Ik was dom

Was vergeten het vorige bezorgadres te verwijderen. Dus nog niets ontvangen. Ben doorgaans zeer tevreden over Topvintage maar dan moet ik het wel zelf goed doen. Ik had het oude bezorgadres niet veranderd. Foutje van mij.

Snelle levering en mooie kleding

De bestelling werd een dag eerder bezorgd dan was aangegeven op de site, dat was een leuke verrassing! De kleding zelf is van goede kwaliteit. De maattabellen op de site zijn heel fijn en handig, door te meten paste alles goed en hoefde ik niets te ruilen voor een andere maat (iets wat me bij andere sites niet vaak overkomt).

Mooie kwaliteit deftig

Altijd blij met mijn aankoop

Altijd een correcte service ... Mooi verpakte kleding Dik inorde

Het uitzoeken op de website is eenvoudig en toch niet. Zoveel mooie items. Maar uiteindelijk heb ik mijn keuze gemaakt. Een mooie rok met bijpassende blouse. De bestelling werd de volgende dag al afgeleverd. Alles zag er prachtig uit en past prima. Ik ben fan.

Maten zij goed omschreven zodat je goed weet of je het past of niet.

Gewoon op het randje van normaal☺️

Volgens mijn familie en vrienden, ben ik quasi kledij en muziek in de verkeerde tijd geboren. Top vintage maakt van mij de vrouw, die ik vanbinnen ben. Ik hou van de stijl, het elegante …. zelfs het behangpapier was jaren geleden smaakvoller dan nu. Dat typeert Top Vintage ook helemaal. Ik draag jullie kleding gewoon met trots, het is wat mij “San” maakt.

Top schoenen

Prachtige schoenen, goede pasvorm en snelle levering.

Goede service en prettige kleding om te dragen

De jurk die ik heb gekocht voldoet precies zoals beschreven. Hij sluit mooi aan en draagt prettig.

Fantastisch!

In eerste instantie kreeg ik de verkeerde maat toegestuurd. Dit is heel keurig opgelost door direct het aankoopbedrag terug te storten zodat ik de goede maat kon bestellen. En de verkeerde maat? Die mocht ik houden en daar is mijn vriendin superblij mee!

Leuke kersthangers besteld om cadeau te doen. Binnen not time had ik ze thuis! Wat snel! Complimenten

Om door een ringetje te halen

3 jurken besteld en 2 truitjes voor bij m'n 70's jeans die ik van de zomer had gekocht. Het zijn stuk voor stuk pareltjes die perfect zitten. Levering snel als altijd en netjes verpakt. Ik ben gewoon verslaafd aan de kleding bij Topvintage en koop graag in de webshop of in de winkel in Kerkrade (absolute aanrader!).

Precies wat ik wilde.

Snelle bezorging, leuk verpakt en helemaal waar ik op hoopte.

Mijn online verslaving...

Zalig om niet door winkelstraten te moeten sjezen om kledij te vinden die perfect bij mij past.

Aaaamaaziiingg

Super mooie kleding! Mooie kwaliteit en kleuren! Snelle verzending, Er word duidelijk gecommuniceerd. Ik had 3 jurkjes besteld en hiervan 1 uit gekozen voor de feestdagen. De andere 2 kon ik makkelijk retourneren. Helemaal happy ermee! Ook al mogen we niet veel, door deze kleding heb je gewoon wel weer zin om je op te tutten ook al zit je thuis op de bank. Geniet van de kleine dingen en dus ook van deze mooie kleding

Top top top

Zo blij met mijn nieuwe kleren en zo snel geleverd

snelle levering van kwaliteit

De jurken die ik bestelde zijn van topkwaliteit. Ook een heel snelle levering en dat met black friday

Wauw

Deze jurk is ge-wel-dig. De echte bombshell look, maar toch elegant. De stof is heel fijn en sluit goed aan aangezien er wat rek in zit. De taille is voor mij een tikkeltje groot, maar dat is niks wat ik zelf niet op kan lossen.

TOP

Super mooie site met prachtige retro design kleding. Helemaal mijn smaak… Ga site vaker bezoeken van de spullen die er ip staan zijn om te smullen.

snel en goed verstuurd

Al vaker besteld bij topvintage en alles word altijd snel verstuurd. En als je de maten tabel aanhoudt past het ook altijd.

Super gave spullen

Altijd al een vintage jurk willen hebben. Maar was altijd flink te zwaar. Nu was ik het afgelopen jaar eindelijk eens veel afgevallen. En had me een vintage jurk beloofd als ik m'n doel zou bereiken. Nu was het zover. De hele vintage shop afgespeeld voor de perfecte jurk voor kerst. Een mooie donker groene werd ik verliefd op. Besteld. Al snel werd hij geleverd. Was bang dat hij mij nog steeds niet mooi zou staan. Daar was ie, in zo'n mooie roze zak en n gezellig briefje erbij. Meteen gepast. En wat denk je? Perfect! Ik heb de hele dag n glimlach op mn gezicht gehad. En nu als ik m zie nog steeds. Kan niet wachten om m aan te doen. Dus volgende week ben ik jarig en hoop nog wat mooie accessoires bij m'n jurk te krijgen. Dit is wel m'n 1e jurk maar vast en zeker niet de laatste. Wat 'n gave stijl.

Het was weer fantastisch

Weer een geweldige jurk

Heel goed en mooi .

Heel tevreden . Dankjewel

De winkel waar je altijd blij van wordt

Een ruim aanbod van merken en stijlen, snelle bezorging en persoonlijke service!

Toppie

Supercute en mooie kerstversiering. Het schattige glazen vosje was erg goed ingepakt en is dan ook heel gearriveerd, de vilten muis, ijsbeertjes en hondje zijn ook heel erg leuk. Ga binnenkort ook nog de pauw kopen.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.