Wederom prachtige jurken

Wederom geslaagd met 3 jurken. Perfecte maattabel en daarom zitten de jurken ook perfect. Ook de levering was snel en goed. Maar moet toch toegeven dat ik het leuker vind als het in een doos komt. Dat voelt meer als een cadeautje voor jezelf.

Altijd leuk om mooie kleding te krijgen en dan een extraatje.

Mijn eerste bestelling bij jullie geplaatst. Supersnelle levering. En de vestjes waren precies goed qua maat, fijne stof. Kan enkel positief zijn.

Online shoppen is FUN bij TOP VINTAGE

Op jullie site is er altijd wel iets te vinden wat je aandacht trekt. Of het nu om kleding gaat of accessoires. De duidelijkheid qua maat info bij elk product vind ik geweldig en daarom nog nooit iets moeten terug sturen qua verkeerde maat inschatting. Zelfs niet nadat ik op 1 jaar tijd 2 maatjes kleiner ging en het dan moeilijker is om toch de juiste maat telkens te vinden afhankelijk vd kleding producent. On-line shoppen is een zaligheid bij TOP VINTAGE !! Doe zo verder!!

Heel blij met de mooie jurk!

Hele mooie producten! Informatie op website vind ik zeer volledig, fijne shopervaring dus. Jurk werd dezelfde dag nog verstuurd.

Geweldig!

Heel mooi shirt. Zacht en goede kwaliteit. Maat is goed. De sokken zijn erg leuk.

Altijd mooie spullen

De kledij en accoures zijn heel mooi en van kwaliteit. De service is ook goed. Alleen jammer dat de laatste keer het geschenken ontbrak. Dat is een hoogte punt normaal bij top vintage... het kleine geschenk in de doos.

geweldig

ben zo blij met mijn nieuwe aankopen. ik hoop het veel te dragen met liefde .

Favorite winkel

Goede beschrijving en maatvoering. Bijna nooit een miskoop of probleem als je goed leest, meet en je modellen weet die bij je lichaam passen.

Uitstekende service

Binnen enkele dagen na mijn bestelling was het liefdevolle pakketje binnen. De kledij die ik besteld had is van goede kwaliteit en was heel netjes ingepakt. Ook de site is goed verzorgd en is makkelijk de weg te vinden. Maaten voor de kleding is goed aangegeven waardoor je precies weet welke maat het beste bij je past. Al had ik wel problemen met het selecteren van de maar bij een riem. Groot aanbod aan kleding, accessoires en schoenen. Zou zo weer bij deze site bestellen.

een top-website!

een mooie en overzichtelijke website om op te shoppen. Het zijn duidelijke foto's, zeker de foto's waarbij een model de kleding aanheeft. Die geven echt een duidelijk beeld van de pasvorm en model van het kledingstuk.

altijd een feest om het pakketje uit te pakken

mooie en functionele site. kijkt prettig. reviews helpen echt om een beeld te krijgen van het product. Het zou helpen als de site reviews in Frans en Duits automatisch zou kunnen vertalen. snel bezorgd. Bij afhalen is het pakketje snel gevonden. eenvoudig retourneren.

Mooie en duidelijk website en leuke spullen

De website is supermooi en heel leuk om op te kijken. Het komt erg klantvriendelijk over. Ik heb duidelijke bevestigingsmails ontvangen en het pakketjes kwam snel aan. De verpakking vond ik erg leuk.

Heerlijke website om rond te snuffelen. Goede service.

Zeer geslaagd en blij met mijn aankopen!

De jurkjes zijn mijn smaak en passen goed. De beschrijving bij de jurkjes zijn daarbij altijd heel behulpzaam gebleken en ook de tip om een maatje groter te nemen bij een cup D of groter. Heel fijn online winkelen bij jullie! Ik ben fan!

Een geweldige aankoop gedaan.

Het kledingstuk zit goed, zeer goede kwaliteit en snel verzonden. Er werd een goede maatomschrijving gegeven (aangeraden om een maat groter te nemen en dat klopt).

Snel geleverd. Een heel fijn shirt. Het is zoals ik van jullie gewend ben!

Erg blij met de catarina jurk, zit als gegoten!

Overzichtelijke website, snelle verzending, goede communicatie

Ik vind de website van TopVintage heel overzichtelijk. Ik vind snel wat ik zoek. Je bestelling wordt snel verzonden en als PostNL meewerkt, de volgende dag in huis. De status van verzending wordt duidelijk doorgegeven. Al meerdere keren bij TopVintage besteld en dat bevalt goed.

Happy shopping

Snelle verzending. Goede maattabel , jurkje en vesje zaten perfect.

Prachtig ruime winkel, aparte kleding, mooie kwaliteit, hele vriendelijke service!

Bezoek aan de winkel gebracht, rustig gepast en kunnen nadenken, later alsnog online besteld. Het enige minpuntje was dat ik geen melding kon krijgen wanneer een uitverkocht artikel weer op voorraad kwam; toen het beschikbaar was had ik het al elders besteld.

PRACHTIG

Prachtige handtas Netjes verpakt Snelle service Een echte aanrader

Heel blij met m'n aankoop!

Vandaag natuurlijk meteen mijn nieuwe truitje aan. Erg blij mee. Mooie pasvorm en vele complimentjes.

2 vestjes bestelt,binnen enkele dagen geleverd! Mooie kwaliteit.

Beetje teleurgesteld

Ik heb twee jurken bij TopVintage besteld, omdat ze op de foto zo mooi waren. Heb speciaal mijn maten afgemeten om te zien welke maat ik moest bestellen volgens de richtlijnen van de site. Toch kreeg ik één jurk veel te groot aan. was wel degelijke kwaliteit voor de prijs maar veeel te groot en te diepe décolleté. De andere jurk was geen goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik had 65 euro betaald en kreeg hier een simpele jurk van BADSTOF. Dit zijn zaken die ik in een aantal uren zelf kan naaien.. Is zeker geen 65 waard. Ik had het besteld omdat de print zo mooi was en ik toch wel voor kwaliteit wilde gaan. Deze jurken gaan helaas terug. De klantenservice is wel uitstekend. Heel vriendelijke mensen en betrokken met hun klanten. De stijl is helemaal mijn smaak maar jammer genoeg twee tegenvallers besteld en hier ook nog eens 5 euro aan kwijt voor verzendkosten.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.