Top!!!

Ik ben erg blij met de kleding. De broek is misschien net iets te kort maar met die lange benen van mij is het lastig om lange lengtes te vinden. Er zouden wat meer lengte maten gemaakt moeten worden.

Mooi, goed en snel.

Mooi t-shirt, past perfect. Goede service, snel en goed verzorgde verpakking.

Mooi vest en snel geleverd!

Mooi vest met een leuke attentie !

Snel, kloppend en goede kwaliteit!

Ik had een prachtige jurk gezien. Wel wat duurder dan ik normaal koop, maar bij TopVintage durfde ik dat wel aan. Hij was er snel, in de goede maat (dat gaat nog geregeld mis bij andere webshops) en het was duidelijk waarom hij zo duur was: De kwaliteit was boven verwachting en ik ga hier overduidelijk héél lang plezier van hebben!

Super artikelen voor super prijzen!!

mooie website en snelle verzending

Ik had twee jurken besteld en 1 heb ik helaas retour moeten sturen omdat deze voor mij te kort was. De ander zat als gegoten en de rok 'waaiert' mooi uit. Met de riem erbij geeft het precies de 'look' die ik zocht.

Ik had 3 jurken besteld ze waren snel geleverd Ze zitten als gegoten en de stof is soepel en voelt erg fijn Voor mij laat de zomer beginnen en dan kan ik er volop van genieten Het was voor mij de eerste keer dat ik bij topvintage besteld heb maar ga het zeker weer doen

Smaakt naar meer

Ik vind de site overzichtelijk, vond meteen wat ik zocht. De Maattabel is te vertrouwen want het gekochte badpak zit als gegoten. En als klap op de vuurpijl was de levering zo snel! Een webshop waar anderen van kunnen leren dus en ik ga zeker nog andere kleding en accessoires kopen.

Mooie jurk, bandjes net iets te lang, goed te verhelpen. Snelle levering, netjes ingepakt

Nu meerdere bestellingen gedaan en steeds zeer snel geleverd. Helaas ook retour moeten doen en ook dit gaat snel. Zeer tevreden en in combinatie met m'n lange wishlist zal ik zeker nog vaker bestellingen doen

Mijn fantastisch voelen in jullie geweldige jurken.

Alles wat ik tot nu gekocht heb is super. Kwaliteit is goed en de service ook.

In love

Top site, prachtige kleding, pakketjes zijn feestelijk verpakt en snelle verzending

Geniet zo van jullie site, prachtige dingen, een feestje om bij jullie te shoppen!

Leuke kleding, snelle levering

Altijd leuke kleding, mooi verpakt met een klein cadeautje erbij en snel verzonden.

Snelle levering met een extraatje

'S avonds besteld en de volgende dag al geleverd met een leuke sleutelhanger als extraatje. Ik ben alvast tevreden!

Gaat

Kwaliteit van de stof is onvoldoende. Na een dag dragen ziet de jurk er al afgedragen uit. Model is prima. De verzending ook

Top services

Heel goede service! Blij met mijn aankoop! Ook de sleutelhanger is net dat tikkeltje meer. Helemaal blij mee. Kleine extra dingetjes waardoor ik zeker terug zou kopen.

Altijd top!

Leuke spullen, snel geregeld, door Koningsdag moest ik wel een dag langer wachten. Zoals altijd; alles fantastisch!

Goed maatadvies

Dankzij de maattabel, die specifiek is voor een bepaald merk of jurk, weet ik meteen de juiste maat te kiezen

Great

Erg leuke vintage blouse gekocht bij TopVintage. Snelle service, maat XL was te groot voor mij. L past prima.

Geweldig!

Snel geleverd, mooi verpakt en leuke surprise erbij. Kortom geweldig!!

Topvintage is een echte topper!

De website is erg overzichtelijk en heeft heel veel mogelijke filters zodat je vlot kan zoeken naar wat je precies wil. Ik ben ook heel grote fan van de eigen maattabellen en de extra tips, dit is een echte plus omdat maten zo kunnen verschillen tussen merken en landen. Alles is op tijd aangekomen en was zoals altijd zorgvuldig ingepakt en met een leuk extraatje. Ik hoop snel eens naar de echte winkel te kunnen!

leuk jurkje

Goedendag, Jurkje ontvangen, erg leuk, maat ook goed. Alleen de achternaad is los, zie bijgaande foto. Vindt het veel gedoe om het jurkje hierom te retourneren en vertrouw erop dat u er iets aan kan doen Met vriendelijke groet, Joke van Wonderen

Shoppen bij Top Vintage is altijd een feest. Er is nog nooit iets fout gegaan.

Wow

Al enkele keren op de site gesnuffeld. Zo leuk allemaal , niet de massa, heel verleidelijk. En een jurkje gekocht, perfect passend precies zoals de foto weergaf!

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.