Leuke seventies outfit in zomers stijl

Broek en bloesje werden snel geleverd. Prima zomer-outfit. Pasvorm prima.

Uitstekende service

Mijn bestelling werd verrassend snel verzonden. De maattabel is heel accuraat en alle kledingstukken zijn in perfecte staat aangekomen. Ik shop regelmatig bij Topvintage omdat dit altijd heel vlot verloopt en indien het al eens mis zou gaan, zoekt Topvintage aar een passende oplossing. Kortom: uitstekende service, ook na verkoop.

Netjes, passed met kadootje, dank

Goede (en snelle service) & accurate maattabel > TOP!

Goede (en snelle service) & accurate maattabel > TOP!

Top, duidelijk en correct, zoals altijd.

Persoonlijk koop ik nergens anders online. (Nooit iets eigenlijk, geen kleding, maar ook geen andere items.) Voor de eerste jurk heb ik 3 jaar getwijfeld of ik al dan niet online zou kopen. Sindsdien ben ik vaste klant. Ik ben aan de slag gegaan met de meter en moet zeggen, dat de maten die bij de kledingstukken genoteerd staan, het heel gemakkelijk maken om iets te correct te kopen. Heel soms gaat het eens eens fout met zakken die openstaan of een neklijn die niet helemaal goed valt, maar dan is een omruiling snel gedaan. (Net zoals bij een defect aan kledingstukken.) Heel erg bedankt TopTeam :-)

Ik heb reeds enkele keren iets besteld bij TopVintage en de service is echt uitmuntend. Mijn laatste pakket werd de dag van bestelling reeds naar mij toegestuurd, resultaat de volgende dag geleverd. Vroeger heb ik nog eens gehad dar de maat te groot was waarna ik via mail contact opnam en ze direct de kleinere maat aan de kant hielden zodat dit - na ontvangst van mijn terug gestuurde pakket- direct kon gestuurd worden. Zo moest ik geen 2 keer betalen om dan het geld terug te krijgen. Je krijgt ook steeds een leuke verassing bij je pakket :-)

Geweldige webshop met grote kledig. De service is uitstekend en de verzending super snel. Koop al jaren bij Topvintage en zal dat ook blijven doen !

Ik koop al jaren kleding bij TopVintage. De maattabellen zijn erg handig, zo weet je altijd of je de juiste maat koopt. Mocht het toch niet passen, dan kun je gratis retourneren en heb je je geld erg snel terug, dat vind ik erg belangrijk.

Altijd fijn om bij Topvintage te winkelen Deze keer heb de track&trace code niet gewerkt,pakket lag klaar,ik kreeg steeds melding dat pakket niet gevonden is. Jurk is geweldig!

een beauty

Een geweldige vrolijke jurk. Mooie stof en goede pasvorm.

Heerlijke online shop!

Altijd mooi verpakt en lekker snel in huis

Mijn ervaring is meestal goed maar ik had n armband gekocht. Toen nog n parelketting en oorbellen besteld is de ketting n armband dat was erg jammer vooral met de Pasen ik had ook n mooie rode jurk van jullie prachtig hoor maar het was nu niet compleet groetjes Marijke

Top zoals altijd!

Ik ben zoals altijd heel tevreden over TopVintage. Mooie webshop, snelle levering en altijd prachtige kleren.

Super tevreden klant

Steeds tevreden van mijn aankopen bij topvintage. Steeds goed ingepakt en nu was er een leuk presentje bij, wat altijd fijn is. Super tevreden klant!

Snelle, goede service. Leuk pakketje om te krijgen!

Zeer leuke ervaring

Zeer vlot Leuke verpakking Leuke surprise Mooi wenskaartje Je wordt onmiddellijk VROLIJK

Trouwe fan

Ik ben vaste klant. Levering is vlot, de maattabel werkt prettig.

Fijne service, snelle levering, prachtige kleding

Fijne service, snelle levering, prachtige kleding

Super kwaliteit en service

Ik ben echt heel blij met mijn nieuwe jurkje. Het is van zeer goede kwaliteit. Helaas was er een item te klein en moest ik dit retour zenden, maar ook dat gaat zonder problemen want het retour etiket zit bij de bestelling inbegrepen. Ik vind het fijn dat ik nu weet welke maat ik nodig heb en zal ook zeker vaker een bestelling plaatsen!

Snelle levering en goede service bij eerste bestelling meteen 10%korting. Kado bon aangeschaft voor mijn moeder haar 50e verjaardag die helemaal fan is van jullie webshop

Zeer gped

Al veel leuke kleding en schoenen besteld.

Een pakje om blij van te worden.

Artikel voldeed zeker aan de verwachting, leuk verpakt en snel geleverd.

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik heb in de avond van 30 maart de 50s Frostine Check Swing Dress in grijs in maat XS en de witte 50s Polly Petticoat maat XS/S besteld. Binnen twee dagen waren ze al geleverd. De jurk zelf was van een goede kwaliteit en zat als gegoten. Als ik het draag voel ik me heel elegant en vrouwelijk. Toen ik een vraag had reageerde de klantenservice binnen een dag dus ik ben zeer tevreden!

Superfijn winkelen!

Goede kwaliteit en pasvorm, snelle levering!

Een droom van een jurk

Op jullie website zag ik een droom van een jurk staan. Heb het direct besteld en twee dagen later werd het fijne pakketje bezorgd! Nu helemaal ready for spring!!

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.