Altijd goed,ze zijn vriendelijk en behulpzaam.

Super mooie kleren. Spoedig levering.

Zeer vlot en duidelijk!

Een zeer vlotte bestelling. Snelle levering, goed verpakt. Zeer mooi item van goede kwaliteit! Mooier dan op de foto! Zeker zijn geld waard!

Heerlijk top shoppen

Site werkt fijn, levering is snel, product is altijd mooi.

Dankzij TopVintage

Ik was zo ontzettend blij de website van TopVintage gevonden te hebben! Ik was al een lange tijd op zoek naar enkellaarsjes die geïnspireerd waren op een bepaalde periode. En bij TopVintage heb ik ze gevonden! Daarnaast hebben ze een hele leuke site die prettig te bekijken is, met veel te veel leuke dingen. Verder uitstekende bezorging en uitleg van de gang van zaken. Enige nadeel is dat hun winkel zo'n eind bij mij vandaan is! :-D

Heel blij met met jurkje, schoenen en petticoat!!! Snelle levering.

Snel geleverd, maten als omschreven en goede kwaliteit

Erg soepel bestelsysteem en binnen 3 dagen in huis. Pasvormen goed, maten als omschreven en kwaliteit ook helemaal in orde.

Wat een heerlijkheid!

Het was een genot om voor het eerst te bestellen bij TopVintage Retro Boutique. Ik was vergeten een kortingscode te gebruiken en dit kon later alsnog keurig geregeld worden via de zeer vriendelijke en snelle klantenservice. Met de jurken en overige kleding die ik had besteld, waande ik me in een andere tijd. Wat een mooie kleuren, stoffen en patronen. Ik heb met veel plezier gepast en ik houd een aantal mooie stukken. Dit was de eerste, maar zeker niet de laatste keer dat ik hier kleding besteld heb.

Altijd goed

Een van mijn favoriete webshops voor kleding en accessoires. De vrouwelijke en kleurrijke kleding maken elke dag een feestje. De maattabellen maken bestellen makkelijker en ik stuur zelden iets terug. Prijs-kwaliteit is in verhouding: doorgaans kwalitatieve, fijne materialen die fijn dragen en mooi vallen. En de service is uitstekend. Snel verzonden en in geval van terugsturen wordt dit ook snel afgehandeld met keurige communicatie.

Prachtige kleur!

De sweater is heerlijk zacht en de kleur is in het echt nog veel mooier.

Snelle levering en kwaliteit

Zeer snelle levering. Goede prijs- kwaliteit verhouding voor unieke kledij. T shirt valt op maat. Ik ga zeker nog terug bestellen op deze site! Leuke ervaring

Helemaal top! Zoals altijd.

Geweldige service, en het klopt echt voor 21uur besteld, de volgende dag in huis. Elke keer weer een feestje als er een pakje van jullie komt. Heel mooi ingepakt net een cadeautje. Echt top!

Top, Zowel site als gekocht artikel super!

Snelle verzending, mooi artikel! Super leuke kleding te koop. Hier ga ik nog wel eens iets bestellen. :)

Geweldig!

Wederom top!!!

Alweer heel blij met mijn nieuwe items!

Geweldige jurk

Weer een heerlijke jurk met een geweldige pasvorm, superfijne stof, zit als gegoten. Supervrouwelijk en een echte eyecatcher :)

een diadeem voor een kinderhoofdje

Ik heb vorige week een diadeem met een zwarte sjaal eromheen en een wit randje besteld maar die was veel te smal. Ik zag overigens aan de binnenkant dat hij in China vervaardigd was. Na hem een nacht voorzichtig opgerekt te hebben, met angst dat hij zou breken, heb ik hem aan mijn achtjarige dochter gegeven, die hem werkelijk prachtig staat. Ik heb zelf een vrij kleine hoofdomtrek maar dit was werkelijk voor kinderhoofdjes bedoeld! Onbegrijpelijk dat dit aan volwassenen verkocht wordt.

Heerlijk vintage, geweldige adviezen

Goede maat beschrijving, leuke jurkjes en prachtige stoffen.

Snelle levering, bereikbare klantenservice

Zoals altijd een snelle levering. Ik ben blij dat er nu soms zakken worden gebruikt in plaats van de grote dozen. Ondanks de duidelijke maattabel toch een iets te grote maat besteld, maar terugsturen is geen probleem.

Vlotte& vriendelijke hulpverlening!!!

Per mail liet ik TopVintage weten dat er een klein defect was aan de bestelling. De vriendelijke dame gaf mij de tip om de items opnieuw te bestellen en dan de zaken te retourneren die ik niet wou. Alles verliep heel vlot!

Fijn jurkje

Mooie stof Mooie kleuren Klein beetje aan de strakke kant. Heb normaal maat 40 42 en maat 12 is meer maat 40 Stof strechst goed

GEWELDIG!

Heb de "Hepburn polkadot green" jurk van Collectif gekocht en vind'm geweldig!..mooi, elegant, vrouwelijk en zit als gegoten! Ben er super blij mee!

Prachtig

De bestelling werd zeer vlot afgehandeld, en de riem was nog mooier dan op de website, dankjewel Er zullen nog bestellingen volgen.

Leuke jurken maar in het echt helaas niet

De jurken zien er erg leuk uit maar de stof valt mij tegen. Helaas retour. Ik vind het ook jammer dat het in een plastic zak is gepropt. Voorheen wel meer besteld maar dan kwam het keurig verpakt in een doos netjes opgevouwen in een mooi papier verpakt. En zeg nou zelf de plastic soep is al groot genoeg!!! Voor kleding zijn jullie zeker wel aan te bevelen alleen deze keer voor mij niet geschikt.

Enthousiast over jullie producten en service!

Je ziet me zeker nog terug, doe zo voort! Mvg, An

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.