Mooie kleding en top service!

Supersnelle verzending, mooie producten zoals op de foto's, netjes verpakt. Voelt alsof er een cadeau wordt bezorgd... :)

Heerlijk ingepakt in mijn nieuwe bloes

Zachte, perfect passende bloes waar ik me graag beweeg; net tweede huid.

Je voelt dat er met liefde aan het product en de bezorging is gewerkt

De jurk kwam in een mooi doosje aan. Dat gaf al gelijk een speciaal gevoel. De jurk zelf is van mooie kwaliteit en de pasvorm is top. Ik ben er heel blij mee.

Snelle leveringen goed verzorgd

Precies zoals de foto, goede kwaliteit!

De rok was heel snel bij mij thuis, en paste goed! De zakken zijn heel erg fijn en het is geen zware stof, dus lekker luchtig!

Fantastische kwaliteit en snelle nette levering

Heb al aardig wat besteld bij Top vintage. Het begon met een jas voor mijn dochter. Die is prachtig. Een jurk, rok, bloesje, het regent complimenten. Fantastische kwaliteit en het draagt heerlijk. Snelle en perfecte levering.

Positief verrast!

Maanden was ik opzoek naar een bepaald kledingstuk. Natuurlijk nergens te vinden, dacht ik. Maat bij TopVintage wel! Het ging zo simpel, snel en keurig! Zelfs de verzending. Het was keurig verpakt, inclusief eventueel retourlabel wat natuurlijk niet nodig was. Want, op de website stond de maatvoering perfect beschreven. Dit maakte mij blij, eindelijk mijn pronkstuk, en niet hoeven te retourneren dankzij de zorg die TopVintage eraan heeft besteed. Ik ben zeker een terugkomende klant!

Mooie kleding, snelle service en creditering.

Heerlijk herfstjasje

Mooie zachte ribstof, dunne stof , geen stevige rib, wat ik op dit moment wel prettig vind. Kleur is mooi, zeker voor dit jaargetijde. Elegante taillering, maat zit precies goed. Een aanrader dus!

Na bestelling wordt je goed op hoogte gehouden. Alles keurig verpakt, bij een eventueel retour wordt het geld snel weer teruggestort . Leuke kleding!

Top ....die TopVintage site!

Het was een eerste keer maar zeker niet de laatste! De jurk die ik bestelde voldeed volledig aan mijn verwachting. De kleur die ik voor ogen had was zoals was weergegeven. De juiste maat ook afgaande op de tabel op de site. Vlotte en correcte levering. Een aanrader voor iedere Vintage-fan. Dankjewel

Mooi jasje in prachtige kleur

Mooi, zacht, wat oversized faux fur jasje in een prachtige kleur. Voering en knopen maken het af. Valt prima op maat. Blij mee.

Heel mooi

Snelle levering en super mooie jurkjes maar helaas te klein, moeten terug retourneren

Top vintage= top service!

Klacht perfect opgelost!

Perfecte retail therapy

Topvintage maakt mij intens gelukkig! Prachtige kleding, betaalbaar, origineel en voor elk postuur is er wat te vinden.

Super mooi en elegant

Het kleed werd zeer vlot geleverd. Netjes verpakt. De pasvorm is voor mij ideaal. Het kleed is gemaakt uit een tamelijk zware stof waardoor het wel warm genoeg gaat zijn om in de winter te dragen. Het is wel te lang maar dat is vlot op te lossen en goed voor wie groter is. Ik ben 1,68 m groot De kleur komt overeen met de foto's.

SUPER

Goede kwaliteit! Vlotte service!

de shopervaring is top. De levering door Postnl is een complete misslag

onze tuin is afgesloten met een hekwerk en de afstand hekwerk tot aan de deur is 6 meter. het pakket is door de postbezorger richting deur gesmeten. Gelukkig heeft het die dag niet geregend. Maar dat had wel gekund en waren de jurken verziekt. Mijn volgende bestelling onder nr. 09162180185 dient bij Jumbo, Groenewoud 6 te Spijkenisse bezorgd te worden. dit heb ik zo ook aangegeven bij de bestelling (reden; zie boven plus niet aanwezig wegens werk). Echter, Post nl bericht mij dat zij dit hedenmiddag (20.09.22) aan mijn huisadres bezorgen. Dit gaat niet goed. Hopelijk is het niet dezelfde postbezorger, want er is regen, veel regen voorspeld.

Kwalitatief, mooie collectie en verzending is top

Eigenlijk wil ik geen goede recensie schrijven want dan is mijn favoriete jurk straks meteen uitverkocht :’). Maar hele leuke collectie. Kwaliteit van de jurken is echt top, ze zijn ook zo chique. Ik krijg superveel complimenten. Maattabel is altijd goed. Verzending is snel. Nu hopen dat sommige items weer terug in stock komen dan kunnen we weer bestellen. <3

TOP!

Wat een super ontdekking deze site met mooie artikelen. Alles uitgebreid beschreven, fantastisch ingepakt en snel geleverd Ik ga hier zeker weer shoppen.

alles prima

mooie spullen alles o.k.

Te. Gek!

Geweldige, comfortabele broek, mooie kwaliteit. Coltruitje past er goed bij. Lekker aanvoelend materiaal

Prachtige rode jas!

De kleur van de jas is prachtig rood en de stof is mooi! Zeker aan te raden als je een avondje uit gaat. Erg blij mee!

Mooi aanbod, leuke verpakking!

Ik ben super blij met mijn nieuwe rok! Hij is iets breder dan verwacht (maat S) maar het is zeker niet vervelend.

Super snelle levering!

Voor de eerste keer besteld,maar zeker niet de laatste keer. Snelle correcte levering, en goed verpakt.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.