Helemaal top!

Mijn bestelling kwam op tijd binnen en precies zoals ik het me had voorgesteld. Ben er echt blij mee.

Perfecte webwinkel

Al jaren vaste klant En nog steeds een tevreden klant !

Super site

Voor een prachtige groene broek met krijtstreep op de wachtlijst gestaan en binnen een paar dagen al bericht dat deze weer op voorraad was. Hoppa meteen besteld en daarna ook meteen geleverd! Blij met de broek, de service en net als eerder besteld te hebben gewoon blij met Top Vintage!

Nog nooit zoveel complimenten voor mijn jurken gehad

Ik heb het zwarte kersenjurkje met 3-kwart mouw van katoen wat beetje elastisch is. Het zit heerlijk en het rode riempje maakt het helemaal af.

Grandioos

Mijn bestelling is keurig geleverd en naar volle tevredenheid.

Top Vintage is Top

Voor een bezoek aan Goodwood Revival (Engeland) in september ben ik op tijd voor een passende jurk geslaagd. Fijne website (maat advies klopte als een bus) prachtige collectie en zeer verzorgde levering. Kortom: Top!

Voor de bruiloft van mijn zoon had ik een outfit nodig. Heb eerst een broekpak geprobeerd, maar daarin herkende ik mezelf niet meer. Bij jullie ben ik wel geslaagd en hoe. Een fantastisch jurkje gevonden, mooi vestje erbij en klaar ben ik. Ook na deze feestdag zal ik dit met veel plezier dragen

Jurk stond me niet

Helaas stond de jurk niet en was hij anders dan ik me had voirgesteld

Prachtige schoenen, snelle levering zeer tevreden

Schoenen zoals omschreven, snel geleverd, fijn dat je achteraf kan betalen.

Oppertop

Blij met twee super leuke aankopen ;-) kreeg van mijn omgeving direct te horen wat een kleurrijke jurk ik aan had en het me goed staat;-)

Prachtige jumpsuit. Zit heerlijk!

Goed!

Vlotte levering, netjes verzorgd geleverd en zoals ik gewend ben geweldige kwaliteit

Een absoluut fantastische online winkelervaring!

De website is gemakkelijk te gebruiken. Ik was het meest tevreden met hun uitgebreide maatinformatie - dit was beter dan elke andere kledingwebsite die ik kan bedenken.

Super shop site

Mooi, duidelijk, vrouwelijk!

Prima webshop

Ik bestel regelmatig bij topvintage. Het is wel te merken dat ze groeien en het steeds drukker krijgen. De klantenservice is druk en moeilijker bereikbaar dan eerst. Ik wilde nog iets toevoegen aan mijn bestelling en ik kwam er niet door. Daardoor nog een extra bestelling moeten doen. Vroeger kwam er altijd een leuke attentie mee met de bestelling, was erg leuk. Dat is er nu niet meer. Bij mijn laatste bestelling was een naad los. Toch een dure jurk waar ik eerst mee aan de slag moet omdat ik geen zin heb in het gedoe van retourneren. De website is fijn en de maattabellen kloppen heel goed.

Zoals omschreven

Wat een fijn bloesje! Stof is rekbaar maar wel wat dun. Niet doorschijnend. Mooie kleuren en zeker de aankoop waard! Ik ben er super blij mee. Een 10 had het geweest als de stof iets dikker was. Maatvoering is zoals het maatlabel omschrijft. Helemaal blij mee!

Wat je ziet is wat je krijgt!

De kleuren en de maten komen overeen met wat de website belooft. Vlotte afwikkeling. Makkelijk terug te sturen, maar ik doe dat niet, want ik ben heel blij met mijn rok en blouse. Al weer iets besteld. Deze webwinkel is Top!

Mijn nieuwe item snel in huis

Zodra mijn favoriete rok weer leverbaar was kreeg ik een mail. Was snel in huis en pasvorm ,model en kleur zijn helemaal TOP

Fijne webshop en goede service!

Zeer snelle levering en voldoende keuze

Zoals steeds, top!

Ruime keuze uit mooie retro items, overzichtelijk en makkelijk om te bestellen. Deze site is zijn naam 'TOP' Vintage waard!

Snel en netjes ontvangen

Snel ontvangen, mooi verpakt

subliem!!

ik ben heel aangenaam verrast door de kwaliteit van de kledij en door de snelheid van levering, alles top!

Hier wordt je blij van.

What you see is what you get. Ruime keuzes, gemakkelijk besteld, Vlot geleverd. Goed verzorgde artikelen in mooie, feestelijke verpakking waar je blij van wordt.

Topwebsite, snelle levering en prachtig artikel

Mooie kleding, maar jammer van het retourbeleid

Ik vind de kleding erg mooi en van goede kwaliteit. Maar ondanks dat ik de maattabel gebruik, passen de bestelde kledingstukken niet altijd en dan baal ik dat ik retour-verzend kosten moet betalen. Dit is me nu 3x overkomen, dus bijna 18 euro uitgegeven en er niks voor gekregen. Past niet in deze tijd van het online shoppen, dat je bijv 2 maten kan bestellen om thuis te kijken wat t beste past. Dit maakt dat ik niet meer durf te bestellen bij TopVintage. Echt toffe kleding, maar ik beveel het dus niet aan, vanwege het risico van de kosten bij een retour. Heel jammer.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.