Altijd goed!

Altijd goed!

Leuke kleding, snelle vriendelijke service!

Jurkje zit perfect, mooie kwaliteit en volgens verwachting!

Voorbeeld voor alle online kleerwinkels

Groot aanbod kledij vintage stijl. Beschrijving zeer uitgebreid, vooral erg goede maatbeschrijving. Attente klantenservice.

Goede producten, levertijd en service zijn prima.

Mijn bestelling voldoet volledig aan de verwachting, mooie kleding, prima pasvorm. Zal zeker nog vaker bestellen.

Blij verrast!

Altijd weer een cadeautje, de verpakking de kleurtjes en het resultaat. Snelle , goede afhandeling.

Fantastisch, past goed en staat geweldig. De zomer kan komen

Fantastisch, past goed en staat geweldig. De zomer kan komen

TOP

Mooie en duidelijke site, goede foto`s en product info/ omschrijving makkelijk besteld en snel geleverd!!

Fantastisch!

Ik heb een paar schoenen van maat 41 gekocht. Deze pasten helemaal perfect en lopen zeer comfortabel. De levering was zeer snel, slechts 2 á 3 dagen (er ging een deel van een weekend overheen dus ik ben niet zeker). De kwaliteit is ook zeer goed. Het is de prijs helemaal waard. Ik ga zeker vaker wat bestellen hier als alles zo goed verloopt als het nu deed.

Altijd weer goed!

Deze site is zo goed! Steeds weer kleding die klopt qua maat en fantastisch materiaal. Ideale service ook. Al jaren erg blij met de kleding. Blijft erg goed!

Uitmuntend

Twee prachtige jurken gekocht van prachtige kwaliteit. Mooie kleuren, bestelgemak en snel bezorgd! De site is dus rock and roll All the way ;-)

Al vele malen besteld bij Topvintage en het is altijd een goede ervaring. Duidelijke site, hele accurate maattabel, snelle verzending en hele aardige, oplossings gerichte klantenservice mocht je die nodig hebben.

Leuke shop

Helaas online geshopt en niet in de winkel maar hopelijk komt daar snel verandering in want wat een leuke spullen!!!

De naam zegt het al TOP Vintage!

Website ziet er gelikt uit en hoogwaardige producten. Tot nu toe zeer tevreden met mijn aankopen. Ook snelle levering.

Altijd een leuke ervaring!

Kleding is mooi, website is gezellig en prima, altijd snelle levering en supervriendelijk!

Snelle goede levering

Het artikel is zoals omschreven en zoals op de foto. Ziet er leuk uit. En goede kwaliteit prijs verhouding.

Snelle service, prachtig truitje, goed en mooi verpakt ontvangen.

Heel blij met mijn mooie truitje! Duidelijke communicatie, snelle levering. Verpakking en begeleidende brief ook heel goed.

Altijd Top

Prachtige unieke stukken, kwaliteit en goed verpakt. Goed klanten dienst. 80% van mijn kleren komen van bij hen!

Goede kwaliteit en pasvorm. Supersnel geleverd.

Pasvorm helemaal goed. Van goede kwaliteit en supersnel geleverd!

Altijd volop keus!

Mooie selectie al zou ik graag ook wat meer high end merken zien zoals Vixen Micheline Pitt

Super fijn!

Zoals elle vorige bestellingen was ook dit keer het truitje precies zoals verwacht, qua maat, kleur en model! Top!

An absolutely beautiful coat!

I'm very happy with this coat. Even with several bulky sweaters underneath, it is incredibly flattering. I did have to hang it up and steam it to get the wrinkles out (and it feels like they're still there a little), but otherwise I'm very happy with this purchase.

Megageweldige prachtige kledij en snel thuis

Van mijn echtgenoot mag ik niet meer op jullie site kijken. Mijn kledijkast hangt vol met jurkjes van Topvintage.

GEWELDIG

Duidelijke afbeeldingen en uitleg v/d maattabel..

Nog even afwachten hie het retourproces verloopt. Een item paste helaas niet, verder was de maattabel behulpzaam en goed bij het bepalen van de maat

weer een leuke jurk gescoord

weer een toffe zomerjurk gescoord! contact met klantenservice gehad was ook uitstekend

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.