Mooi, duidelijk en snel

Voor het eerst besteld op TopVintage. En II ben fan! Ik ken geen andere webshop met zulke mooie kleding. Heel duidelijke maattabellen. Het is handig dat ze je bij elk kledingstuk ook laten zien wat erbij zou passen. De leverreiniging was er binnen de 2 werkdagen. Ik bestel zeker opnieuw!

De jurk die heb gekozen is nog mooier dan verwacht. Mooie stof, goede kwaliteit. En dat voor zo’n lage prijs.

Mooie kwaliteit, heerlijk zacht en zeer comfortabel! Een topper!

Zeer blij met deze jurk. Hij zit heerlijk en sluit prachtig aan. Ook met een maatje meer een plaatje.

Goede service, Geweldige kleding , helemaal mijn stijl

Snel, goede kwaliteit en fijne maattabellen

Twee jurken besteld, beide in een verschillende maat vanwege de aangepaste maattabel per item, en passen precies. Stof van de jurken voelt fijn aan, is soepel en zit ook goed.

Snelle service, Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Supersnelle levering

De levering is bij topvintage altijd supersnel. En de producten zijn ook altijd top. Nog geen klachten gehad bij topvintage.

Zo jammer maar zending gaat retour

De rok is helaas te groot en de print komt alleen tot zijn recht mét petticoat.Maar die draag ik niet altijd. Helaas moet ie terug en de bloes heb ik op basis van de goede beoordelingen besteld. Helaas zijn mijn schouders te smal voor de pof-mouwtjes en de stof voelt toch niet fijn.

Leuke tijdloze schoenen

Snelle levering, mooie schoenen.

A girl should be two things classy and fabulous

De gedachten wat moet ik vandaag aan staan niet meer in je woordenboek na eenmaal iets gekocht te hebben ben je verloren, kleding in vintage stijl, classy and fabulous in hoogwaardige kwaliteit en snelle levering zeker een aanrader!!!

Super mooie kledij !!

Steeds content van de kleding en accessoires!! Mooie retro kledij is een verslaving aan't worden .Heb al heel veel besteld.Heb niets dan lof voor jullie !!Goede kwaliteit, steeds de juiste maat en zeer snelle levering .. en super vriendelijk !!

Toppers

Liefde op het eerste zicht werd beantwoord :)

Op een doordeweekse avond zag ik tijdens het scrollen een handtas voorbijkomen in de vorm van een kat. Ik was op slag verliefd en bestelde. De liefde werd beantwoord want een paar dagen later kon ik ze gaan ophalen in het postkantoor. Ingepakt in een mooie doos wat het een nog leukere ervaring maakte. We zijn een paar dagen verder en ik krijg overal complimenten met mijn mooie handtas :)

Snelle service en leuke items.

Dinsdag besteld en donderdag in huis geweldig. Alles heel leuk ingepakt, allemaal leuke cadeautjes. Was een genot om uit te pakken.

Altijd een feest om bij topvintage een kledingstuk te bestellen

Netjes ingepakt, snelle levering, mooie producten. Reageren snel op vragen. Ben heel blij met topvintage.

Snelle levering, heel blij met mijn mooie nieuwe trui.

Bestellen op jullie site is elegant makkelijk, levertijd is supersnel en jullie kleding is werkelijk gorgeous, mooi en van mooie kwaliteit. I love Top Vintage!

helemaal tevreden

Anderhalve dag na mijn bestelling bracht de post het pakje met de twee kleedjes in die ik besteld heb. De maten zitten perfect. De pasvorm is heel goed. De kleedjes zijn mooi en de stof is stevig. Ik ben helemaal blij.

Prima zoals altijd

Fijne webwinkel met mooi assortiment. Verzending is snel en communicatie top. Met recht Top Vintage!

Fantastische online winkel

De schoenen werden snel geleverd, zagen er precies zo uit als op de foto en zitten heerlijk!!!!

Unieke kledingstuks!

De service was goed, de kleding is snel en correct geleverd. Ze hebben hier kledingstukken die je, zeker in België, niet veel vind!

Deze keer heb ik de 50s ***u Skinny Jeans in Navy besteld in maat L. Een gokje, want met mijn 1.80 m zou de broek waarschijnlijk aan de korte kant zijn en ik heb ook best wel een dik buikje. Maar de broek rekt inderdaad goed mee. De stof is redelijk stevig, de high waste komt bij mij echt in de middel en de stof van de broek is redelijk stevig maar zit echt super! Erg mooi met een riempje maar ook goed te dragen met een t-shirt zonder meteen een muffin top te hebben. En de lengte is prima!

Superleuke items van goede kwaliteit!

Ik had een prachtige lange swingrok en een 70's jurkje besteld. De producten zien er zo uit als op de foto en zijn van goede kwaliteit. Wel vallen ze allebei net ietsjes groot bij mij.(taille=80, buste= 98, maat zoals uit de tabel kwam) Ik zou dus aanraden om bij twijfel de kleinere maat te kiezen voor die producten (en misschien ook andere producten mocht daar hetzelfde gelden). Verder superblij!

Geweldige winkel!

Super mooie kleding, topkwaliteit en snel verzonden. Ben een trouwe klant!

Mooie jumpsuit

Hele mooie jumpsuit, staat echt stoer. Normaal heb ik maat M maar die zat te strak bij de boezem. Maat L geprobeerd maar die was te groot, dus beide helaas teruggestuurd.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.