Alles naar wens!

Zowel het bestellen als het leveren verliep goed. Blij met de mooie jumpsuit!!

Super zoals altijd

Zo blij met mijn jumpsuit

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Prachtige jurk! Fijne zachte stof. Zit geweldig! Heel comfortabel en elegant!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Origineel, betaalbaar en goede kwaliteit

Ik heb een mooie dieprode lange en zwierige jurk gekocht bij Topvintage. Nog niet gedragen en gewassen, dus over de duurzaamheid kan ik niets zeggen. De stof is soepel en valt mooi. Een winkel voor dames die er niet voor terugdeinzen om op te vallen.

Verwend tijdens solden!

Ik had eigenlijk niks nodig maar omdat TV steeds kleding naar mijn smaak heeft, …liet ik mij even verleiden. Twee jurkjes in mijn maat en stijl gescoord! Ik ben heel tevreden!

Heel aangenaam shoppen op Topvintage

Topvintage is mijn favoriete winkel. Het is altijd aangenaam shoppen en regelmatig staan er nieuwe pareltjes op de website. Bijna al mijn kleding komt van Topvintage ook kousen, soms juwelen, badkleding, en zeker ook schoenen. Het is makkelijk betalen bij Topvintage en ook veel keuze in betaalmogelijkheden. Topvintage IS en BLIJFT mijn favoriete (web)winkel.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Werk, Dagelijks gebruik

Witte pump

Super koopje en mooie pumps. I love it zit perfect

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Topvintage is een top website. Al jaren bestel ik mijn kleren daar online. Altijd verloopt de aankoop, de zending , de eventuele retour en zelfs eventuele problemen zeer vlot en correct.

Mijn ervaring is positief !

Vlotte verzending alles netjes verpakt Mooie website goede service Top

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Leuke kledij ook voor een maatje meer. Prachtige schoenen Mooie hebbedingetjes Top... kwaliteit en prijs

Snelle service.

Erg leuke voor mij nieuwe site. Top badpak besteld leuk ingepakt en snelle service.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Anders

Goede online service

Fijn dat bij alle artikelen ook maattabellen staan.

Satisfying

Mooi aanbod, goeie service! Mooie prints. Fijn om stijlvolle kleedjes te vinden die zijn zoals omschreven. Groot compliment: dochter van 9 haar reactie "Oh wat een mooi kleedje".

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Dagelijks gebruik

Snelle bezorging mooie jurk

Mooie jurk, was wel een keer gepast want zat klein vlekje in. Was ook in de aanbieding. Snelle bezorging!

Vlot

Soms slaag ik leuke koopjes uit de kleine prijsjes

Snelle levering.

Snel en efficient.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? N.v.t.

Perfect!

Perfecte update van mijn levering, alles ging goed ook al had ik als “ gast” uitgecheckt. Het product was mooi en ingepakt als een leuk cadeautje om met de post te krijgen. Ik zal zeker vaker iets bestellen.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Anders

Alles super geklappt von der Bestellung bis zur Lieferung

Fijne website & Snelle levering

Fijne overzichtelijke website. Snelle levering. En als er iets retour moet dan wordt dat snel afgehandeld met een retour formulier. Heel erg fijn om te shoppen bij TopVintage.

Mooie pasvorm..prachtige zomerse kleuren.. Mooi subtiel riempje.. Blij met deze aankoop

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Mooi website, Prachtige jurk !!

Mooi jurk in geweldige groene kleur. Website is duidelijk, goede omschrijving. Snelle en nette levering. Dik tevreden!!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Super snel en goede kwaliteit

2 jurken besteld en een korte broek. Netjes verpakt en binnen 2 dagen in huis (en dat in Noord/oost Groningen ;)) Helaas zaten 2 van de 3 items niet helemaal goed. Niet omdat de kwaliteit of maat niet klopt, maar omdat ik altijd lastig te passen ben in de standaard maten. Binnen 2 dagen na retourneren was mijn retourzending al verwerkt. Helemaal top.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Wat ik besteld had kwam super snel binnen. En de artikelen waren precies als op de foto's zelfs met als verrassing zakken in de jurk. Volgende keer zeker weer bij Top vintage kijken.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Mooie website met fantastische kledingstukken. Altijd super tevreden. Ik hou van King Loui. Mijn herfstjas nu net binnen. Erg mooi. Kwaliteit prijs is prima. Snelle levering.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Een leuk jurkje met fleurige kleuren en staat geweldig. En maat groter genomen zoals jullie aanraden. Zit geweldig, een echte aanrader!

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.