Hele fijne ervaring!

Snelle service en ik werd duidelijk op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Fijne ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

Mooie kokkerrok

Gebruiksvriendelijke site, ontzettende snelle levering (dag daarna al mijn rode kokerrok binnen). Zit mooi, past goed en heeft een goed prijs/kwaliteit verhouding.

Ongekend

Maar ik heb mijn pakje nog niet binnen, xxxxx

Geweldige kleding en Vlekkeloos betaalproces!

Toppie en snel geleverd, alles netjes in de doos.

Webwinkel om hebberig van te worden

Wat een leuke winkel! Mooie collectie, goede kwaliteit. Ook duidelijke adviezen over de maten.

Heel veel keuze en makkelijk te vinden

TopVintage heeft een zeer uitgebreide keuze in zowel silhouetten als patronen van kleding; voor ieder wat wils. De overal bijgevoegde maattabellen zijn goed ondersteunend in het kiezen van de juiste maat en kloppen met het geleverde product. Al met al een fijne, makkelijke ervaring met mooie nieuwe kleding!

Super snelle levering

Hele snelle levering van het pakket wat wel een cadeau leek: de artikelen zaten in een passende doos met mooi papier verpakt. (Ik vind het altijd zo zonde als je iets besteld wat dan vervolgens in een veel te grote doos verstuurd wordt.) Duidelijke info over retourbeleid etc. En vooral natuurlijk hele leuke artikelen!

Blij met overhemd en met de verzending!

Wat een leuk overhemd en ik heb ook gelukkig de goed maat uitgekozen (dat is altijd maar weer afwachten). Het was goed verpakt en werd snel bezorgd.

Uitstekende service en leuke producten!

Makkelijk besteld en snel geleverd, leuke producten van goede kwaliteit!

Altijd goed!

Service van Top Vintage is altijd goed! Leuke producten, snelle levering en ook snelle retour behandeling (mocht het nodig zijn). Een van mijn favoriete winkels!

Service van hoog niveau

de shop ervaring bij Top Vintage Retro Boutique, is zoals steeds van een uitzonderlijke kwaliteit. snelheid van levering, waarheidsgetrouwe omschrijving, eerlijke prijzen.

Aangenaam!

Zeer angenaam!!! Veel al gekeken en eindelijk besteld! Tweede keer dat ik hier heb ik besteld en goeie ervaring!

Altijd een feestje

Al jaren klant en altijd goede service, super snelle levering en super simpel retouneren.

Toppie echte vintage en goede levering.

Heerlijk die vrouwelijke vintage jurk.

Mooie jurk, goed geregeld

De jurk voldoet precies aan mijn verwachtingen, prettige website, goede service.

Heel blij

Op straat zag ik iemand met een leuke jurk en vroeg waar ze die had gekocht. Een week later liep ik zelf in een jurk van TopVintage die me perfect past qua vorm, kleur en stijl! Heel blij mee!

De jurken waren mooi, pasten precies en werden snel geleverd!

De jurken die ik besteld had waren mooi en pasten me precies. Ze werden snel geleverd! Dit is zeker voor herhaling vatbaar als ik weer een keer nieuwe jurken nodig heb.

Blij

Snelle bezorging, mooie kwaliteit kleding en goede maat! Altijd een feestje om weer een pakketje binnen te krijgen van TopVintage!

Snelle levering, vrolijke jurk

Na lekker online gesnuffeld te hebben uiteindelijk een bestelling geplaatst. Netjes kreeg ik de factuur en na een tijdje een mail dat de bestelling onderweg was. Snel had ik dan ook mijn gewenste jurk in huis. Een vrolijke jurk met goede pasvorm. Helaas vond ik de stof te dun, je zag alles er dwars doorheen. Daarom stuur ik de jurk wel terug. De winkel ervaring was wel fijn, volgende keer beter.

Geweldige matentabellen!

Ik wilde een nieuwe stijl uitproberen, op TopVintage vond ik alles wat ik nodig had. Het was al heel leuk om te zien wat jullie allemaal hadden en de maat tabellen waren super duidelijk! Alles paste goed volgens de tabellen. Alleen sommige rokken zag ik in de reviews dat een maatje kleiner wel kon. Super blij met mijn nieuwe kleding!

Gewaardeerd door de leuke zinnen op de doos

Geweldige spullen,superleuk verpakt en goede verzending. Erg blij mee

Fijne ervaring en de moeite waard!

Fijne ervaring en de moeite waard om nog een keer te bestellen. Pasvorm is perfect. Wel jammer dat de jas veel kreukels heeft en de binnenvoering heeft de meeste kreukels.

Geweldig aanbod van prachtige jurken etc.

De eerste keer dat ik op de website van Top Vintage terecht kwam was ik meteen verliefd. Mooie merken, mooie tijdloze kleding van een beetje edgy (rock en roll jurken) tot klassiek. Geweldig aanbod van kleuren (anders dan saaie mode-tinten). Ik heb inmiddels meerdere jurkjes, truitjes en geweldige groene pumps gekocht bij deze shop. Het wordt overduidelijk met liefde ingepakt en het voelt als een cadeautje om je bestelling te kunnen uitpakken. Enige nadeel, retourneren kost geld. Inmiddels krijg je wel een sticker om te retourneren en wordt dat nadien verrekend, wat al een stuk handiger is.

Geweldig!

De jurk is nog mooier dan op de foto. De stof is mooi en stevig. Goed verpakt en keurig verzonden. Top!

Wat een superbadpak en snelle levering!

Ik twijfelde even of ik de bestelling wel aandurvde. Kende TopVintage nog niet. En: zou het product, een badpak, wel de juiste kwaliteit hebben? Nou beide kan ik met een volmondig ja beantwoorden!

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.