Geweldig als altijd!

Al jaren bestel ik bij Top Vintage. De kleding wordt met zorg ingepakt en verzonden en als er iets niet goed is, is de klantenservice de beste die je je kan wensen.

Toffe jumpsuit

Zit als gegoten, rits gaat wat moeilijk toe, daar is wel even hulp bij nodig

Grote maten

Supermooie kwaliteitsvolle jeans van King Louie. Alleen jammer dat maat 34 zelfs te groot is. Bovenkledij lukt wel in mijn maat.

Persoonlijk

Ik heb een prima service ervaren. Ik werd heel vriendlijk behandeld. Ik had een btaling verkeerd gedaan. Nadat ik gebeld had werd het meteen opgelost. Ook had ik daardoor de kortingscode verbruikt. Maar deze werd alsnog van de totaalprijs afgehaald. Super. De website is heel vrolijk en de kleding spreekt mij erg aan. Ga zoo door.

Prachtige materialen en goede levering

Het past allemaal prima( maattabel gebruikt) en de stoffen zijn prachtig. Nu alleen nog wachten tot de trouwdag.

Je wordt er hebberig van, hi hi

Altijd spannend om te kijken naar nieuwe items en of leuke afprijzingen.

Top Vintage geluk!

Beide t- shirts zijn mooi, de maten kloppen. Het witte shirt is van biokatoen, zacht en niet doorzichtig. De rekbare jeans, zoals in de reviews omschreven ‘’maat kleiner’’ besteld. Normaliter heb ik small van taille en large van heupomtrek. Ik was heel benieuwd! Én inderdaad de small past. En de leuke vintage puzzel…daar werden de eerste puzzelstukjes al van gelegd.

Een super leuke winkel om zo wel online als echt mooie jurkjes te kopen. Snel service,prachtig product. In een word gezegd-TOP

Altijd Top.

Shoppen bij Topvintage is altijd een fijne ervaring. In de winkel of online, goed advies en snelle service.

Heb nog nooit zo'n mooi badpak gehad.

Dit badpak zit heel erg mooi en ik lijk een maat slanker.

Ik ben super blij met deze jurk!

Voor de 1e keer besteld, ik twijfelde over de maat, maar met behulp de maattabel, zit mijn jurk perfect! Laat de zomer maar komen!

De beste webshop die er is

Zeer ruim assortiment binnen mijn smaak Duidelijke voorwaarden Zeer snelle verzending Duidelijke maat vermelding waardoor je eigenlijk zelden wat terug hoeft te sturen en mocht dat dan een keer toch nodig zijn dan is dat heel erg makkelijk

Snel ontvang je mooie kleding en schoenen!

Al jaren koop ik bij Topvintage mooie kleding en schoenen. Mijn laatste aankoop was een bekende. Ik had al een ***U SKINNY JEANS van COLLECTIF maar die was wat versleten. Dus een extra erbij. Zit heerlijk! En zoals gewoonlijk snelle levering alleen gingen de berichtjes m.b.t. voorraad en levering fout.... Volgende keer beter!

Geweldige site

Als je retro kleding zoekt dan is topvintage waar je moet zijn! Goeie maattabbelen, retourservice en als je vragen hebt kan je mailen en reageren snel terug!

het is een cadeau aan mijzelf, shoppen bij TopVintage!

Ik kijk er echt naar uit om weer een nieuwe jurk, blouse of iets anders te bestellen bij TopVintage. De levertijd is snel, dus ik hoef niet lang te wachten. Inmiddels weet ik welke merken bij mij passen en welke maat ik het beste kan nemen. Ik voel me 'rijk'& 'bijzonder' in de kleding van TopVintage, het geeft mijn dag een positieve boost als ik deze kleding draag.

Positief

Voor de eerste keer een jurk besteld. Helemaal wat ik wilde, maar een maatje te klein besteld. Geretourneerd en een maatje groter besteld. Vlot geleverd en het geretourneerde werd snel afgehandeld en terugbetaald. Een top ervaring!

super

Zeer goede service en prachtig kleed. Ook snelle levering !

Topper

Nú nog de warme zon, dan kan ik mijn leuke jurk aan. Ik was al een poosje op zoek naar iets met kersen als print. Ik ben er blij mee en hij staat me heel leuk. Eerlijk gezegd had ik de maat maar een beetje gegokt (niet gemeten) foei! Maar dat is helemaal goed gekomen.

Ik ben al ruim zeven jaar klant.....altijd goed spul geleverd gehad....!!

Zie bovenstaande...

Geweldig!

Artikelen netjes op tijd en ook goed verpakt.

Snel, correct én mooie stukken!

Zoals altijd, heel snel geleverd en prachtige jurken! Tevreden klant hier :-)

Helemaal Top!

Ik hou van vintage. Kleding, schoenen, tassen etc. en wist niet waar ik het moest zoeken. Totdat ik de site TopVintage zag. Helemaal mijn site! Zoveel mooie (betaalbare) spullen.

Mooi kleedje. Ik zit tussen maat 38 en 40. Een L was ideaal voor mij.

zoals altijd TOPPIE, op één detail na deze keer

Ik kreeg geen mail ter bevestiging van de verzending. Toen ik er (drie werkdagen later) naar vroeg via WhatsApp, werd het probleem meteen opgelost, bleek dat mijn pakje al sinds zaterdag op mijn afhaalpunt was toegekomen. Dank aan het team voor het snelle antwoord, dit is de eerste keer dat ik dit ervaar. De rest van TopVintage is zoals altijd TOPPIE

Snel en top kwaliteit!

De levering is snel en de kwaliteit van de kleding is top! Ik vindt de kledingstukken/accessoires ook helemaal niet zo duur voor hoe uniek de kledingstukken/accessoires zijn en voor hoe goed de kwaliteit is. Het is het zeker waard om hier je kleding en andere accessoires te kopen!

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.