Vlot een aangenaam

De website geeft een goed overzicht van alles dat er te shoppen valt. Het is een zeer mooie selectie. Er zitten unieke stukken tussen aan een scherpe prijs, zonder in te boeten aan kwaliteit. De vervolgens vlotte en snelle levering is ook een absoluut pluspunt. Ik ga zeker nog terugkomen.

Mooie producten

In de webshop zijn mooie producten te vinden. Prijs-kwaliteit is goed.

Leuke collectie en snelle levering. Het is een feestje om uit te pakken. Zo lux verpakt. Ben er blij mee. Groetjes Anne-Marie

Zoals steeds een snelle en goede levering! Wat een keuze aan prachtige kleding en accessoires! Topvintage is instant happiness!

Negatief

Teleurstellend. Een jurkje gekocht ,voor een uitvaart van een familielid. De jurk werd de volgende dag geleverd, zoals aangegeven. De binnen verpakking zag al niet netjes uit, maar toen ik die opende kwam de jurk met nogal zware transpiratielucht uit. Ik heb t uitgehangen denkende de lucht er uit te krijgen .Teleurgesteld als ik was , heb ik kontakt gehad met de klantenservice, en dit aangegeven . Van de medewerkster kreeg ik de opties te horen , die ik had. De jurk uitgehangen , maar de teleurstelling van niet opgelost bleef Dus besloot ik , te retourneren . Jammer, jammer, jammer.

Helemaal blij

De jurk zit precies zoals ik had gehoopt. Wel goed om te weten is dat King Louie vaak klein uitvalt, dus schaam je vooral niet om een maatje groter te bestellen dan je gewend bent.

Geweldig!! En vaste klant

Zeer tevreden met mijn recente bestellingen ze zijn allemaal goed bevallen en een jurk terug geretourneerd omdat deze een te grote pasvorm had maar gelukkig een kleinere maat besteld en die houd ik. Allemaal top kwaliteit echt een waar voor je geld.

Leuke kleding voor betaalbare prijzen

Snelle levering. Leuke kleding voor betaalbare prijs

Zo mooi

Ik shop heel graag bij jullie. Altijd heel veel keuze en perfecte pasvormen. Voor mij de ideale webshop

Supermooie fijn passende lakpumps.

Mijn eerste aankoop is gelijk een goede! Blij mee want ik moet ze morgen al aan naar een trouwfeest.

Zo als altijd weer keurig geleverd

Het is altijd een cadeautje om de bestelling uit te pakken.

Super kleding en website en klantvriendelijkheid

Leuke mode ook voor de wat vollere dame. Altijd snel in huis. Makkelijk te retourneren als iets niet past. En hoge klantvriendelijkheid

Speciaal en betrokken

Wat jullie verkopen getuigt van een heel eigen stijl. Heerlijk, er zijn al genoeg 13 in een dozijn winkels!! Jullie service en betrokkenheid is ook echt top. Ik had een stomme fout gemaakt (verkeerd huisnummer opgeschreven) en de hulp die toen geboden werd was snel en adequaat. Ik zal hier zeer zeker vaker wat gaan kopen!!

Snel, goede pasvorm, goede kleur

Perfect!

Correcte service, geleverd aks afgesproken in een heel mooie verpakking, het produkt nog mooier in het echt. Ik bestel zeker nog eens!

Snelle levering,goede kwaliteit, juiste maat.

Correcte maattabel. Kleed is zoals op de foto. Goeie kwaliteit! Ben zeer tevreden.

Fijne webshop, makkelijk in gebruik, duidelijke foto’s

Heerlijk winkelen vanuit je luie stoel. De foto’s van de artikelen zijn heel duidelijk, kleuren komen overeen met de werkelijkheid. Ook de maten in de maattabel zijn uiterst handig en realistisch. 3 jurken besteld en alle drie precies zoals de omschrijving aan geeft. Heel erg tevreden, ik kom zeker terug voor meer goodies

Meestal veel pech bij online kleding aankopen. Maar bij topvintage, gelijk een schot in de roos. De jurk zit als gegoten en werd zoals beloofd een dag later al geleverd.

Geweldige Coat

Past perfect, precies volgens maattabel size bepaald. Zeer tevreden over algehele uitstraling.

Opnieuw een pareltje

Fijne website, goede beschrijving en maattabellen kloppen voor mij. Opnieuw de verwachtingen waargemaakt. Ik zal weer opvallen met mijn nieuwe aanwinst.

Waanzinnig leuke retro boetiek

Al jaren heb ik mijn ogen uitgekeken in deze leuke online retro boetiek en nu heb ik dan eindelijk wat items aangeschaft die ik echt heel graag wilde hebben. Een prachtig t-shirt van Steady en een victory rolls tool (die ik nog ga uitproberen). Het uitpakken van mijn pakket was echt een feestje, want wat is dat een prachtige verzenddoos! Ik ga nu zeker niet weer jaren wachten voordat ik weer een bestelling doe ;)

Duidelijk, mooi, goede service en mooie gerief

Blij met de mooie zachte sjaal, goede service, netjes en goed op tijd geleverd! Heel tevreden

Snel levering

Snel levering, en de jurken zit altijd zo heerlijk om te dragen, en mooi uit te zien!! Ben meestaal super blij met mijn ankop!!

Top vintage is top!

Snel geleverd in een prachtig pakje. De artikelen passen (bijna) altijd perfect door de goede adviezen op de site.

Snelle levering en mooie kwaliteit

Wat een prachtige schoenen voor onder mijn trouwjurk! Maakt het echt helemaal af!

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.