met dit mooie fluwelen kleed. Prachtige koningsblauwe kleur en mooie snit. Ik ben er helemaal weg van. Over Topvintage: vlotte levering.

Love it!

Prachtige jurk met zakken!

Snel bezorgd, goede kwaliteit

Erg blij met de mooie pantalon die ik heb besteld. De bestelling en bezorging verliepen voorspoedig

Persoonlijke benadering

Altijd leuk om wat te bestellen bij TopVintage. De afhandeling verloopt supersnel. En de benadering is persoonlijk.

Heel tevreden over levering en kwaliteit!

Zowel de kleding, levering en prijs zijn goed!

HeeL mooi

Mijn aankoop is precies wat ik er van had verwacht, en dat is toch wat je wil!

Olala!!!

Ik ben altijd superblij met de jurkjes en schoenen van Topvintage. Veel keuze, de maten kloppen, de beschrijving en de foto’s zijn prima, de klantenservice is vlot bereikbaar, supersnelle levering. Ook retour is een fluitje van een cent en de terugbetaling gebeurt snel en correct. Topvintage is een onlinewinkel waar ik met een gerust hart koop. Aanrader!

Super tevreden

Ik heb nu al enkele kleedjes gekocht bij jullie. Telkens weer is de kwaliteit top. Wat je online ziet is ook wat je mag verwachten. De maattabel klopt perfect! Ik heb nog niets moeten terugzenden. Elke jurk is een succes! Zeer tevreden klant.

Mijn go-to-webshop voor kleding

Ik word altijd blij als ik de website van Topvintage open, door de vrolijke huisstijl en de mooie, unieke kleding! Ik denk dat ongeveer de helft van mijn kleding inmiddels bij Topvintage vandaan komt. Ben fan van het vrouwelijke retro stijltje, prijs/kwaliteit verhouding is goed, en levering is altijd snel. Door de wat grotere maatboog kan ik hier goed slagen en heb ik niet vaak miskoopjes.

Hele fijne winkel!

Niet alleen heeft TopVintage superleuke en originele kleding, de kwaliteit van de kleding is ook heel hoog. Via de website staan de maten goed beschreven, zodat je een goed idee hebt of het kledingstuk gaat passen of niet. Toen ik eenmaal verliefd was geworden op een jas, had ik m de volgende dag al in huis. Ik ga hier dus zeker vaker shoppen <3

Altijd netjes en verzorgd

Bestel best vaak en de service is goed, als je een klacht heb is er altijd een oplossing. De kleding wordt met zorg ingepakt l. Ik ben zeer tevreden

Prachtige jurk

Maat S is prima voor mij (1.60m). Mooie dikke, best stugge stof maar zit goed. Misschien wat lang maar niet storend. Fijne driekwart mouw... Ik ben blij!

Heel goed en alles is netjes verzorgd en snel bezorgd

Correct geleverd zonder meer...

Zoals immer een snelle en correct levering van Top Vintage maar meer kan ik helaas niet zeggen. Ik ben nu toch al enkele jaren klant en mis de liefde waarmee de items vroeger ingepakt en verzonden werden. Het kleine presentje was steeds iets om naar uit te kijken maar doet men nu toch al geruime tijd niet meer. Ook werden de artikelen vroeger mooi verpakt, nu moet je het stellen met verkreukte stukken in een plastic tas... Jammer...

Snelle service en fijn zittende kleding!

Denim jurkje besteld. Gelijk de volgende dag in huis. Mooie kwaliteit en zit heerlijk! ❤️

Ik had een Top ervaring!

Ik vind de meeste artikelen zo aantrekkelijk dat ik haast geen keuze kan maken. Nu ook weer (te) veel besteld! De bezorging was goed en snel. Ook terugsturen en storten ging prima.

Snelle levering en mooie tassen.

Prachtige kleding, zit als gegoten

Ik ontving een prachtige rok, die nog mooier en rijker was dan ik had verwacht. Hele goede kwaliteit, en de maat was goed dankzij de maattabel op de website. Ik ga zeker meer bestellen!

Best online winkle with top service.

Top service en de best online winkle

Prachtig

Zo’n mooie jurk.. geweldig!

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.