Elegant, prachtige pasvorm, staat mooier dan gedacht!

De broek sluit erg mooi aan en ik vind hem afkleden. Ik vind de broek elegant. Kleur is inderdaad wat donkerder dan op het plaatje, ik vind dit een mooie kleur. De pijpen zijn te lang (ben 1,68) maar ik kan deze korter maken. Heel erg blij met de broek en de service. Het maakt me nieuwsgierig naar andere broeken.

Topservice!

Goede communicatie, duidelijke en overzichtelijke website. Snelle levering, mooie kleding zoals omschreven.

Top pull

Mooie kwaliteit

Alles was in orde.

Heb ook een terugzenden gedaan en wacht nu op een terugbetaling .

erg leuke stijlvolle kleding

topvintage is een hele leuke site, erg overzichtelijk en in detail beschreven wat voor materiaal en stijl de kleding is zodat je niet voor verassingen komt te staan als er iets bezorgd is. Ook de foto's zijn erg duidelijk.

Gewoon goed

Snelle levering, netjes verpakt.

Ik koop al jaren kleding, accessoires en schoenen bij TopVintage. Het is altijd weer een feestje als je pakketje binnenkomt. Goede service en uitstekende kwaliteit. TopVintage, bedankt voor alle mooie artikelen!

Ziet er mooi uit, kwaliteit wisselt

Truitjes en tops zijn altijd top en doen wat het plaatje belooft. Pasvorm en kwaliteit van broeken en jumpsuits wisselt. Vaak veel dunnere stof dan de foto laat aanzien.

Top van de Top vintage nieuwe mode kleding!

Service goed en top artikelen: sale extra leuk! Koop alleen nog bij deze winkel die ook te bezoeken is mocht je in de buurt komen. Zeer mooi verzorgde ontvangst hal met winkel en lief winkel personeel. Om blij van te worden; voor de algehele uitstraling van Top Vintage een 10+

Een verademing om stijl,pasvorm en kwaliteit in deze kleding terug te zien!

Snelle levering, geen chinese rommel! Gewoon wat ik hoopte ook gekregen. Een broek wat te groot besteld maar ook het retourneren is een makkie. Fijn bedrijf waar ik vaker wil bestellen!

Precies zoals voorgesteld.

Mooie kwaliteit . Snelle levering.

Een heerlijke jurk!

Een heerlijke jurk! Mooie print. Valt mooi. Ik heb meerder jurken in deze stijl. Topvintage mag deze wat mij betreft in alle printen laten maken dan zullen ze allemaal in mijn kast hangen! Deze stof is wel wat dunner dan de stof die gebruikt is bij de zwarte uitvoering met gele en roze bloemen. Dat maakt de jurk frisser en meet voor het voorjaar en zomer. Laat het nieuwe seizoen maar komen, ik heb er klaar voor in deze prachtige jurk

Deze shop is absoluut geweldig!

Ik heb hier inmiddels twee keer besteld en beide keren kreeg ik mijn items in een perfecte en goed verpakte staat aan. De items worden snel verzonden, gratis verzending is een echte plus en de items zijn kwalitatief hoog en eerlijk van prijs. Ik zou deze shop aan iedere vintage-lover aanraden

Heel blij!

Ik ben zo blij met Topvintage! Nu ook weer prachtige schoenen besteld en ontvangen. Ze zitten heerlijk. Snel geleverd en mooi verpakt!

Gewoon top zoals altijd

Snelle levering en de maten die aangegeven worden zitten perfect

Vlotte verzending. Onwijs mooi verzorgd. Geweldige aparte mooie truien en bloesjes.

Buiten hangen, voor verfrissing, top idee! Werkt enorm goed!

Supersnelle levering

Ik koop al jarenlang bij Topvintage, altijd naar volle tevredenheid. Ook als een product toch niet helemaal is wat ik me er bij voorgesteld heb (en dat komt echt maar heel zelden voor) is de afhandeling van retour hartstikke goed. Ik ga zeker nog heel veel jurkjes, rokjes enzovoort bij jullie kopen!

Excellent as usual

Nog steeds supertevreden over de gehele werking van Topvintage ;-)

Zoals omschreven en matentabel klopt altijd. Blijft een feestje, hier te bestellen

Perfect!

Ik heb al een aantal jurken bij Top Vintage besteld en alles is altijd prima gegaan. Snelle levering, goede service en de jurken zitten als gegoten. Ik ben heel blij met jullie!

super!

Op 2 dagen geleverd en alles heeft een goede pasvorm en maat 16 voor een 42 was ook volledig juist .Dank u!

Super mooie kleding en snelle verzending

Prachtige kleding, fijne klantenservice die snel reageert en een snelle verzending. Ook terug sturen (ik twijfelde over een maat, dus heb meerdere gekocht) gaat snel en dan wordt het geld teruggestort en de verzendkosten (goedkoper dan zelf sturen!) Eraf getrokken. Super!

Te klein

Geen goede ervaring dus

Super ervaring met topVintage

Originele kleding waar je een eigen persoonlijkheid eigen in kan maken. Kwaliteit is uitstekend . Stoffen blijven jaren mooi. Een tijdloze ervaring voor mij en mijn dochters Elke keer genieten van onze bestelling.

Always amazing

Half of my wardrobe is from you guys. seriously! I tell all my friends! In fact I should be on commission haha. Thanks topvintage x

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.