Mooie jurk

Plaatje klopt met de werkelijkheid , ben er erg blij mee

Mooie klassieke jas.

Pasvorm perfect. Fijne stof. Laat de koude winter maar komen.

Toch net niet :)

Weer met kloppend hart en veel plezier mijn bestelling ontvangen maar het was toch niks voor mij. De laatste keren lukt het niet om goed passende jurkjes te vinden. Voor deze jurk de maattabel precies gevolgd maar was uiteindelijk toch te groot. Op zichzelf is de jurk leuk maar niks voor mij. De lengte is ruim onder de knie (op de foto leek het knielengte) en de stof is erg dun. Dat het op 2 verschillende manieren gedragen kan worden vind ik wel een erg leuk detail. Om hem te ruilen ga ik misschien toch maar een keer gewoon naar de winkel. Is tenslotte maar een half uurtje rijden.

mooi elegant jurkje

een mooi & elegant jurkje, ook snel bezorgd.

TOPvintage gewoon TOP!

Ik had voor de eerste keer besteld bij topvintage. Ik vond het kleedje geweldig, net zoals op de foto’s en enorm flatterend. Een super vlotte en snelle bestelling en levering. Het zal niet de laatste keer zijn dat ik bestel via jullie website :)

Het heet terecht TOPvintage, alles is TOP

Jippie wat een fijne webshop. Super leuke kleding en schoenen, snelle service, geweldig ingepakt met vloeipapier waardoor het als een cadeautje voelt. Klein minpuntje is dat het eigenlijk te leuk is en ik erg hebberig word :-)

Ultimate Perfection

Ik ben gewoon hoteldebotel van mijn jurk, het zag er mooi uit, prachtig materiaal, uitstekende pasvorm met de petticoat eronder was het een, voor mij, perfect plaatje. Kortom super tevreden.

Helemaal goed!

Mooie overzichtelijke site. Bestelling ging vrij vlot en snel geleverd! Mooie kwaliteit !

Fijne site, mooie producten, uitstekende service

Voor het eerst bij TopVintage besteld en ik ben er blij mee. Het rokje dat ik heb gekocht is heel mooi en goede kwaliteit. De hulp bij het kiezen van de juiste maat was zeer welkom. Keurig geleverd en mooi verpakt.

Prachtige rok, zit als gegoten!

Top vintage is GEWELDIG!!

Snelle verzending, prachtige materialen, duidelijk maattabel ook zijn de reviews erg fijn om te lezen. Met al die duidelijke informatie en foto's is het net alsof ik in een fysieke winkel aan het shoppen ben.

Happy!

Geweldige jurk, past perfect en staat heel mooi. Net als de laarsjes. En lekker snel.geleverd in een hele mooie doos. Kortom, happy!

Zeker de moeite waard

Mooie kleding van een goede kwaliteit. Prachtig verpakt. Schoenen gekocht, zitten. Perfect. Bestelde kleding helaas te kort.

Overzichtelijke website , vlotte levering en top proucten !

Overzichtelijke website, genoeg informatie , uitgebreid assortiment

Model valt tegen

De jurk valt helaas tegen. Het model valt niet mooi, de stof is niet stevig en de jurk is te lang (1.65m). Het staat daardoor lijzig. De combinatie van de kleuren vind ik wel mooi. Maar deze gaat dus terug.

Top !

Alles klopt bij TopVintage ! De levering, het product, de afwerking en het materiaal is altijd van een geweldige kwaliteit. Meerdere bestellingen ontvangen en altijd onder de indruk van de kwaliteit van de kleding.

Prachtige jurk

De jurk was prachtig en dankzij de matentabel kon ik ook meteen de juiste maat kiezen. Super!

Wat een pracht stuk !

Wat een zalige aankoop ! Een prachtige mantel die werkelijk met alles staat. Lekker warm en wat een kwaliteit van stof ! Het is wel jammer dat de knopen zo gemakkelijk loslaten, ben er al 2 verloren onderweg :( en ik draag de mantel nog maar sinds vandaag.

Super mooie feesttop!!!!

Fijnstofje, lekker soepel, zacht, rekt mooi om je lichaam! Netjes afgewerk

Altijd weer "Top"

hele leuke panty; supersnel geleverd!

Ik ben heel erg blij dat ik jullie ontdekt heb! Top kleding! Origineel!

Mooie, kwalitatieve kleding die net dat tikkeltje Anders en orgineler is.

Zeer vlotte levering

Mijn bestelling was hier na 2 dagen. Zeer netjes verpakt en het artikel was zoals omschreven. Je krijgt ook een zeer duidelijke omschrijving van het artikel. Zeer tevreden nieuwe klant!

Leuke site met vintage spulletjes

Ik word altijd hebberig als ik de super gave site zie. Klantenservice is top. Jammer dat ze over zijn gegaan op Toppoints ipv leuk cadeautje bij de bestelling. Ik vond het altijd super leuk een kleine attentie. De punten vind ik minder fijn.

Perfect!

Bestellingen worden supersnel verwerkt en de levering geschiedt ook zeer vlot. Daarbij zijn alle items prachtig!

Mooie collectie, goede service

Dankzij de goede omschrijving voor het kiezen van de juiste maat en de duidelijke foto's kon ik in één keer de perfecte jas kiezen. De jas werd goed ingepakt en snel verzonden. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.