Nette, goedpassende jurk

De jurk is lang, maar zit mooi langs het lichaam.

Erg mooie kleding, goede service, snelle verzending.

GEWELDIG!!

..mooie rok,past precies,snelle levering,goeie prijs,en kwaliteit..m.a.w..nooit meer een andere winkel!! :.)

Prima product snelle levering

Heel erg leuke top in jaren 70 print. Elastisch met mooie pasvorm. Handig is de maattabel bij de artikelen. Het topje zit als gegoten. Heel blij mee

Zoals altijd fantastisch in alle opzichten!

Zie hierboven.

super

Tot mijn verrassing was het jurkje er weer in mijn maat heel fijn geholpen met de vragen die ik had top.

een aanrader.

Lieve mensen, ben heel blij met Top Vintage,mooie kwaliteit, origineel, snelle levering

Ik heb de indruk dat de kwaliteit verminderd. De prints (mijn mening) dof soms echt heel oubollig. Het is wel vintage maar toch......... Misschien ligt het wel aan mij ? en is mijn smaak veranderd. voor de rest kijk ik nu goed uit, en wat ik bestel is meestal de A lijn. Altijd heel tevreden geweest ! nog maar 2 x iets terug gestuurd. Grt Annie

Te veel om uit te kiezen

Mooie jurk!!

De jurk is mooi, zit perfect. Ik ben er blij mee

Prachtige jurk van heerlijk soepel vallende stof

Jurk zit erg lekker en heeft een mooie decent decolletee.

alrijd goede service en snelle levering

ik heb al regelmatig iets besteld. het wordt altijd goed verpakt en snel geleverd. Het maatadvies klopt eigenlijk altijd en mocht er onverhoopt toch iets mis zijn wordt het snel en naar tevredenheid opgelost. Ik blijg hier zeker bestellen of ga naar de winkel in Kerkrade.

Ik ben fan

Vandaag mijn schoenen ontvangen ben er zeer blij mee. En een super snelle levering. Groetjes, Valerie carnail

Mooi kleedje, volgende keer toch een maatje kleiner

Ik heb meestal 38-40 in andere kleren dus ik bestelde een medium, maar dit tailleert toch heel groot. Als je graag wilt dat het aansluit, zou ik een maatje kleiner nemen.

mooie jurken goede kwaliteit

goede pasvorm en de stof is heel prettig draagbaar

Topservice van Topvintage

Ik heb al meerdere bestellingen bij topvintage geplaatst en dit zal zeker ook niet mijn laatste zijn. De website is heel gebruiksvriendelijk. Het persoonlijke advies bij de maattabel is heel waardevol. Zo weet je al meteen of de stof rekt of niet. Veilig en vlot online kunnen betalen. Via mail word je prima op de hoogte gehouden over wanneer je bestelling is verzonden en wanneer je deze mag verwachten. Ik woon in België en twee dagen na het bestellen kon ik mijn pakketje al afhalen. Topservice! Ook mijn bestelling is weer heel erg mooi. Het kleedje past perfect.

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Mooie jurk, snel geleverd, heel blij mee! Zeker omdat ik niet veel jurken heb met lange mouwen, super!

Super leuk jurkje , volgende dag in huis

Helemaal geweldig!

Prettig, Met vragen wordt je prima geholpen. En heb laatst weer een mooie outfit gescoord Ik ben helemaal blij!

Onzorgvuldig ingepakt

nog niet zolang geleden was het een feestje om een pakketje van topvintage te ontvangen. Zorgvuldig in vloeipapier ingepakt, mooi in een doos, je voelde de liefde voor het product. Nu is dat wel anders, de kleding is in een zak gepropt waardoor deze gekreukt aankomt. Jammer dat door het succes van het bedrijf de afhandeling slechter wordt. Het is dat er weinig concurrentie is in dit soort kleding branche, en ze wel geweldige kleding verkopen. Ik hoop dat ze weer met meer aandacht hun verzendingen gaan doen.

Goede en snelle afhandeling

Mooi assortiment, snelle levering van de jurk, fijn verpakt in een mooie zak i.p.v. een grote doos.

Onvoldoende

Ik had (jarenlang dacht ik) punten gespaard. Nou kreeg ik laatst een e-mail van topvintage dat ik ze alleen nog deze week kon gebruiken ivm een of andere storing. Naar mijn mening gewoon een verkooptruc want het lijkt me sterk dat je als bedrijf een week vantevoren weet dat je die storing gaat krijgen. Maargoed, ik denk: nou gebruik ik exact mijn punten op en dan bestel ik er nooit meer! Wat blijkt? Blijkbaar vervallen elk nieuw jaar je punten! Dus ik had er maar 35. Terwijl ik al minstens 8 jaar klant ben en vaak heb besteld. Ik heb desalniettemin een elastiekje besteld en die stomme 35 punten gebruikt, maar oeps, ‘toevallig’ hebben ze die niet aangeslagen bij het afrekenen. Ik ben dus echt helemaal klaar met topvintage! Klant kwijt. De 2 sterren zijn puur voor het leuke elastiekje.

Fijn winkelen

Top vintage is gewoon één van mijn top favorieten. Er hangt al eea in de kast en met alles kan ik dik tevreden zijn.

Topvintage altijd TOP!!!!

TOPvintage altijd TOP

Geweldig!

En daar is dan hèt moment: passen, kijken en genieten van weer een mooi kledingstuk!

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.