Topper hoor

Ik heb al complimentjes gehad van de mooi Jumpsuit. Hij is prachtig mooi stof ,de stof is dubbel bij de pijpen en dat betekent dat de broek mooi valt. De aubergine rok is ook prachtig .groetjes Marijke

Altijd goed en snel!

Snelle levering, goede kwaliteit producten, fine klantenservice en ook goed bereikbaar. Ook retouren worden vlot afgehandeld. TopVintage blijft mijn favoriete webshop!

De schoenen zijn mooi en de maat helemaal goed !

Winkelen bij TopVintage is een feestje!

Super leuk om bij jullie te shoppen!! En prima service!!

Supper

Eindelijk me winkel gevonden met super gave ruken en zelfs nog vele meer Zelf me moeder heb ik besmet en die paste haar bestelling niet en ik wel dus heb ik die voor een dikke zoen gekregen wat wil je nog meer. Il ben in de wolken bedankt

Goede service en snelle levering

De service bij Topvintage is altijd super! Als je twijfelt helpen ze je goed via de chat/ telefoon. De levering is altijd snel.

Super Auswahl Top!

Ich kaufe sehr gerne bei Ihnen. Liebes Personal falls man mal anruft für eine Auskunft über ein Produkt. Tolle große Auswahl an Kleidung und Accessoires. Gute Preise und schnelle Lieferung. Immer sehr schön verpackt manchmal mit ein kleines Geschenk. Ich liebe Kleidung mit Tiermotiven und hoffe Ihr habt mal was im Sortiment mit Wildtiere Rehe Hirsche Igel.....Bin gerne Kundin und empfehle Sie weiter. Lieben Dank

Jammer

De jurk, Serina flowers is natuurlijk heel leuk en staat míj ook mooi. Maar ik heb toch een negatief puntje. Hij rook namelijk naar zweet, er zat ook een geel transpiratievlekje onder het rechter mouwtje! Ik snap dat jullie teruggestuurde kleding weer gebruiken voor een andere klant maar.... Kijk het dan wat serieuzer na en ruik er eens aan! Ik vond het een beetje vies. Ik heb de jurk gewassen en gestreken omdat ik hem toch graag wilde houden maar dit wilde ik jullie toch even melden.

Altijd een aangename shopervaring bij Topvintage

Leuke vintage kleding meestal goed geprijsd. Mooie online shop met heel veel keuze aan vintage kleding, schoenen en accessoires. Ik winkel al een aantal jaren in deze online shop en ik ben zelden teleurgesteld. Heel af en toe valt de stof wel al eens tegen of zit de maat niet helemaal goed. Maar over het algemeen moet ik zelden iets terug sturen.

Blij met mijn badpak!

Had badpak de volgende dag al binnen. Weer mooi ingepakt. En perfect. Ben er heel vrouwelijk in. Heel blij mee.

Geen korting op de laatste stukken

Ik vind het jammer dat er op het laatste stuk geen korting is Ik heb zo een bikini gekocht aan de volle de volledige prijs voor het laatste stuk Gelukkig vond ik een kortingscode Maar ik kon deze niet gebruiken Maar via de chat geeft een dame me toch me geel goed geholpen Ik moest het volledig bedrag betalen 99 euro En ze heeft toch een korting van 10 euro kunnen regelen Waarbij hartelijke dank daarvoor Ik weet niet wie het was daarom wil ik haar langs deze weg bedanken Vriendelijke groetjes roos

GE-WEL-DIG.

Het is een groot feest met ontvangen, uitpakken en aantrekken! Je voelt je een echte 50’s prinses met deze kleding! Lekker unique en prachtige kleding! Iedereen is helemaal wild en ik nog het meest!

Gewéldig zo als altijd netjes en snel geleverd

Altijd goed

Superwebshop

Snelle levering, duidelijke site en het belangrijkst: mooie, toffe kleding!!

Altijd goed en correcte levering .

Heb al verscheidene malen besteld altijd optijd binnen .

Love it!

De kleding die ik hier koop zijn echt een verrijking voor mij en mijn kledingkast! Zojuist mijn garderobe uitgebreid met 3 prachtige (zomer)jurkjes.

Erg blij met de producten, ziet er allemaal piekfijn uit. Ook een fijn snelle levering!

Superwebshop

Super tevreden met mijn rok

Toppie

Zowel de sieraden als de jumpsuit zijn geweldig. Zien er net zo uit als op foto. De jumpsuit zit heerlijk en de sieraden zijn erg mooi.

Goed!

Bestel regelmatig hier, service altijd prima!

Super winkel!

Hele fijne winkel. Duidelijke maatvoering en snelle levering

Top vintage: TOP

Alles o.k. mooie winkel goede service, pracht spullen. Beste van N.L.

Vlotte levering, artikelen voldoen aan de verwachting en alles past. Mijn bestelde vintage badpak kleedde niet erg af maar dat lag helaas niet aan het kledingstuk :-(

Ik had een zeer goede ervaring met TopVintage

Ik plaatste mijn bestelling op zondag, en mijn pakje werd netjes op de vermelde datum geleverd. De beschrijving en tip voor de maat kwamen exact overeen met mijn artikel. Bedankt daarvoor dat heeft mij echt geholpen bij mijn aankoop. Jullie zijn goed bezig doe zo verder, een zeer tevreden klant. Jullie zijn goed bezig,

Fantastisch zoals gewoonlijk

Goede website, goede maataanduidingen, besteld en geleverd zoals beloofd. Super tevreden!

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.