Vlot besteld, snel geleverd

Bestellen gaat vlot, levering volgt kort daarop in een mooie verpakking. Retour wordt ook zonder problemen vlot afgehandeld. Supermooie producten!

Prima.

Prijs, kwaliteit, service waardig!!!

Prima winkel

Fantastisch!

Dit zegt alles wat ik van jullie bedrijf vind,!!

Geweldig!

Voor de eerste keer besteld en helemaal tevreden! Ga zo door!!!

Maattabellen top!

Ik winkel regelmatig bij Topvintage, met name omdat de maattabellen die bij de producten staan ook echt zijn gecontroleerd en er adviezen bij worden gegeven of de stof mee rekt etc. Past 9 van de 10 keer. Klantenservice ook top.

Altijd top service bij top vintage!

Zoals altijd een prachtig pakketje snel geleverd

Heerlijke winkel, telkens opnieuw!

Ik bestel hier al jaren! De maattabellen kloppen altijd. Vaste klant ❤️

Helemaal fijn

Sneller levering, duidelijke uitleg over levering en betaling via de mail.

Super tevreden

De bestelling werd snel en netjes verpakt geleverd. Ik ben super tevreden!

Ouderwets goed ;-)

Als ik mijn leerlingen vraag wat is vintage dan zeggen ze 'oud' of 'ouderwets'. Niet onwaar natuurlijk. Zo ook mijn ervaring met jullie site. Voor mijn dochter die vrijdag 19 werd kocht ik ene prachtige vintage jurk, getailleerd met poezen-dessin. Hij zit als gegoten. Mooie kwaliteit materiaal, mooi afgewerkt, mooi model. Super. Dank jullie wel.

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf met mooie kleding. Vlotte zending.

Snel, goed en mooi

Een prettige webshop met mooie artikelen. Goed gepresenteerd en duidelijk qua maten. Snelle levering.

eerlijk

de handtas was zoals omschreven stond. Netjes en verzorgd ingepakt. Snelle levering

Makkelijk te bestellen, goede kwaliteit en snelle levering

Mooie jas van goede kwaliteit. Pasvorm is perfect. De levering was zeer snel.

Altijd goed en makkelijk

Jurk was uitverkocht, kreeg netjes een mailtje dat ie nieuw binnen was en besteld, met 1 dag binnen. Was alleen jammer dat iedereen korting miste, maar ik heb de jurk en ben tevreden

Topteam!

Altijd super in orde! Ik ben een heel tevreden klant ♥️

Mooie site, snelle levering

Mooie makkelijke site om rond te neuzen. Bestelling netjes en snel geleverd.

Al jaren nummer 1

Al jaren verslaafd aan deze site. Mooie spullen en goeie service

Snelle verzending, Supermooi ingepakt in een mooi zakje. Het voelde als een heel speciaal pakje!

Snel geleverd, mooi verpakt en goede kwaliteit.

Ik heb voor mijn dochter een mooie jas en tas gekocht voor kerst. Het kwam aan in een leuke doos en heeft een mooie kwaliteit. Daar gaat ze heel blij mee zijn!

Vlotte service

Van de bestelling tot levering alles super. Kwaliteit van kledij en schoenen prima, alles zoals stond beschreven op de website. Zeker een aanrader

Blij met Top Vintage

Leuke site en mooie spullen. Vooral de schoenen van Miz Mooz

Snelle levering en leuke vestjes

Snelle levering, leuke items. Al een aantal keer geshopt en heel tevreden. Lekker anders dan anders. Kwaliteit van de items is goed. Draag ze veel en vaak, met name de vestjes. Pasvorm is goed en ze blijven goed na de wasbeurten.

Feestje

Shoppen bij TopVintage is altijd een feestje! De aanbevelingen voor wat betreft de maten en modellen kloppen bij mij eigenlijk altijd. Het assortiment is groot. De spullen zijn snel binnen en het is leuk verpakt.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.