Prachtige pumps. Iets uitgelopen. Te wijd.

Prachtige schoenen. Ze waren iets te wijd.. Iets uitgelopen door het passen. Zeker de rechter. Telefonisch contact gehad Heel fijn gesprek. Ze mogen kosteloos teruggestuurd worden. Super!

Helemaal goed!

Snel bezorgd. Zorgvuldig verpakt, met oog voor duurzaamheid.

Complimenten voor mijn jurk

Bij het bestellen hoopte ik al dat de foto net zo mooi was als de echte jurk. Boven verwachting kwam de jurk snel geleverd en was het zelfs een mooiere jurk dan ik dacht want het strikje zit vast en de wikkelrok is eigenlijk een trompe l'oeil. Ik ben een lange slanke vrouw en heb niet een supervrouwelijk figuur maar in deze jurk lijkt dat wel zo! De tweede bestelde jurk paste iets minder goed, maar de retour werd snel en professioneel afgehandeld. Eigenlijk bestel ik nooit online maar deze ervaring was zeer positief.

In 1 woord: GEWELDIG!

Topservice en topkwaliteit. Super snel verzonden en keurig verpakt allemaal. Mijn dochter erg blij met de lolly!! Prachtig afgewerkte jurk en schoenen. Erg blij mee!

Prachtige rok

Wauw wat een prachtige rok en tas met zwaluwen, echt verliefd! Op en top vrouwelijk met toffe print - ik combineer deze met effen lichtblauw of lichtroze tshirtje. Echt prachtig! Spijt dat ik de petticoat niet erbij heb genomen ;)

Wow!

Ik ben heel blij met mijn rok, ik voel me er echt geweldig in!

Prachtige jurk, snelle verzending

De jurk is heel mooi en zit als gegoten. Prachtige kleur, fijne stof, blij mee!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Super snel geleerd en leuk ingepakt!

Uitstekend verzorgd zag het pakketje eruit!

Niet wat ik verwachtte

De jurk past niet bij mijn lichaam. Aan buste en taille perfect. De jurk was te lang (ik ben 163cm) en ik vond de stof niet goed, een beetje zoals zwemkledij. De kleur was top. Jammer maar wel heel tevreden van de service.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Hele goede service,,zeer snel verzonden,,ook superfijn voor de digibeets dat er een retourformulier bij het pakketje zat,,heel erg fijn,,

Zoals altijd een kadootje

Weer heel blij met de aankoop

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Werk

Topvintage is een droom die is uitgekomen

Heerlijk weer 2 jurken kunnen bestellen van mijn gewonnen shop tegoed .Het mooiste kado wat ik heb ontvangen met de wegstrijd. 7 April een nieuwe vriend op de dansvloer ontmoet in mijn rock en roll jurk van topvintage. 2024 is dus grandioos verlopen nieuwe liefde in topvintage kleding . En elke Zondag dans ik met hem in steeds een geweldige jurk van jullie.Wat een prachig geschenk nogmaals dank jullie wel.

Prachtige jurk

Wederom de Layla gekocht in een andere kleur . Zit perfect en een hele mooie pasvorm

Fijne site snelle levering

Mooie kleding voor goede prijzen. Snelle levering!

Prachtige kleding

Hele mooie kleding, zowel qua look als kwalitatief. Valt erg mooi. Snelle verzending. Ook fijn dat je er gelijk accesoires bij kunt shoppen.

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Mooie kleren, handige maattabellen, snelle levering. Reeds meerdere bestellingen gedaan. Dankzij de goede maattabellen nooit een miskoop.

perfecte jurk!

Voor een concert zocht ik nog een mooie jurk, niet te uitbundig, maar maar wel stijlvol. Gevonden, in no time binnen, perfecte pasvorm en heel veel complimenten.. kortom: meer dan geslaagd!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Werk

Yaaasssss

Heb erg lang wijde en makkelijk zittende kleding gedragen als moeder van drie kids. Niks mis mee. Echter dankzij mijn aankopen van Topvintage (jurk en jumpsuit) zie ik dat ik ook met mijn wat vollere figuur er super vrouwelijk en sexy uit kan zien... mijn volgende bestelling is ook alweer onderweg!

Nu al fan!

De eerste bestelling geplaatst en nu al fan. Snelle levering, mooi verpakt, maar vooral hele mooie jurken! Gewoon een feestje om te passen en te showen en een nog groter feest om ze te dragen. Hou ervan!

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest, Werk, Dagelijks gebruik

Uitstekende service

Vlotte en uitstekende service. Schoenen zitten perfect

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Feest

Zeer dunne stof, en veel te groot, de XS alswel de S.

In het verleden een aantal van deze broeken gekocht naar tevredenheid. Verheugde mij op het zelfde model en de zandkleurige broek voor de lente. Echter de stof alswel de maten XS en S waren me veel te groot ( ben 1.80 mtr en 60 kilo). De stof is ook van mindere kwaliteit en schijnt door! Jammer, een volgende keer meer geluk!

Een geweldige site

Goed en geweldige kleding

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Anders

Leuke jurk!

Het is eigenlijk een cadeau voor mijn vriendin, maar ik heb het al gezien en vind de jurk echt helemaal geweldig. Ik weet ook zeker dat ze er heel blij mee zal zijn :-)

• Voor welke gelegenheid heb je een aankoop gedaan? Dagelijks gebruik

Beste maatadvies van alle webshops

Door de gemeten maten klopt deze bijna altijd

GEWELDIG!!!!

Het enige wat ingewikkeld was: wat moet ik kiezen? Zoveel te kiezen wat mooi is. En super snelle levering. Gelijk verliefd toen ik het aantrok.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade