Prachtige kleding, goede bezorging

Ik ben ontzettend blij met mijn bestelling, de jas is prachtig, mooi ingepakt en de bestelling was op tijd. Ik heb nog een hoop kledingstukken op mijn wishlist staan! Het enige minpunt van TopVintage is dat het terug sturen van kleding vrij prijzig is (volgens mij zo'n 7 euro). Dit was voor deze jas niet nodig, maar maakt het wel iets minder vrijblijvend om iets te bestellen.

Altijd snelle levering, goede kwaliteit en goede service

Geweldig!

Leuke jurken met passende maattabbellen en goede tips voor de juiste fit. Duidelijke omschrijvingen en goed assortiment. Top!

Geweldig!

De jurk was op de foto al mooi, maar in het echt nog veel mooier. Schitterende kleuren en zit prima. Ben er echt hartstikke blij mee!!

geweldig

nadat ik had besteld werd er zoals gebruikelijk vlot bezorgd. hetpaste perfect en ik ben er erg blij mee

Prachtige jumpsuit

Alleen iets korter moeten laten maken. Verder perfect! Mooie kleur, zit heerlijk.

Super producten en service

Ik bestel regelmatig iets van Top Vintage Retro Boutique. Hun kleding (en andere producten) zijn altijd van goede kwaliteit, en hun service is top. Bij iedere stap wordt er duidelijke communicatie voorzien, en hun leveringen zijn altijd netjes op tijd.

Altijd perfect op orde bij Tovintage

Ik bestel met een gerust hart bij Topvintage, alles netjes op tijd en mooie tijdloze kleding. Ga zo door, mensen!

Ik ben gek op mijn nieuwe schoenen

Jullie hebben topcollectie en super vlotte levering. Ben echt blij dat ik jullie ontdekt heb. Dit wordt een leuk begin van een nieuw mooi verhaal. Bedankt xxx

Top!!!

Snelle levering en jurk zit als gegoten! Mooie stof en pasvorm.

Ontzettend leuke webshop!

Altijd netjes verpakt, nooit teleurgesteld…

Geweldigg!!!

Kreeg de site van een vriendin zij bestelt hier al vaker. De keuze is reuze. En pakketje volgende dag ook echt in huis. Heel netjes ingepakt in een mooie verpakking. Echt top website. Ga zeker vaker bestellen!!!!!

Snel, goed en heel leuk!!

Ik ben al jaren verzot op vintaga style kleding!! En topvintage heeft het helemaal. Goede service en snelle verzending

Goede foto’s en tekst

Leuke webshop.

Ik voel me zo vrouwelijk in deze prachtige jurk!

Iedere dag geniet ik van de jurk die ik kies uit jullie garderobe. Allemaal even mooi en van mooie kwaliteit. Ik draag met liefde de kleurrijke swing jurken en krijg veel reacties op een feestje, op straat, in de winkel! Iedere aanschaf uit jullie mooie collectie is een cadeautje om te dragen.

Mooie artikelen voor een leuke prijs

Geleverd volgens afspraak en artikel zoals op de foto

Het pakket kwam sneller dan verwacht in een stevige originele doos en de jas zat in een hele mooie stoffentas die ik geweldig goed kan gebruiken voor boodschappen. De Jas zat als gegoten en past 100% bij mij. Ik voelde me prachtig.

Zoals steeds alles deftig in orde, geweldige communicatie Meer moet ge niet hebben. Top shop

Supersnelle ontvangst

Mooi vest ontvangen per supersnelle brievenbuspost, joepie alom

Top pasvorm!

Leuke site, zoeken is makkelijk. Kiezen moeilijker omdat er zoveel leuks is! Het kiezen van de juiste maat is makkelijk met de maatlabel. Eenmaal besteld heb ik de jurk vlot ontvangen en werd keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Goede service en de jurk zit ook nog eens perfect !

Leuke kleding

Weer fantastische kleding aangeschaft. De kleding is verzorgd verpakt en snel bezorgd, levering van het pakket ging ook super. De kleding zit lekker en ik heb er al veel complimenten over gekregen! Zeker een aanrader.

snelle bezorging en snelle retour

Goeie ervaring, helaas broek terug moeten sturen

Leuk verpakt snel in huis

Mooie kwaliteit, ben er erg blij mee.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.