Altijd zeer tevreden

Nog op laatste moment mijn order kunnen aanpassen, maatje kleiner, en nog binnen 24 uur voor de bruiloft ontvangen.

Zoals wel vaker heb ik bij Top Vintage en bestelling geplaatst! Het is altijd een feestje als ik alles mag uitpakken. Mooi verpakt, vaak zit er een kleinigheid bij en mocht het niet passen dan is de formulier die erbij zit zeer duidelijk! Ik ben altijd content met Top Vintage

Fijne klantenservice, mooie vrouwelijke kleding!

Persoonlijk & kundig geholpen door klantenservice. Vlotte levering. Geweldige prijskwaliteit verhouding! Über vrouwelijke pasvormen; love it! Groetjes van een jarige zandloper

geweldig

zoveel mooie kleding .al heel veel gekocht ben er erg blij mee .

Nog nooit een miskoop bij jullie gehad, altijd blij met mijn aankopen die ik heb bestelt bij Top V.

Altijd blij met mijn aankopen bij Top V. Krijg vaak complimenten over de kleding die ik draag en de vraag waar ik het gekocht heb. Maak dan ook zeker reclame voor jullie site. Ook altijd keurig verpakt en vaak met een klein presentje. Blijf altijd struinen op de site om een nieuwe outfit te scoren.

Heel te vreden supper snel binnen top servise

Super snel gelijk ander dag binnen.altijd veilig en vertrouwd.ben zeer tevreden .

over het geheel goed. maar een teruggestuurde jurk heb ik nog niets over vernomenn.

Gaarne op korte termijn reactie op mijn teruggestuurde produkt.

helemaal geweldig

geweldige service, leuke mensen,die de tijd voor je nemen, en niet te vergeten ,hebben ze prachtige jurken

Snel, mooi en uniek geleverde kleding

Ik was heel benieuwd hoe het me zou bevallen. Dat was geweldig. Een dag later belde de pakketbezorger al aan. Ik was extra alert op de knopen op mijn jas maar die zitten toch goed vast voor nu. Over de kwaliteit kan ik nog weinig zeggen omdat ik het net in huis heb maar heb er wel vertrouwen in. Ik ga graag in de toekomst meer bestellen. Leuk om er uniek bij te lopen.

Top Vintage levert goede en snelle service van beeldige vintage jurkjes!

Mijn dochter van 15 is gek van vintage kleedjes. De kleedjes die wij hebben besteld bij Top Vintage staan haar beeldig! Bedankt voor de goede en snelle service! Super!

Ik raak niet uitgekeken op de website!

Mijn eerste bestelling was een jaren '50 truitje. Het voldoet helemaal aan mijn verwachtingen, het staat me leuk, het voelt lekker, de kwaliteit is perfect!

Goed en niet zo goed

Fantastische kleding en vriendelijk team Top Vintage .MAAR ....... Ben totaal niet tevreden dat als je kleding retour stuurt bijna 14dagen moeten wachten voordat je je geld op je rekening hebt terug hebt gekregen. Voor mij is dat niet klant vriendelijk. Top Vintage claimt dat het binnen 4a5werj dagen op je rekening staat . Dat is niet het geval. Redenen als het is erg druk vind ik geen excuus sorry. Voor mij zou het betekenen dat ik niet meer zo snel zou bestellen bij Top Vintage het duurt gewoon te lang SoRR maar zo denk ik erover Groet Marion

Leuke kleding, maar trage retourafhandeling

Van de teruggezonden bestellingen 2 weken geleden heb ik nog geen cent teruggezien. Als je besteld is het er met een dag, maar de retourafhandeling gaat erg langzaam, als het al gaat gebeuren? Ook nog geen reactie gehad opde vraag waar mijn geld blijft.

Zit heerlijk

Mijn nieuwe jurk zit als gegoten en de stof voelt heerlijk aan

Fantastisch!

Het door mij bestelde truitje is ontzettend leuk! Ik kreeg het snel en ik ben er erg blij mee.

Good

Very good!

Het gevoel van kerstavond thuisbezorgd

Ik heb een flinke bestelling geplaatst om mijn herfst en winterkleding lekker aan te vullen met diverse leuke tops en rokken. Topvintage heeft voor mij precies dat wat normale (web) winkels niet in hun assortiment hebben; vintage kleding met een moderne twist. Het was al een klein feestje om de doos open te maken! De kledingstukken waren zorgvuldig verpakt in mooi paars papier wat van het uitpakken een speciaal momentje maakte. Elk artikel zat vervolgens in zijn eigen folie, wat ik erg kan waarderen. De artikelen heb ik besteld naar aanleiding van de maattabel van topvintage. Een trui heb ik dubbel besteld omdat truien erg kunnen verschillen in maat (breedte, lengte van de trui, lengte van de mouw, enzovoort). Alle artikelen vielen precies zoals de maattabel aangaf. Ik heb daarentegen wel een paar artikelen retour gestuurd. De materialen van sommige artikelen bevielen mij minder. Zo had ik van de Alexa rok van Collectif verwacht dat het een flanelachtige stof zou zijn, dit bleek een dunne polyesterstof. Erg jammer want de print is wel fantastisch. De retour service is gelukkig erg goed geregeld. Wij hebben thuis geen printer dus het bijgeleverde retour etiket is echt een lifesaver. Daarnaast is het prettig dat de retourkosten worden verrekend met het terug te storten bedrag, geen poespas aan de balie bij de post-NL! Overal ben ik erg tevreden met mijn bestelling bij Topvintage en ik zou het absoluut aanraden aan andere vintage-lovers!

Super jurk kan zo de catwalk op

Super snelle levering .Jurk is fantastisch ben helemaal in de zevende hemel .

prima.. snelle adequate levering

Blouse voldoet helemaal aan de verwachting.

Wat beloofd wordt, wordt waargemaakt!

Maten kloppen en de items zijn net zo mooi als op de foto's. What you see, is What you get!

Hele fijne schoen

Deze kekke schoenen zitten als pantoffels! Heel erg blij mee

Echt een cadeau voor mezelf!

Snelle service. Mooie producten. Niet alles paste zoals ik had gehoopt. Maar dat is een kwestie van niet weten hoe iets op je lichaam staat.. Voor nu heb ik hele fijne schoenen. Al komt het merk niet overeen met wat er op de website vermeld staat. Toch blijven ze leuk! Hopelijk kan ik snel weer iets leuks bij jullie scoren!

Feestelijk

Deze kerstjurk past straks prima bij kerstsfeer thuis. Leuk model en de stof kreukt niet

Heel mooi kleedje

Prach-ti-ge laarzen

Echt fantastische handgemaakte laarzen. Heel erg blij mee!

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.