Wauw

Heel leuk kleedje, toont zelfs eleganter dan gehoopt wel minder swingrok dan gedacht maar dat maakt het model toch meer dan goed!

Zelf al jarenlang klant bij Top Vintage. Goede website, duidelijke uitleg artikelen. Tevreden over vlotte service.

Heel tevreden

Ik kreeg binnen 3 dagen mijn bestelling, in een mooi verpakking met een cadeau bij! Ik ben heel tevreden ook over de kwaliteit in vergelijk met het prijs

In 1 woord : GEWELDIG

Snelle levering! Super gave kleding, mooie kwaliteit! Ik ben verliefd op die mooie swing jurken, die staan zelfs met een maatje 44/46 geweldig!

Duidelijke communicatie, snelle levering, goed verpakt, leuke extra's. Kortom helemaal top!

Top vintage made my day!

Kleding was heel snel bezorgd. Paste perfect en voldeed precies aan foto en beschrijving! Heel blij mee, nunog alleen een zonnetje, zodat ik de nieuwe kleding kan dragen.

Goede omschrijving van het item met goede maatadviezen en vooral: feestjurken voor ieders keuze

Ik ben dol op vintage en vind voor mijn (derde) leeftijd ook spetterende prints en modellen

Goede service!

Ik bestel regelmatig bij Top Vintage omdat ze daar de mooiste kleding hebben ook al heb je een maatje meer. De service is prima en ruilen is geen probleem en je kan de kleding kosteloos retourneren. Het enige nadeel is dat zodra ik op de site ga kijken, ik zo hebberig word ;-)

Droomjurkje vrolijk verpakt

Mijn allereerste bestelling bij Topvintage is een prachtig wit zomerjurkje, van het soort die ik al jaren zocht en bij Topvintage eindelijk heb gevonden. Het zit als gegoten en schijnt totaal niet door. Verder werd het zeer snel verzonden en kwam het superleuk verpakt binnen in gerecycled plastic. Er zat een leuk kaartje bij en een sleutelhanger waardoor mijn kat Topvintage ook zou aanraden aan haar vrienden. ;)

Super leuk om geinformeerd te worden over opnieuw beschikbaar zijn van product.

Verleden jaar zag ik de schoenen van mijn dromen. Helaas uitverkocht. Na een jaar krijg ik bericht dat ze weer beschikbaar zijn. Bedankt voor deze leuke verrassing.

Snelle levering.

Superleuk vestje besteld, perfecte pasvorm. Werd in een mooi zakje bezorgd, erg snelle levering. Bij de bestelling zit altijd een schattig kadootje, zo leuk.

Ik vind het leuk

Ik vind het goed ervaring online te bestellen

Super tevreden met mijn kleedjes, topkwaliteit!

Leuke verpakking en alles binnenin naar wens. Heel tevreden voor de eerste bestelling en blij dat de maat ook goed was.

Prima product en zoals omschreven, snelle bezorging

Netjes het product ontvangen. Snelle bezorgtijd ondanks de feestdagen (pasen). Daarnaast zaten er ook nog leuke hebbedingetjes bij de bestelling, een leuke verassing.

jobervaring Topvintage

Zoals gewoonlijk was mijn shopervaring zeer goed bij Topvintage. Het is altijd aangenaam te shoppen op jullie website. Altijd mooie kleding, accessoires, schoenen, ... aan vrij acceptabele prijzen.

Zeer snelle levering, leuk assortiment

Spel besteld, zeer snel geleverd. Punt van aandacht: het spel zat in een groot formaat doos waarin wel zes spellen hadden gepast, zonde van het materiaal.

Een vrolijke en goed overzichtelijke webshop

Ik vond het leuk om te rond te neuzen op de website van topvintage. Mijn bestelling is snel behandeld en ik ben gek op mijn nieuwe broeken.

Zeer snelle service en de meeste dingen passen ook direct!!

Prachtige, elke keer weer

Wat een fijn jurkje heb ik ontvangen. Mooie kleur en perfecte pasvorm. En de stof van de jumpsuit, zoooo zacht! Alles natuurlijk weer mooi verpakt met een schattig cadeautje erbij. Heel blij mee!

Mijn favoriete webwinkel. Vriendelijke en behulpzame klantenservice. Snelle levering, retour beleid van 30 dagen en snelle retour verwerking.

Meer dan waar voor je geld!

Mijn eerste bestelling bij TopVintage zojuist gedaan, en het zal vast niet mijn laatste zijn! Producten en maten worden weergegeven zoals ze daadwerkelijk zijn, zeer snelle en goede levering, en de site is handig in gebruik. Van het pakket werd een cadeau gemaakt, erg leuk! Ik werd er helemaal blij van.

Zoals het plaatje

Mooie jurk, lekkere stof, heerlijk luchtig voor de zomer. Fijne lengte. Ik ben 1.62 en valt net boven de enkel. Kleuren zoals op het plaatje. Blij mee!

Snelle levering en zoals altijd mooie verpakking. Jurkje was super mooi en geweldige stof. Kan niet wachten om het te gaan dragen. Voor mij blijft topvintage nummer een, zeker wat betreft jurkjes.

Overzichtelijk winkelen en fijne maatinfo

Uitgebreide informatie over het artikel, en goede maattabellen zodat je niet snel een miskoop hoeft te doen.

Perfect!

I absolutely love the sweater and the jeans are very comfy and look amazing. Also, I'm super happy with the delivery, I placed the order and the next day I had all the beautiful items at home.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.