Totaal niet wat op het plaatje stond

Ik had zoals op het plaatje te zien een zwarte broek besteld, deze was gewoon grijs, heb m niet eens aangepast en gelijk retour gedaan.

Goede service!

Ik had de jurk snel in huis, met een handige tas en retourlabel. Helaas vond ik de jurk toch niet zo geschikt voor de gelegenheid waar ik deze voor had besteld. Retourneren is dan een eitje; terug in de tas met bijgeleverde retourformulier en -etiket, en kosteloos inleveren bij een Post NL punt. Dit maakt shoppen voor mij een stuk toegankelijker!

Een glimlach van oor tot oor!

Twee paar schoenen besteld met de aanwijzingen over de maat op de site en ze zijn echt geweldig! Ook e-mail contact gehad en ben vriendelijk, snel en oplossingsgericht geholpen. Angelique je hebt echt een top winkel en team. Je webshop staat nu in mijn favoriete lijst.

Cadeautje voor jezelf!

Zoek je een outfit die net even anders is? Op topvintage is er keuze te over en voor iedere stijl wat passends. De levering was snel en het pakket was met aandacht en zorg ingepakt. Het was een cadeautje om uit te pakken! Maten klopten goed op basis van de tabel en ik waan me al een aantal dagen in Grease en The Notebook met mijn nieuwe aanwinsten. Love!

Super fijn

Hele mooie jurken! Ik had nog een verjaardagskorting en was deze vergeten in te zetten, het team heeft dit super voor mij geregeld en heeft de korting nog verrekend. Top service!

Fijn shoppen bij Topvintage

Het is altijd fijn shoppen bij Topvntage. Zoveel mooie kleding en schoenen en regelmatig nieuwe aanwinsten.

Weer een fantastisch leuk jurkje !!

Heerlijk zomerjurkje fijne stof en pasvorm smaakt naar meer!!

Ben zo blij

Ben zo blij met het leuke rode rugtasje, prachtig en handig:) heb ook een rode fiets en een rood petje haha

Beautiful playsuit. Quick delivery. I love it.

Uitstekend!

Het levering was heel snel, en de klantenservice was erg vriendelijk en van behulp. Hartelijk bedankt!

Vaste klant

Nooit klachten

Geweldig!

Goede kwaliteit, snelle levering. En super mooi product. Helemaal gelukkig

Leuke site, goed geregeld!

Bestellen, rerourneren, geld terug, alles super goed, snel en overzichtelijk geregeld. De maten zijn wisselend. De ene L was te klein, de andere L te groot. Leuke site, leuke spullen -:)

Snelle levering, items exact zoals verwacht, mooi en met zorg ingepakt. Items zelf zijn duidelijk van goede kwaliteit en voor het eerst in lange tijd voelde ik me weer super in mijn kleren.

Wouw

Voor mijn verjaardag cadeaubonnen gekregen van Topvintage van m'n kinderen en echtgenoot. Precies genoeg voor de leuke jurk die ik al op het oog had. Vlug besteld, nog 95 cent extra gehad om de bestelling gratis te ontvangen. En de jurk? Past precies. Wat een leuk cadeau... helemaal in m'n sas

Hele mooie jurk gescoord

Super snelle levering en met mijn vraag de klantenservice gebeld. Ik werd super vriendelijk geholpen.

Supermooi jurkje en goede service!

Jurkje had ik gelijk in de goede maar dankzij de handige maattabel. Supersnel in huis en ook nog fijne service achteraf toen ik nog vragen had; snel en vriendelijk.

Snelle bezorging en prachtige schoenen

Fijne ervaring met TopVintage. Makkelijk te bestellen, snelle bezorging en prachtige schoenen ontvangen die verwachtingen overtreft!

Geweldig!

Super snelle levering en de jurkjes zaten prachtig! Nu wordt het nog moeilijker een keuze te maken!

Makkelijk besteld, snel ontvangen, mooi klein pakketje, blij met prachtige passende jurk

Zie hierboven.

Goede winkel, prachtige spullen

Ik vind de winkel prachtig, de spullen van goede kwaliteit en hele aparte merken. Goede service en betrouwbaar.

Jessica

Snelle verzending, leuke items en goede omschrijving!

snelle en nette verzending

Makkelijk zoeken op de site. Duidelijke foto's en omschrijving. Zeer snelle levering en netjes verpakt

Wat een mooie kwaliteit!

Na vaak kijken 3 items besteld bij topvintage. Ik koop niet graag online maar nu toch de gok genomen. En, positief verrast over de prachtige kwaliteit. Dit had ik absoluut niet verwacht. 2 blouses en een jurk waar ik zeker heel veel plezier aan ga beleven. De maten vielen ook precies als aangegeven. Nu wordt het moeilijk om niet te vaak op de site te kijken naar al die fantastische jurken, jasjes, rokken etc

Heerlijk shoppen met al dat moois!

Prachtige website wat aanlokkelijk is om lekker rond te snuffelen! ;-) mooie kleding, alles heel leuk en goed omschreven wat je nu eigenlijk koopt, en ook; door de omschrijving alléén al zou je zin krijgen om álles te kopen! :-) Thuis alles op je gemak passen en bekijken, en met hetzelfde gemak weer retourneren wat niet goed was. Jammer dat er geen presentje meer bij elke bestelling zit, in de vorm van roze fluffy dingen of schattige magneten, pennen, sleutelhangers, snoep, spiegeltje... :-( want dát maakte de shopervaring toch wel écht compleet! ;-)

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.