Altijd goed behalve nu

Ik had een rok met knoopsluiting aan de voorkant besteld maar er zit wel 1 , 5 cm verschil aan beide einden den zelf aan het naaien geslagen MVG antje wakker

Voor het eerst besteld Snelle verzending Mooi shirt Leuk verpakt Kortom, erg blij mee, dankjewel!

Zeer snelle en vriendelijke service

Zeer snelle en vriendelijke service

Jurk precies zoals op de foto en volgens beschrijving.

Duidelijke uitleg over de maatvoering. Snelle levering

Snelle levering. Superblij met mijn mooie jurk. Goede kwaliteit

Heerlijk jurkje

Heerlijke stof en mooie snit ! Ook voor de zomermaanden met een leuk heel sandaaltje eronder klaar om te flaneren op bijvoorbeeld een Franse boulevard.

Fantastisch zomerse jumpsuit! Eyecatcher

Wederom super kleding en service! Snel, betaalbaar en super mooi!

geweldig....

prachtige kleding.. vriedelijke mensen als je belt is nooit te veel. ben helemaal verslaafd aan die prachtige kleding..

Efficiënt online shoppen.

Overzichtelijke webshop. Direct gevonden wat ik zocht. Snelle levering en duidelijke communicatie. Wat moet dat meer zijn.

Maatadvies klopte

Er stond bij het shirtje: "als je maat er tussenin valt valt, neem dan een maat groter". Klopte precies.

Goeie kwaliteit en super snel en netjes geleverd

Top site, keurig verpakt, mooie kwaliteit jurk. Precies als omschrijving en foto.

Mooi shirt

Mooi shirt maar valt van mijn schouders voor buste had ik de maat nodig ,maar het blijft niet goed zitten .ik vind het zo erg. Groetjes MarijkeHaring

Duidelijk en snel

De beschrijving van het product was duidelijk. Evenals de maattabel. Snelle levering. Tevreden klant.

De bestelde items waren keurig conform afspraak binnen, zijn mooi en van prima kwaliteit. Helaas zit ik exact tussen twee maten in, XS past precies maar ik kan dan niet zitten en niet ademen. Best lastig dus. S hangt een beetje om mij heen. Gelukkig zit er een goede kleermaker in de buurt, die dit voor mij kan oplossen. Beide broeken liggen nu bij de kleermaker en zaterdag kan ik ze ophalen dus zaterdagavond kan ik mooi uitgaan in een van mijn nieuwe broeken. Thanks topvintage!

Prachtige jurk

Prachtige jurk, alleen veel te groot gekocht maar ondanks dat heb ik de jurk toch gehouden en laten vermaken. Zo mooi vind ik de jurk!!

Geweldig!

Leuke kleding! Snelle levering, goed retour en terug betalings beleid. Wordt altijd blij van jullie “pakje” waar dan n prachtig jurkje uitkomt

Superrrrrrrrrrrrrr

Zeer vriendelijke bediening en een ontzettend mooie winkel op de Wiebachstraat 9 in Kerkrade

Heerlijke jaren 60 kleding. I love it

Jurk past precies en staat geweldig

Perfecte jurken voor curves

De jurken passen top ook als je niet de standaard maten hebt. Ze complimenteren je vormen. Zo fijn!

De naam zegt het al Top! Vintage

Mooie kwaliteit en snelle levering

Snelle levering, ruime keuze

Snelle levering van de kleding. En veel keus, leuke jurkjes. Anders dan de standaard. Met een knipoog naar retro en vrouwelijke kleding.

Super leuke jurken van goede kwaliteit en fijne stof van het merk topvintage

TOP!

Ik heb gekozen voor de jaren-50 jurk: Hepburn. Donkerblauw met witte polka dots. Maat is prima! Lengte perfect, perfecte pasvorm en ik voel me er top in ... zelfs met "een maatje meer".

Wat een leuke mode. Vooral die prints zijn helemaal top. Goede kwaliteit stof, in de wasmachine en weer aan! :)

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.