Tas besteld. Snel geleverd. 2 dagen Top

Snel,kwaliteit en prijs en niet te vergeten de service

Altijd weer een plezierig moment als het pakje aankomt

Altijd goed verzorgd

Altijd snel geleverd en keurig verpakt. Ik word netjes op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. Retourzendingen worden altijd keurig en vlot afgehandeld. Het enige wat ik tegenwoordig mis zijn de leuke presentjes die eerder met je bestelling meegestuurd worden. Zo'n kleine verrassing bij je bestelling was altijd zo leuk. En de kleding is altijd mooi en van goede kwaliteit.

Prachtige vestjes weer. Heerlijk stofje en juiste maat! Alleen miste ik het cadeautje;-(

Twijfel over het vestje

Een prachtig vestje maar voor een lange vrouw zoals ik is het vestje te kort, tot de navel, terwijl de mouwen qua lengte wel kloppen.

Prima gegaan

Mooie jurk. Snel bezorgd

Geweldig!!

Heel blij met de jurk , de vestjes en schoenen die ik besteld had. Alles past perfect!! Snelle levering!!

Snelle service en levering. Blij met kleding die ik besteld had

Mooie kleding en snelle levering

Heel blij met de King Louie broek. Deze werd snel geleverd

steeds weer een mooie shopervaring

De kledingstijl bij TopVintage past perfect bij mijn persoonlijkheid, supervrouwelijk, elegant en een tikkeltje speels. Het is altijd een plezier om de ruime catalogus te bekijken. Bestellen gaat steeds vlot en de verzending gebeurt snel. Voor mij is TopVintage top!

Altijd goed

Zoals gewoonlijk is alles goed geregeld. Mooie kleding en goed verpakt

Zalig

Zalig vanuit de zetel en niet in de kou moeten komen of een mondneusmasker moeten opzetten. Lekker warm in huis en op het gemak gekozen en enkele dagen hopla de bestelling is er.En alles was goed!Wat moet dat nog meer zijn!

TOP

Alles van figuurtjes voor in de kerstboom tot schoenen aan toe, met zorg en zo te ervaren met liefde verpakt..... En dan ook nog eens zo snel. Heb hier niets aan toe te voegen.., ga zo door!!! Met lieve groetjes Addie

Een goede service

De bestelling is snel binnen en met zorg verpakt. Mooie kleding en schoenen. Soms wel jammer dat er niet altijd een grotere maat schoenen zijn, want ze zijn vaak mooi maar ik heb een grote schoon maat. Ik ben heel tevreden over topvintage.

Mooi

weer zo,n mooie Jurk dank jullie wel

Ik kon niet kiezen, zoveel leuks!

Ik had een jurk nodig voor een gala en ik kon nergens iets vinden, ook omdat ik niets leuks zag, en alle leuke dingen waren niet in mijn maat, aangezien ik erg klein ben voor een 19 jarige. Totdat ik op deze site kwam, ik zag zoveel, ik kon ineens niet kiezen. Uiteindelijk moest ik tussen twee jurkjes kiezen. Het liefst wilde ik allebei, maar dat ging niet. Heb zeker geen spijt van mijn keuze! Heel erg bedankt

Snel en goed

S morgens op Black Friday besteld. Zaterdag al geleverd. Mooie broek. Prima maat advies. Helaas voor mij net niet t goeie model.

Geweldige kwaliteit

Al een maar keren besteld en enorm tevreden!

Het is altijd een feest om op deze site te kijken. En nog meer om er iets op te bestellen, dankzij de pas tips en de gedetailleerde uitleg over de stof en pasvorm heb je geen miskopen. Om maar gewoon te zeggen ik ben fan!

Leuke kledingstijl

Mooie kleding voor een goede prijs, snelle verzending, alleen retour lijkt niet gratis, dat is jammer, want dat maakt bestellen wat spannender.

Schattige koffertjes!

Super snelle levering! Zoals altijd speciaal verpakt. Koffertjes staan top, met in de kleinste Koffertje kerstboompjes voor deze maand.

Een upgrade voor mijn zelfvertrouwen!

Sinds ik Top Vintage in huis heb en de kleding aan voel ik mij geen grijze muis meer!!

Snelle levering, alles netjes verpakt.

Het was echt een kadootje om uit te pakken. Zo super blij met mijn zeer mooie jas. Super bedankt

Mooie kleding, snelle service!

Al meerdere keren bestellingen geplaatst. Goede kwaliteit voor mooie prijzen en een super goede service!

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.