Dit is/wordt mijn winkel!

Via een vriendin bij jullie terecht gekomen. Mijn eerste jurk en schoenen gekocht en ik ben verkocht! Nog even zoekend naar de juiste maat, maar dat gaat lukken in dit walhalla!! ❤❤

TOPvanVintage

Laat het voorjaar maar komen. De oorbellen en shawl goed te combineren. En I love cherry, het retro shirt is een must in mijn kast

snelle en goed levering

wordt altijd netjes en snel geleverd. goede kwaliteit

Uitstekende makkelijk te browsen webshop,heel leuke artikelen

Ik heb net veel plezier door de webshop "gebladerd". en werkelijk zitten likken aarden bij de leuke en mooie items. De modellen die ze dragen jassen uitstekend bij de topvintage stijl. Echt een webshop om te onthouden!

Mooie schoenen en goeie bezorging

Mooie schoenen die dit voorjaar en zomer gedragen gaan worden. Bezorging is zelfs tot het afhaalpunt altijd goed gegaan.

Leuke kleding! Snelle levering en Altijd goede service!

Supergaaf en snel geleverd

Bikinibroekje was niet beschikbaar in mijn maat, binnen een paar dagen wel :-) Bestelling geplaatst en binnen 2 dagen geleverd, past perfect en supergaaf!

topie

Mijn favorietewinkel ! Ik ben een retrovrouw en daar vind ik altijd iets naar mijn smaak tegen heel betaalbare prijzen. Soms heb ik wat moeite met de maten , ik ben niet zo groot en mager dus meestal heb ik een xs nodig volgens de matentabel . Maar ik al gemerkt dat het ook veel van het merk afhangt . Dat is het enige jammere voor de rest ben ik echt een supperfan . Altijd even vriendelijk snelle levering niks dan goed te vertellen dus . Ik love Top Vintage Retro Boutique !!!!!

Geweldige selectie kleding

Top Vintage Retro Boutique is één van mijn favoriete webshops. De kledingstijl onderscheid zich van andere webshops en past goed bij mijn persoonlijke stijl. Het is altijd een feestje om hier wat te bestellen.

Geweldig jurkje en top en ook de schoenen passen perfect.

Kleding past geweldig. Nog nooit iets geretourneerd. Kwaliteit is goed. Precies wat bij me past. Leuke vrouwelijke kleding. Voel me er goed in!!

Ik heb al verschillende keren iets gekocht bij top vintage , vind het een fijne ervaring met bestellen ,veel keuze ,goede service , duidelijk en goede retour regeling . Heel leuke kleren die je niet overal kunt kopen ,gewoon geweldig.

Easy and quick delivery

The dress and skirt were delivered quick and in a beautiful box. I returned the skirt as it was too long. There was a return label with the package and I received the money back after 3 days. The dress I kept but needed to be altered.

Toll

Danne für die schnelle Lieferung und die tollen Sachen.Ich bin so begeistert!!Noch nie hat mir etwas auf Anhieb gepasst und sah so gut an mir aus!Danke!!!Lg aus Wien

Goede en snelle levering

Fantastisch!

Super leuke webshop met mooie kleding. Bezorging ging snel en duidelijk.

Geweldig!

Past altijd prima, zit mooi, goede stoffen

Fabulous

Steeds een heel goede service, mooie items en altijd van goede kwaliteit Topvintage is verslavend!

Topwinkel

Jullie blijven een topwinkel. Prachtige kwalitatieve kleding en het meest fijne is de uitgebreide maatvoering. Vooral in deze tijd waarin online shoppen het meest veilige is, is dit perfect.

Ik ben er superblij mee

De 3 jurkjes die ik heb gekocht zijn in 1 woord mooi ! Ze zitten perfect , de stof is van goede kwaliteit , dus Top vintage ;-)

Super snelle levering!!

Goede service!!

Prachtige kleding, goede kwaliteit

De dag na bestellen werd alles al geleverd. Alle mogelijkheid om de kleding rustig te passen, wat niet past kan binnen 30 dagen retour worden gestuurd. Het is prachtige kleding die je niet snel ergens anders zult vinden, en de kwaliteit is goed. Heel fijne winkel en ik ga er zeker vaker bestellen!

Mooi spullen waar je heel blij van wordt

Snelle levering, netjes verpakt en alles naar wens

heel fijne ervaring bij aankoop jurk

het gebeurt niet vaak dat een online aankoop me zo goed bevalt: de jurk past uitstekend en ook de kwaliteit is prima!

Snelle service, mooi product ontvangen, value for money.

Gebruiksvriendelijk website, snelle service, mooi product, waar voor mijn geld!

Comfortable

Super snelle levering, en zeer comfortabele jurkje. Net iets minder warm dan verwacht, maar past perfect en is heel mooi.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.