Super winkel

Al heel veel besteld Heel tevreden van de levering en zelden dat ik iets moet terugsturen

Snel en super mooi

Mooie jas besteld, hij zit als gegoten. Erg mooie kwaliteit ook. Ik kom de winter wel door!

Leuke bouterse mooie jurken

Heb 2 jurken besteld mooie jurken goede kwaliteit zeker een aanrader

Whoop

Prachtige kleding, goede klantenservice, fab winkel, helaasch bijna aan de andere kant van de wereld ;-p

Verwachtingen overtroffen

Keurig snelle levering en jurk van uitstekende kwaliteit. M’n vriendin was er dolblij mee!

Zeer positief.

Goede informatie betreffende verzending. Correct binnen de beloofde termijn geleverd. Ook voldoende informatie over eventuele terugzending wat in mijn geval niet nodig was. Goede service. Echter 1 opmerking. Ons huisnummer is 32A en bij online bestelling kan je bij huisnummer enkel cijfers invullen en geen letters. Dat is echter wel belangrijk omdat wij hier huisnummer 32. 32A en 32B hebben. Het zou geweldig zijn mocht dit kunnen aangepast worden .

GORGIOUS!

Snelle levering van een gorgious vintage jurk! De jurk staat fantastisch en ik voel me er zeer vrouwelijk in!

Leuke, anders dan anders kleding!

Eindelijk een site gevonden waar je leuke kleding kunt shoppen waar niet half Nederland in loopt. De stof draagt heerlijk, geen synthetisch zweetding, goede pasvorm en maatvoering die klopt. Afgelopen zondag op een feestje gedragen en Veel complimenten gekregen! Dank.

Topervaring!

De kledij werd supersnel geleverd en was top!

altijd een feestje

mooie pantykousjes, supersnel geleverd! Top(Vintage)!

Geweldig!

Heb een paar dingen besteld om uit te proberen, helemaal leuke stijl, mooi afgewerkt en fijn materiaal. Bezorging ook netjes volgens afspraak

snel en kwaliteit

jumpsuit was zo snel binnen en zo mooi dat ik deze aan kon op mijn citytrip naar Rome

Prachtige jurk!

Heel mooi jurkje. Past goed.

Snelle levering en aantrekkelijk verpakt

De levering was supersnel en het pakket was een feestje om uit te pakken. De aanbevelingen en tips om de juiste maat te kiezen waren zeer behulpzaam, hoefde niets te retourneren.

Fabulous!!

Ik bestel regelmatig bij Topvintage en ben nog nooit teleurgesteld geweest. De maattabellen kloppen steeds weer, met duidelijke produktomschrijvingen . Snelle en steeds vriendelijke service!!

Teleurstellend

Ik had erg hoge verwachtingen van mijn kleedje en rokje. Het rokje verloor al een knop voor ik het gepast had. De kwaliteit van de stof is in vergelijking met de prijs niet in verhouding. Ik heb alles terug gestuurd. Wel een snelle levering en vriendelijke klantenservice.

Vlotte levering ook in België!!

:-;

Mooie jurken en oorbellen

Mooie jurken, makkelijk om de juiste maat te bestellen, netjes ingepakt/feestje zoals het is bezorgd ;)

Super mooi!!

Mooie kwaliteit en een super snelle levering. Ik ga zeker nog eens wat bestellen.

Grweldig

Ik ben een echte fan van jurken. Nou en die hebben ze hier in overvloed. Snelle levering. Alles netjes verpakt, zodat alle jurken netjes blijven.

Leuke collectie en veel keus

Aardige mensen werken hier! Vriendelijke klantenservice!

Super!!

Fantastisch,prachtige mantel ontvangen! En ook zo snel geleverd! Erg fijn! Dankuwel!!

Snelle levering, mooi product en uitstekende service

Voor het eerst besteld bij deze webwinkel, de mooie website en goede foto's spraken me aan. Mijn schoenen erg snel in huis en ze pasten perfect!

Vestje leuk, snelle bezorging

Bij Topvintage hebben ze leuke vestjes zelfs in grotere maten. De bezorging was snel. Ik kijk vaak op de site of ik weer iets leuks zie.

Bij vergissing in maat doet niemand moeilijk ;)

Bij de laatste bestelling heb ik me vergist in de maat. (XL besteld ipv L). Zonder problemen een nieuwe jurk besteld en na ontvangst beide jurken nog eens gepast, voor de zekerheid. Daarna de te grote jurk retour gezonden. Vandaag bericht ontvangen per email dat de zending is bezorgd. Ik wacht nu de financiële afwikkeling af maar verwacht dat ook dit in orde komt.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.