Het bestelde was erg snel binnen. En ik ben er super blij mee, heerlijke soepele, zachte stof. En op mijn werk vonden ze het super leuke shirts.

Héérlijke site voor uren lang shop plezier!

Prachtige site met ruime keuze voor iedere style voor iedere vrouw!

TOPvintage!

Ik had zo’n goede eerste ervaring met TopVintage! Snelle levering met updates, mooi verpakte kleding. De kwaliteit van mijn jurk was super! Fijn ook dat het maatlabel duidelijk is en dus ook klopt! Al met al, snel nog eens shoppen!

Ik ben altijd tevreden.

De levering is altijd heel snel. Als er iets retour moet krijg je netjes een mail dat het ontvangen is en wanneer je geld terug gestort wordt. In de winkel word je ook netjes geholpen.

Goed.

Leuke kleding mooie stoffen. Als je een probleem hebt krijg je hulp. Snelle levering.

Zo fijn dat de maat tabel echt klopt! De bestelde topjes passen prima, benieuwd hoe de kwaliteit is na een paar keer dragen maar vooralsnog helemaal blij.

Zoals het beschreven staat. Op tijd mijn bestelling ontvangen, netjes verpakt. Zeer tevreden met mijn jurk. Gr Kamla

Consistent goed!

Mijn ervaring bij Topvintage was zoals altijd goed. De bestelling werd snel verwerkt en verzonden, en ik had mijn pakket de volgende dag. De maattabel op de site klopte goed en de kwaliteit van mijn vest is ook erg netjes.

Goede efficiënte service, duidelijke afspraak, niet ingewikkeld

Mooie service, op tijd en efficient.. leuk materiaal en betaalbaar

Kittig broekje

Mooie zware stof, goede pasvorm, helemaal top

Unieke producten voor een leuke prijs!

Dit was de eerste keer dat ik iets heb besteld bij TopVintage en wat heb ik een spijt dat ik dat niet eerder heb gedaan! De items zijn prachtig en niet al te prijzig. Snel verzonden, ontzettend leuk ingepakt, zelfs de schoenendoos was mooi! Die staat nu te pronken op mijn kleding kast ;) Mijn inner Dita von Teese komt helemaal naar boven als ik mijn nieuwe jurken aan trek. Ik ben er heel erg blij mee en ga zeker vaker bestellen!!

Topvintage is geweldig!

Ik koop al jaren prachtige unieke fashion bij Topvintage. Het maatsysteem op de site is geweldig, net als de unieke items. Bijna altijd slaag ik en wanneer ik wil retourneren of ruilen gaat dat makkelijk en snel. Topvintage is een vriendelijk, vrouwelijk en inspirerend merk. Uniek zou ik zeggen.

Zeer snelle zending, heel blij met mijn aankoop!

In een spontane opwelling heb ik gele clumpy's gekocht. Voor vijven besteld en inderdaad de volgende dag al aan mijn voeten. Helemaal blij mee, goede pasvorm, mooie kleur. Ik loop er direct de hele dag op, geen wenverschijnselen, heerlijk! Een absolute aanrader.

Was snel goed aangekomen en het kledingstuk was prachtig

Een echte wow er aring

Dit jurkje zit mijn vrouw als gegoten, ziet er gewoon weg fantastisch uit. Ze heeft nu al een aantal van jullie toppers in de kast hangen. Ga sus vermoedelijk meer kasten kopen. Vr ge Henk van der Wal

Geweldige site, mooie kleding en schoenen en snelle verzending

Heerlijke site om te shoppen; je wordt er hebberig van ! Mooie jurkjes met goede pasvorm voor goede prijzen. Ook de extra informatie en tips over de pasvorm zijn zeer nuttig. Alles mooi verpakt en snel verzonden. Echt top !!

Top service, top producten!

Ik ben helemaal dol op de collectie en de service is snel en correct, de kwaliteit is hoog. Erg tevreden!

Snel en goed

Levering was boven verwachting snel! Item is zorgvuldig verpakt en van goede kwaliteit. Top!

Hallo , Heel mooi verpakt vlug thuis bezorgt . Een tevreden klant Dankjewel .

Super, I love their clothing

Mooie vintage breed broek met een hoge sexy tailless. Snelle levering, vlotte communicatie!

Kwaliteit is fantastisch

De kwaliteit is zo heerlijk lux pasvorm is goed ..dit verwacht je in eerste instantie niet van een webwinkel maar zo blij dat dit wel bij topvintage zo is ..mijn favoriete winkel nu

Geweldig!!

De producten zijn in 1 woord prachtig, het service ook de pakketjes worden heel mooi geleverd !

Mooie kleding

Ondanks mijn maatje meer sierlijke jurk die mooi afkleed

heel goede ervaring.....ze leveren en handelen zoals het hoort!

Het is altijd moeilijk om de juiste maat te kiezen, zeker als de bestelling voor iemand anders is. Maar je moet zelf zorgvuldig de maten nemen, daarna kun je het vergelijken met de maattabel. In de meeste gevallen klopt het dan ook. Alles wordt netjes ingepakt en snel verzonden en dat kan je van heel veel internetbedrijven niet zeggen. Mijn complimenten.

Top Vintage: Beste Service Mooiste Items alles O.K.!

Alles klopt bij deze shop! Ook mooie sale prijzen. Letten op: milieu vriendelijk. Fijnste service en meedenken, bij van alles en nog wat, op z'n Top, ook belangrijk. Zeer makkelijk retour zendingen, tegen redelijke prijs. Zonder gedoe of printer, formulier retour zit al in verpakking. Betalingen op alle manieren die jij als koning klant kunt kiezen! Een bijzondere winkel, niet alleen online maar ook te bezoeken: aldaar waar alles perfect en mooi én schoon uitziet. Gaat dat zien! Top, Top vintage**************Succes**********************Groetjes, aan T.V. van: J.S. en familie: vele jaren lang, tevreden klant!

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.