Altijd uitstekende service! Prachtige kledij.

Uitstekende service en prachtige kledij.

beloofde tijd niet nagekomen

ik heb extra gekeken om mijn bestelling zeker de volgende dag te krijgen, en dat werd ook beloofd zolang ik voor 17:00 bestelde wat ik vorige week donderdag ook deed. toch werd mijn bestelling niet geleverd en ook zaterdagmorgen niet. ik ben dan nd post gegaan en daar zeiden ze dat mijn pakket pas die ochtend vroeg geleverd was in het distributie center in Brussel. uiteindelijk heb ik pas maandag, 3 dagen te laat, mijn pakket ontvangen. enige pluspunt: mijn bestelling was mooi verpakt in een mooie doos

Zoals altijd top!

Jullie maatvoering en aanbevelingen zijn zoals altijd perfect!

Leuke producten, die ook nog een snel thuis waren!

Super leuke producten, die binnen 2 dagen thuis waren! Ik ga zeker nog eens bestellen!

Mooie en goede kwaliteit

De jurk kocht ik voor mijn dochter, een studerende moeder van 2 kinderen met geen centen, ze vond de jurk zo mooi dat deze gelijk aan moest en voelde zich na lange tijd mooi. Dat zegt wel genoeg.

leuke stijlvolle kleding

ik heb al 3 keer besteld en ben echt tevreden over de leuke kleren!

Prachtige kwaliteit en mooie pasvorm.

Omdat mijn borstomvang tov mijn andere maten vrij klein is, maakte ik me eerst zorgen. Gekozen voor een maat kleiner omdat rok wijd valt. Fijn om met de maattabel te werken. De jurk zit als gegoten en staat me (al zeg ik het zelf) heel mooi. Ze leek eerst wat stijf, maar na het wassen valt de jurk erg mooi. Het truitje is heerlijk zacht en heeft een perfecte pasvorm. Ik zou haast willen dat het al winter was….. Dit was mijn eerste bestelling bij Topvintage maar zeker niet de laatste! Hele leuke stijl.

Super !

Blouse besteld en volgende dag al thuis bezorgd.

Hele mooie kleding en zeer snelle levering

Ik heb een fijne jurk en schoenen besteld voor een bruiloft. Ik kwam toevallig op jullie site terecht, maar dit gaat zeker niet de laatste keer zijn! Eigenlijk wil ik alles....

Helemaal wat ik verwachtte

Eerste bestelling bij Topvintage gedaan Snelle service. Mijn pakje werd de dag erna reeds geleverd Rok van collectif clothing 50s mattie palm zit als gegoten. Heel licht van stof en voelt goed aan Banned retro 40s stay awhile broek heeft een mooie pasvorm. Kwalitatief van stof en draagt heel leuk Banned retro 40s hidden away broek valt jammer genoeg te groot. Een maatje kleiner was ideaal geweest Algemene indruk is zeker heel positief. De kleding is kwaliteitvol en de service is top! Topvintage is zeker een aanrader!!!

Fijne en overzichtelijke website. Word snel en netjes geleverd en makkelijk en goed geregeld als je iets retour wil doen. Echt prachtige kleding!

Altijd verrassend

Ik hou zo van Top Vintage. Bestel er regelmatig iets. Soms moet het wel eens terug maar meestal niet. Wel jammer dat de cadeautjes er niet meer zijn. Ik vond die altijd wel leuk.

Goed product, snelle service.

Ik had voor mijn dochter's verjaardag een heel leuk jurkje gekocht. Het was een actie jurkje. Ik was verbaasd dat twee dagen later het jurkje geleverd werd. Het paste mijn dochter super mooi maar zij vond het stofje erg sjiek. Ze wilde erover nadenken om het jurkje misschien te ruilen. Maar....Wat dit jurkje aangaat....Super leuke jurk. Perfecte maat, goede prijs kwaliteit verhouding.

Prachtige kleding, snel geleverd!

Onlangs mijn eerste bestelling gedaan bij TopVintage. Heel tevreden over de originele en vlotte manier van communiceren en over de snelle verzending. Prachtige kleding van goede kwaliteit, ik hoop in de toekomst zeker vaker gebruik te maken van deze webshop.

Heerlijk om bij Topvintage te winkelen

De jurken van Haerths & Roses passen mij perfect en die van katoen hebben in de zomer mijn voorkeur. Bij de uitverkoop heb ik er twee gekocht en ben er heel blij mee#

Zeer teleurgesteld

Als vaste klant, vind ik het zeer teleurstellend dat je 5, 95 retourkosten moet blijven betalen. Top Vintage is een grote organisatie met een grote klantenkring, daarom koop ik altijd bij jullie. De laatste bestelling was een jurk die nauwelijks paste in de plastic verpakking, zodat het amper terug te plaatsen was. Normaal gesproken wordt het zo leuk verpakt en nu was het heel slordig, jammer. Mijn twijfels blijven om ooit nog eens iets te bestellen. Nogmaals heel jammer want ik heb vele mooie artikelen gekocht in het verleden waar ik nog steeds heel blij mee ben.

Altijd leuk om iets van jullie te ontvangen

Altijd leuk om iets van jullie te ontvangen een superleuk om te dragen .

goede ervaring.

Snelle levering. Aankoop vestje prima; draagt erg fijn.

Super snelle levering en mooie spullen

Snelle levering iedere keer weer en mooie spullen. Ook hebben ze een goede service! Vaste klant :)

Ik heb al een aantal keren besteld. Altijd zeer tevreden over de collectie. Goede kwaliteit en snelle levering.

Opvallend apart en handig.

De tas die ik heb gekocht is wat groter dan ik dacht,maar des te leuker. Vooral cross kunnen dragen vind ik fijn en makkelijk. De tas heeft het uiterlijk van een sinaasappel. Ik zag deze al n hele tijd geleden op jullie site. En nu zag ik dat t de laatste was, dus was ie voor mij overgebleven en heb ik m dan ook gelijk besteld ;)

Mooi verpakt en prima verzending.

Kleding en assecoires blijven prachtig!

Mijn garderobe voor de bruiloft van mijn zusje is compleet door topvintage. Prachtig bloemenjurkje met bijpassende pumps, vestje en clutch. Dat allemaal via topvintage. De maattabel klopt voor mij altijd en vaak volgende dag bezorgd. Wat ik de laatste drie bestellingen wel mis is het kadootje erbij, vond dat altijd net een leuk extraatje, hoe klein ook :)

Prachtige jurk en fijn materiaal

Ik heb 3 jurken besteld. 2 terug gestuurd omdat ze te groot waren. Zodra ze weer in mijn maat beschikbaar zijn bestel ik ze gelijk! Erg mooie pasvorm!

Zoals altijd…Perfect

Vlot en nooit geen problemen

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.