uitstekende ervaring

Zoals altijd vlot en netjes. Doos was flink beschadigt, waarschijnlijk tijdens vervoer.

Twee verschillende maten van 1 jurk besteld, snel geleverd, retourzenden gaat ook makkelijk. Enige jurk van mooie kwaliteit!

Snel besteld ( altijd leuk) en ook snel geleverd!

Mijn nieuwe favoriete webshop

Goeie shopervaring! Heldere toelichting bij de maten, prachtige collectie, intuïtieve site en supersnelle levering!

Altijd uitkijken naar mijn pakje

Ik selecteer altijd kleding op kleur roze en dan kijk ik mijn ogen uit... laatst heb ik weer mooie jurk besteld en roze oorbelletjes... Ik heb ontzettend veel jurkjes en vestjes van TOPvintage :-) Wat mij nu laatst verwonderde is dat er geen leuke attentie bijzat... de theedoosjes staan in mijn roze keuken, het portemonneetje gebruik ik nog steeds dagelijks...

Eerste bestelling, helemaal top ;-)

Zeer ruime keuze in kleding, schoenen en accessoires in alle kleuren van de regenboog, I love it...

Het was weer een feestje

Een prachtige jurk gekocht die me ontzettend goed staat. Ik heb al veel complimenten gehad. Ook kocht ik een aantal riemen/ceintuurs. Dat zag er ook allemaal prima uit. Op tijd bezorgd........mooi verpakt. De enige stommiteit van mijzelf was dat ik een riem bestelde die dus niet 'dicht' kan en elastiek aan de achterkant heeft. Als ik adem haal, schiet het los. Ik dacht nog........fabrieksfoutje........maar dat is het niet. Heb het plaatje nog eens opgezocht, en er zijn geen pin en gaatjes. Mijn advies: héél goed kijken dus voor je een riem koopt.

shoppen is prima maar de bezorging van post.nl niet

cadeaubon zou volgende dag bezorgd worden tussen 8-18.00 uur,volgens track & trace...niet dus en om 18.00 waren de gegevens ineens weg van track& trace,dag later nieuwe melding,

Bij toeval, op zoek naar blauwe schoenen, bij Top vintage retro boutique gekomen, Top!

Bestelling is snel en goed verlopen. Leuke verpakking

Ik heb een prachtige jurk gekocht.

Ik heb een mooie jurk besteld bij Top Vintage die twee dagen later werd afgeleverd, 's avonds droeg ik hem. Mooie stof en goede pasvorm.

Leukste modewinkel van Nederland

Topvintage blijft mijn eerste keus als het om jurkjes gaat. Groot aanbod, de maattabel is altijd spot on, snelle levering, wat wil je nog meer?

Top Vintage, levert Top ervaring!

Na het bestellen van mijn schoenen begon het korte wachten. Inderdaad, zoals beloofd zijn ze de volgende dag al bezorgd. Dan een prachtige doos, waar ik echt blij van werd. Het uiterlijk, de teksten....hoe zouden dan de schoenen zijn? Ook die waren precies als beloofd, heel mooi, lopen fijn. Het is echt een aanrader om hier iets te bestellen. Ze doen, leveren wat ze beloven. Kortom: das TOP

prima, snelle levering, mooi product

mooie jurk, voldoet aan de verwachtingen en is nagenoeg dezelfde kleur als wordt getoond

Prachtige product en een snelle levering

Genoten van jullie aanbod

Leuke site, zeer snelle levering, prijzen oké en maat ook goed! Heb zelf de jurk en iets laten inkorten, maar verder zeer tevreden

Fijn geshopt

Ik heb meteen de juiste maat besteld door goede maat instructies op de site. En de kwaliteit is super. Ik ben zeker van plan om vaker te bestellen.

Toppieee!

Als cadeautje voor mijn zusje haar 24th bday een cadeaubon van TopVintage retro gekozen. She loves some vintage..! En ik ben zelf ook op slag verliefd op deze site, zoveel keuze en leuke items!!:) Ik zeg shoppen maar ladies! Liefs, Sas

Ik slaag altijd!

Geweldige kleren met duidelijke omschrijving. De maattabel zorgt ervoor dat je bijna geen foute maat kunt bestellen, uiteraard moet je dan niet vergeten om deze bij elk item even opnieuw te checken...

De informatie op de website is duidelijk en uitgebreid. De producten zijn van goede kwaliteit. Toch heb ik even getwijfeld of ik hier zou gaan bestellen, omdat retourneren niet gratis is. Gelukkig was het niet nodig om mijn bestelling te retourneren.

In de winkel als de webshop een hele fijne ervaring!

Zeer gebruiksvriendelijke website!! Daar kunnen veel winkels wat van leren! Goede service in de winkel en ook aan de telefoon. Het is een feestje om naar de winkel te gaan! Mijn bestelde petticoats zijn fantastisch, precies wat ik zocht. Ik vind het ook altijd erg leuk om jullie nieuwsbrieven te openen, je wordt er blij van, kleur gebruik en lay-out. Chapeau!

Hier moet je zijn

Wat een vondst, deze online shop. Zoveel leuke jurkjes bij elkaar, zoveel printjes, mooie stoffen en modelletjes. Ik ben fan!! Snel geleverd, in het echt zijn ze net zo mooi, goede kwaliteit, mooi gemaakt, maten kloppen. De lange jurken zijn voor mij net te lang, ik laat ze zelf inkorten want ik stuur ze mooi niet terug. Nergens ben ik nl leukere tegengekomen. Zoek niet verder, hier moet je zijn.

Bestellen is makkelijk en werd snel geleverd, ook het retour zenden gaat prima met bijgeleverd poststicker

Nette levering en ook snel

Fijne website en de kleding ziet er uit zoals deze wordt aangeboden Niet duizend in een dozijn!

Past precies en super mooi

Zondag besteld en kwam dinsdag al aan. Paste precies. Iets roder dan gedacht maar stond nogsteeds heel mooi!

Wederom top

Topvintage ervaar ik als een super mooie site, heerlijke ‘andere’ kleding en voel me fijn in de outfits van jullie! Thanx!

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.