Perfect!!!!!

Ik ben erg tevreden met TopVintage! Dankjewel!!!! Met vriendelijke groet Iryna

Steeds opnieuw Top

Al jaren klant en de de service blijft Top! Uitgebreide uitleg bij het kledingstuk en de maten, snel en goed geleverd. En fijne verjaardagskorting :)

De eerste maar zeker niet de laatste keer!

Mooie kleding van goede kwaliteit, snel verstuurd en prima service!

Wat een ontdekking! Mooie kleding, ruime keuze.

Blij verrast dat ik deze site heb ontdekt. Mooie snit in de kleding. Een aanwinst! Dank jullie wel

Fijne ervaring. Snel geleverd. Bij bestellen is in de maattabel goed te lezen en na te meten welke maat je goed zal passen. Alles wat ik bestelde paste dan ook top. Mooie kwaliteit ook.

Mijn ervaring met TV is altijd fabulous

Duidelijke communicatie, veel foto's en handige maattabel, snel verstuurd en mooi ontvangen! Whoop whoop!

Super mooie jurk

De jurk die ik heb besteld ziet er echt goed uit. Goede kwaliteit stof en keurig netjes afgewerkt en gestikt. Maattabel klopt en jurk past precies. Heb zaterdag avond de jurk besteld en had hem dinsdagmiddag al binnen. Fijn zo snel!

Wat een leuke jurk!

Mooie pasvorm. Ik was bang dat hij te klein zou zijn en had uit voorzorg een xxl genomen. Maar dat bleek totaal niet nodig. Dus daarna een xl besteld en die zit als gegoten. Snelle verzending. De te grote heb ik retour gedaan.

Vriendelijke mensen tijdens tel contact.

Keurige levering. Mooi produkt en kwaliteit

Toffe rok . Heel snelle en propere levering

De rok van Queen Petrol wordt op de site uitgebeeld hoe hij in werkelijkheid eruit ziet. En hij zit heel goed en prachtig aan ook. En de levering was hel snel ook.

Super snel een super leuke rok gescoord

Het is een feest om bij TopVintage te bestellen Leuke bestel, betaal en bevestigingsbrief route!

Goede website, gezellig mooi verpakt, prachtige vrolijke kleding!

Heel fijn, helaas paste het niet, maar volgende keer vast wel!

Mooie jurkjes!

De twee jurkjes die ik besteld heb zijn prachtig. De modellen en kleuren komen overeen met wat ik op de website heb uitgekozen (dat loopt ook weleens anders bij online winkelen...). Beide jurkjes hebben wel behoorlijk wat 'inkijk' aan de bovenzijde en daarom zijn ze misschien niet zo geschikt om naar mijn werk te dragen. Gelukkig zijn er genoeg feestjes waar ik mijn nieuwe aanwinsten kan showen.

Uitstekend, snel en correct, top!

Altijd snelle levering en vlot weer geld retour indien nodig. Mooie collectie, bestel er graag mijn kleding!

Geweldig.

Mooie producten, goede kwaliteit. Goede service. Ook wanneer iets niet bevalt; terugsturen is heel m

Altijd verzorgd verpakt, meestal heel goed beschreven.

Ik valnop met de klederen vzn Tot Vintage!

Mooie kwaliteit kleding, snelle service.

Jurk die ik heb besteld is erg mooi, staat goed, maat is ook perfect (volgens maattabel). Verzending zeker snel, volgende dag pakket in huis. Retourneren gaat ook makkelijk en snel wanneer nodig. Goede ervaring met Topvintage.

Erg verrast in de positieve zin!

Ik had een kleedje nodig voor een feest in jaren 50 thema. Zeer blij met mijn kleedje dat van prima kwaliteit is en zeker verder nog kan dragen deze winter! Fan!

Perfect!

Prachtige exclusieve collectie, makkelijk besteld en snel geleverd. Kan niet beter, doe zo verder!

Prachtig en snel geleverd

De kwaliteit van alle artikelen was super en pasten me heerlijk. Levering was belachelijk snel, dus zeker een groot pluspunt! Wat fijn ook dat ze op de meeste artikelen zoals jurken ook effectief mijn maat hebben, wat niet gezegd kan worden voor 90% van andere winkels.

ik blijf terugkomen, dat zegt genoeg

eenmaal iets gekocht, ben ik blijven kopen. de kwaliteit, het contact, de afhandeling, de verpakking, alles klopt. Ik voel me in de kleding eindelijk echt mezelf en kwaliteit is top. naar de winkel was echt een feest, maar ook gevaarlijk, want nu ik nog meer artikelen heb gezien kom ik ook voor andere dingen dan alleen de jurken! Top!

Blij

Zeer blij met mijn 1ste bestelling. 2 jurkjes die perfect zitten omdat ik de gebuik gemaakt heb van de maattabel. Heb ze wel korter gemaakt omdat ik klein ben. Echter de broek. Deze zit op mijn benen zeer leuk maar aan men taille valt deze open dus deze stuur ik retour. Snelle levering

Top service, heel veel keuze Mooi kledingstuk rijker

Snelle levering,keurig ingepakt. Leuke kleding stuk

Goede service en fraaie collectie

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.