De jurk is precies wat ik zocht voor de jaren zestig trouwerij

Leuke collectie in retro kleding en alles wat je daarbij nodig hebt

Prachtig shirt

Mooi shirt, maat valt prima. Leuke print, vrolijk. Snelle levering. Top!

Een echte topper, een winkel met stijl en klass!

Mijn 1ste bezoek samen met mijn dochter was zeker niet ons laatste bezoek. Vriendelijke behulpzame bediening, jullie hebben top mensen in dienst. Ruime keuze in alle maten ook plus size. Mooi interieur , met gezellig koffiehoekje. Jammer dat ik nu pas de weg naar jullie winkel gevonden heb.

Geweldige jurk

Eens in de zoveel tijd beloon ik mezelf met een jurk of ander item van deze winkel. Zo nu een katoenen witte jurk die me helemaal aansprak. Zoals beloofd was het op de beloofde dag en tijd in huis en hij past goed. Enige puntje is dat hij wel heel erg wijd is bij de buste, maar liever teveel dan te weinig. Daarnaast is het goed te combineren met een topje die ik al had om het op te lossen. Dus in het kort; geweldige jurk, goede winkel ervaring en nog vele leuke ervaringen die ik ermee tegemoet ga terwijl ik het draag.

Echt super snel geleverd. Ga zeker vaker hier bestellen.

Boven verwachting

De jurk was nóg leuker in persoon dan op de website! Fijne stof en met zakken! Ook heel verantwoord om de kleding in gerecycled plastic te verpakken! Helemaal top!

Snelle service en jurken prachtig

Mooie jurken en snelle service

Topjurk!

Nog nooit zoveel complimenten op een dag gehad ;-) Ik word al blij van het pakketje, zijn lieve en leuke verpakking. Goede service als altijd met duidelijke communicatie over de levering

Top zoals altijd

Heb een superleuk zomerjurkje gekocht zit als gegoten klaar voor de complimenten en weer snelle levering zoals altijd!!

gewoon goed

levering en zo is goed gegaan en zeer leuke kleding gekocht

WoW

Mijn Mina jumpsuit is perfect

Super blij dat ik TopVintage heb ontdekt

Prachtige collectie en heel snel geleverd. Het verzenddoosje is al een cadeautje op zich. Daar wordt je al blij van en van de inhoud werd ik nog blijer. Hele mooie schoenen ontvangen. Kan het niet laten om steeds even op de site te kijken naar al het moois wat ze hebben. Zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik daar iets heb besteld.

Snel verzonden, en precies wat Ik verwachten!

Geweldig!! Bestelling binnen een dag thuis!

Ik ben zooo blij. Ik had een badpak besteld van TC WOW multiway. De volgende dag(binnen 24uur!) in huis. Zo snel had ik echt niet verwacht. Mijn eerste ervaring bij Top Vintage is dus echt Top! Daarbij…het badpak van TC WOW, is echt grandioos. Zit zo mooi en lekker. Ik ga vol zelfvertrouwen de zomer tegemoet en kijk uit naar zwemmen met mijn kindjes. Enorm bedankt Top Vintage! Groetjes Felie

Mooi product, snelle levering

Fijne website, mooi product (prachtige jurk!) en goede betrouwbare maattabel. Jurk werd supersnel verzonden. Prima!

Mooie collecties

Ik vind er originele kledij die je niet overal kan kopen. Het is wel duur geworden en de afwerking van de kledij is er de laatste jaren op achteruit gegaan. Het is altijd een beetje afwachten, op de foto ziet het er altijd heel mooi uit. Ik heb er wel al veel leuke dingen gekocht. Een hele goede website en snelle levering. Retour is niet gratis.

Wederom super!

Zoals altijd verleiden de mooie foto's en goede informatie tot een aankoop. Snelle levering en mooie kleding die je nergens anders vindt.

Mooie jumpsuit, perfecte pasvorm

Snelle afhandeling van mijn bestelling (geleverd binnen 24 uur).

Verrassend geweldig!!!

Snelle levering ,product zoals omschreven en nog mooier dan op de fotos K heb drie items gekocht terwijl k dacht er zullen er vast wel twee van terug gestuurd Omdat vaak het plaatje op je scherm mooier is dan in het echt Bij het open maken zag k eigenlijk gelijk al De de truitjes van hele goede kwaliteit waren De kleur de stof en de maat Super En krijg alleen maar super leuke reacties of blikken (en die zeggen soms nog veel meer)hahah Als ik een van de truitjes aan heb Ik ben jullie allernieuwste grootste fan!!! En ga zeker nog veel meer en lang bij jullie bestellen Hele lieve groetjes esther

Elke bestelling is weer een cadeautje om uit te pakken!

TopVintage heeft zoveel moois! De kwaliteit van de kleding is ook altijd goed. Verder vind ik het een groot pluspunt dat je makkelijk kan zien welke maat je nodig hebt in de tabellen!

Ik ervaar het shoppen bij top vintage steeds als een feest

Goede service, snelle afhandeling

Super als altijd!

Ik had de jurk al in de TopVintage winkel gepast en op advies de maat kleiner genomen.

Fijne outfits

Leuke kleren, snelle levering, veel complimenten over mijn nieuwe outfits gekregen. Goede maten.

Top’

Snel bezorgd En blij met mijn leuke roze vestje Kreeg al gelijk complimenten op een feestje Ik had er al twee in groen en rood

Tevreden

Tevreden met mijn bestelling! En een goede aflevering van mijn schoenen! Perfect!

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.