Mooie sjieke broek

Broek heeft voor mij, 1.70 meter, een goede lengte in S. Mooie pasvorm en kleur.

juiste maat

heb altijd problemen met een bh te kopen online die past maar bij topvintage is het me gelukt heb schoenen gekocht deze paste mij ook heel goed

Shop hier al zolang jullie bestaan en het is altijd goed verpakt, netjes geleverd op tijd en in goede staat. Producten zijn zoals omschreven. Als er dan toch iets is wat de beste kan overkomen word dit altijd snel en goed op gelost.

Goede kwaliteit, snel ontvangen

Ontzettend veel keuze op de website zelf. De kleding die ik besteld had werd supersnel verstuurd en ziet er netjes uit zoals op de foto's. Ik kreeg meteen complimenten over mijn outfit, dus ik ben erg tevreden!

Krijg het gauw geleverd ideaal

Kende deze site niet en kwam er via Google terecht. Ik zocht speciaal naar a-lijnen wat kleding betreft.

Topservice!

Ik zag online wat mooie kleren door gepersonaliseerde reclame (wat ik heel fijn vind) van Topvintage. Meteen een paar aangekocht en de volgende dag in huis! Alles mooi verpakt en wat ik niet goed vond, makkelijk kunnen retourneren.

Zo leuk zeg!

Mijn eerste keer winkelen bij topvintage viel super mee. Op twee dagen tijd krijg ik mijn bestelling aan, netjes verpakt maar niet overdreven, de maten kloppen, de kleuren kloppen en het ziet er allemaal prima uit. Blije klant met drie nieuwe rokjes!

Eindelijk een merk die bij mijn figuur past!

Zo blij dat ik eindelijk een merk vindt welke jurken heeft welke mij leuk staan. Met gezonde jaloerzie kijk ik altijd naar mijn vriendinnetje Ellen welke altijd bij jullie shopt, nu kunnen we samen een keer shoppen bij jullie, heb er al zin in!

Ik ga failliet door deze winkel...

Superleuke kleding van goede kwaliteit. Service is ook altijd top! Neem me steeds voor om even niks te bestellen, maar ben gewoon verslaafd aan shoppen bij Topvintage.

Snel, duidelijk, mooi

De 60s Lea Turtle Neck Sweater in Black Multi kwam lekker snel binnen, ziet er mooi uit en past goed. De omschrijving - zeker die rondom de maten - is goed. Heel fijn. Dit wordt een lievelingsitem.

Uitmuntende webshop en voor ieders wil wat .

Ik koop graag bij top vintage retro boetiek on-line en als je er zelf niet uitkomt dan wordt je netjes geholpen . Ik vind het alleen jammer dat je zelf de retour kosten moet betalen want dat hoef je bij andere webshops niet te doen dus daar zou verandering ingebracht moeten worden . Voor de rest heel zeer tevreden over top vintage en ik beveel de webshop bij iedereen aan . Niet teveel doen want anders blijft er niets voor mij over . En leuk dat ze rekening houden met vrouwen die geen kleding met rits en knopen aan kunnen doen net als ik .

Fantastisch!!?

Na een lange tijd 'te kwijlen' op de site kreeg ik eindelijk de kans om eerst in de winkel te kijken. (Ik hou niet van online shoppen bij iets onbekends) In de winkel heb ik 2 uur rondgelopen, wauw!!! Zoveel moois!!! Uiteraard niet met lege handen het pand kunnen verlaten. Een week later toch nog wat besteld, snelle goede service: voor 17.00 besteld= volgende dag in huis!

super!

Ik was heel erg blij dat ik dit fantastische pakje al zo snel in huis had! Ik was al een hele tijd op zoek naar een badpak waar ik me niet onzeker in zou voelen, tot een vriendin me de website van Topvintage aanraadde. Ik ben ontzettend blij dat ik intussen 2 badpakken heb gevonden die heel mooi zitten en die mijn zelfvertrouwen niet ondermijnen. Het badpak met de ananassen vind ik vrolijk en zomers. Het blauwe badpak ziet er erg stijlvol uit. Het model en de pasvorm zitten perfect en zorgen ervoor dat mijn niet zo strakke buik verborgen blijft. De maattabellen op de website zijn een goede indicatie. Hoe de badpakken zich gedragen in het water moet ik nog ondervinden. Het badpak met de bolletjes stuurde ik terug. Dat was mooi, maar zat qua model net iets minder goed als de andere 2. De retour moet nog behandeld worden. Ik hoop dat die even vlot loopt als de rest van de bestelling tot nu toe verlopen is.

Mijn eerste bestelling gedaan en zeer tevreden over de snelle levering, en de kwaliteit van mijn jurk.

Prettig.

Zeer verrast hoe mijn pakketje verpakt is. Heel origineel en product naar wens.

keurig verzorgd

de site is overzichtelijk waardoor ik al gauw mijn wensjurk kon vinden. Bestellen was eenvoudig, de bezorging en communicatie goed verzorgd. De jurk past ook nog eens heel goed dus ik ben erg blij

Top kwaliteit

Mooie collectie, prima service

Alles klopt!

Geweldige stof, zit lekker, en kleed heel mooi af door het accent op de taille. Alles waar je als vrouw trots op bent wordt extra mooi versierd in dot jurkje. Snelle levering en goede service met een persoonlijke touch.

Hele mooie kleding, makkelijk besteld en snel geleverd

Ik heb fijn gewinkeld bij topvintage.nl en dit ga ik zeker vaker doen.

Top kwaliteit

Prachtige jurken. Goede stevige kwaliteit. Het zou nog fijner zijn als retour sturen ook niks zou kosten. Maar het is begrijpelijk dat de kosten door berekend worden naar de klant.

Prachtige schoenen en goede service!

Ik had mij ingeschreven om een mail te krijgen als een product weer op voorraad was en zodra ik deze mail had gehad, heb ik gelijk de schoenen gekocht en ze waren binnen een week bezorgd! De schoenen zijn prachtig en zitten heerlijk.

Altijd een cadeautje voor mezelf.

Zowel het vest als de oorbellen zijn heel mooi. Vest past ook goed. En de haarband is gewoon schattig.

Mooie kleding, goede service en snelle verzending

Heb 2 jassen besteld, deze zijn van prima kwaliteit. En werden snel bezorgd! Ook supernetjes verpakt! Helaas was er 1 jas te klein en niet meer voorradig. Ik heb gebeld en werd keurig te woord gestaan door de dame aan de telefoon. Samengevat: klantvriendelijk, snelle levering en een prima shopervaring

Fabuleus

Perfecte maat zalig om aan te hebben en verast van de warmte.

Snelle levering, top geregeld

Producten zijn kwalitatief goed, levering is snel.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.