Wauwww

Leuke toffe items hebben jullie en wat een snelle levering. Ik ben er echt heel erg blij mee en ga zeker nog vaker bij jullie bestellen...

Makkelijk besteld en mooie kwaliteit

Vooral de combinaties van top met rok/broek spraken me aan en ben dus ook echt geslaagd voor een nieuw setje. Helaas voor mij kan ik de look niet compleet maken, want met 1m84 zijn de leukste panty's niet in mijn maat en de schoenen gaan niet tot maat 42. Desalniettemin een nieuw adresje voor mij om blij van te worden!

Toppers

Geweldige site met leuke en originele kleding en assortiment. Mooi verpakt en verzonden er word duidelijk aandacht aan besteedt. Zeer zeker een aanrader.

Heel cliché! Top ervaring bij Top vintage

Altijd blij met deze kleding, vrouwelijk en apart. Voor elk figuur kleding die je vrouwelijkheid benadrukt.

Altijd kwaliteit en originaliteit

Voor mij de beste en leukste webshop. Ik slaag hier regelmatig met mooie, leuke en originele kleding! Heb je een vraag word je altijd snel en vriendelijk te woord gestaan. Goede naam ; ‘Top’ Vintage !

Vlotte afhandeling van mijn aankoop!!

Duidelijke werkelijkheidsgetrouwe foto's van de kledij ! De maat klopte en het kleur was heel mooi. Je hebt er een zeer tevreden klant bij !

Echt een top zaak met goede service

Alles word goed geleverd en snel geleverd. Daarbij vind ik het erg prettig om achteraf te kunnen betalen voor iemand die het niet heel breed heeft. Daarbij ben ik als een plus size dame meer dan happy met een zaak waar ik me toch weer wat meer mezelf kan voelen door ook mijn maten aan te bieden. So thanks a million! and keep up the good work!

Goeie prijs/kwaliteit verhouding

Mooie webshop, alles in stijl, snelle levering,leuk ingepakt, goede beschrijving van de pasvorm. Echt TOP vintage...

Ontvangen is niet langer een cadeautje.

Bestellen en ontvangen is prima, zoals altijd. Jammer dat de bestelling tegenwoordig in een plastic zak komt. Een bestelling ontvangen was altijd een cadeautje voor mezelf. Het kwam in een mooie doos en zat verpakt in knisperend papier. Nu komen de items in een plastic zak en zijn ze ook apart nog in plastic verpakt. De feestelijke beleving van het ontvangen van jullie pakketjes heb ik nu niet meer.

Jullie producten geven mij echt het gevoel van vrouw zijn terug, Top!

De frisse en vrolijke webshop is gebuiksvriendelijk en overzichtelijk. De producten worden goed afgebeeld en realistisch afgebeeld, superfijn. Ook ben ik verrast over de snelle levering en het pakketje heb ik als een echt kadootje voor mijzelf mogen ontvangen. Daarbij zijn het materiaal van shirtjes en de pasvorm helemaal Top. Ik ben er erg blij mee. Voor moj was dit m8jn eerste ervaring met Top Vintage en ik ga zeker nog verder shoppen in jullie online winkel.

Snelle verzending en levering.

Alles was zoals t hoort. Snelle zending Goed verpakt Goede prijs kwaliteit verhouding Retouretiket bijgesloten

Fantastische kwaliteit, minder goede maattabel

Alle items waren van geweldige kwaliteit, behalve de witte top van Banned Retro, deze was iets dunner dan ik hoopte. Helaas kloppen de maattabellen niet helemaal, vooral de items van banned retro vallen vele malen groter uit. Ik viel bij alle rokken op 4XL maar ze vielen allemaal zo van m’n taille af, bijna ook over m’n heupen heen. Alleen de Bunny Oktober Tartan Swing Skirt bleef nog redelijk zitten en heb besloten deze te houden. De rest moest helaas allemaal retour omdat het echt veels te groot was. Daarnaast nog even een liefdevol berichtje voor de klantenservice die me ontzettend goed geholpen heeft toen m’n pakketje kwijtgeraakt was. Binnen 24 uur was het opgelost en had ik hem binnen, super bedankt Nicole!

Goede winkel

Ik vind dat top vintage is een heel goede winkel!Snelle levering,goede service ,leuke kleding voor niet te hoge prijs!

Snelheid en zorgvuldigheid

De kleding is een bjizondere keuze waar ik van houd, en de service is echt fantastisch!!! Vandaag besteld is morgen in huis en de retour service is zeer overzichtelijk. Ik ben blij met jullie Ga zo door....

TOP ...vintreffelijk

Na één item retour gestuurd te hebben, heel snel een nieuwe besteld, alles gaat hier zo soepel en snel !!.

Wederom een goede aankoop

Geweldig leuk jurkje, pasvorm klopt helemaal!

De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend.

Het is een mooie kwaliteit kleding die rekening houdt met de rondingen van een vrouw. De bestelling wordt supersnel geleverd. Ik heb tot nu toe nog niets retour hoeven sturen.

Razzed my berries!!

Voor het eerst besteld, en ben altijd huiverig om bij online winkels die ik niet ken te bestellen. Maar oh my! Ik ben onder de indruk van de kwaliteit van de jurk en dit wordt mijn go-to vintage winkel. Los van dat ik een nieuwe kledingstijl heb omarmd: vintage it is! Vrouwelijk, sexy en stoer. Va va voom.

Leuk

Ruime keuze, wel té veel items met groot décolleté. Niet iedereen voelt zich daar comfortabel bij.

Mooie kleding en snelle levering. De maatadviezen en tabellen zijn erg behulpzaam bij het kiezen van de juiste maat

topservice

2 dagen nadat ik mijn bestelling plaatste zat het pakje al in de bus . maten klopten perfect met de maattabel . ik ben zeer gelukkig met mijn aankoop

Weer super blousje

Snel geleverd top verzorgd en mooi exemplaar

Een waar feestje!!!!

Mooie kleding, goede pasvorm, verpakking is een cadeautje voor jezelf : een feestje!

Blij!!

Ik heb dit weekend weer leuke items geshopt in de website. Wat een te gek assortiment en wat ben ik weer goed geslaagd. Fijn dat de maattabel zo duidelijk is, net als de overige omschrijvingen. Ik kijk uit naar de volgende shop-ronde :)

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.