Jammer de jurk viel te klein je klaar terug gestuurd

Zoals van Top Vintage gewent: vlotte levering. Jurken passen en zijn naar mijn zin

Mooi kledij, prima kwaliteit en snelle levering!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

super!

Tel.contact gehad in verband maat advies.De persoon aan de lijn heeft gewoon met mij mee gedacht. Deze raad heb ik op gevolgd,en ik heb het me niet berouwd.De maat keuze is perfect, en voor al de keuze van het kleedje is super. Het past als gegoten.Bedankt voor het advies, voor herhaling vatbaar.

snelle levering, makkelijk bestellen

Heel makkelijk om te bestellen. En geleverd binnen twee dagen. Precies doen wat beloofd is.

leuke jurk, past goed

aanbevolen door buurvrouw. leuke site met goede keus

In een woord top!

Snel geleverd, zeer goede kwaliteit en maat precies zoals verwacht!

Altijd tevreden

Meerdere keren besteld bij TopVintage. Maatadvies klopt en de producten zijn van goede kwaliteit. Service is ook prima! Al met al altijd erg tevreden.

OK

Jullie service zeker picobello. Kleedje voldeed aan mijn wensen. Rug lengte voor mij alleen wat te kort, maar daar vind ik wel een oplossing voor. Misschien een tip om de RL. ook te melden bij jullie maten. Spijtig dat het pas maandag werd geleverd.

Super snel met levering van mijn bestelling top

Fantastische jurkjes die goed op maat vallen

Het online shoppen bij topvintage is mij zeer goed bevallen. Waar ik bij andere online winkels vaak artikelen moet terugsturen omdat ze er anders uit zien als op de foto of toch niet goed op maat blijken te vallen, heb ik nu gewoon in 1 keer het perfecte jurkje voor een bruiloft gevonden Het jurkje is na betaling direct verzonden en zat mooi ingepakt. Kortom een nieuwe weg tevreden klant

Stijlvol, uniek en een super service

Per toeval ben ik op jullie website gekomen. En een super leuke jaren 50 jurk gekocht. Zo veel leuke reacties op gekregen !! En nu kijk ik regelmatig op jullie website om nog meer mooie items te scoren. Dank jullie wel dat het een feest is om te bestellen. Zelfs de volgende dag in huis. Ik ben fan !!

Topvintage is life

Ik hou van alles van topvintage, vooral de pin up style vind ik mooi. Ik koop nergens anders kleding meer!

Topservice! Hele leuke kleding!

Super snelle correcte levering in een leuke aangename doos. Mooi verpakt met hele leuke items net zoals op de foto's.

Zonde dat het zo lang duurt.

Het topje is later geleverd. Ben wel dik tevreden over de pasvorm, en het model!!

Prettig

Snelle reactie op vragen. Snelle verzending en maattabel klopt. Bestel vaker bij jullie en tot nu toe altijd top.

Prachtige items, snelle en zorgvuldige levering

Mooie rode pencil dress (mag niet ontbreken in je garderobe) en off shoulder top gekocht. Pasvorm en materialen zijn geweldig. Super blij mee.

Leuke webshop met eigen stijl en producten

Prettige informatie -uitgebreid maatadvies!- bij de producten. Detail foto's en actuele voorraadinfo. Hoewel ik persoonlijk minder fan ben van de gekozen toon is deze wel goed doorgevoerd en word er helder, netjes en tijdig gecommuniceerd.

Helemaal top!

ruime keuze,vlotte verzending,echt super Echt een aanrader Ga hier zeker vaker bestellen

Bijzonder snelle en verzorgde levering

Mijn pakket was erg snel ter plaatse. Ik ben bijzonder blij met 2 van de drie jurken. Ookal stuurde ik één jurk terug omwille van een door mezelf foutief ingeschatte pasvorm… de maattabellen op de website zijn helemaal correct waardoor mijn kledingstukken als gegoten zitten. Blij om jullie merk Vintage Chic te mogen ontdekken! Het smaakt naar meer!

Ik vind t heerlijk shoppen bij jullie! Service top snelheid van leveren Retour zending wordt correct en snel verwerkt

Voor het geld is het prima kwaliteit maat valt wat groot uit maar prijs kwaliteit perfect

Correcte service

Mijn vrouw was heel gelukk8g met haar kleedje en pin

Ben erg bij met de jurk. Past precies. Ik raad het aan

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.