Heel fijn

Snel een prachtige jurk in huis, allervriendelijkste klantenservice

Snelle levering en de artikelen zijn zoals ik ze verwacht had.

Snelle levering. Kwaliteit soms goed, soms minder

Kledij is op de foto's steeds heel mooi. De kwaliteit van de stoffen en stiksels is soms ook goed, maar is ook al wel een paar keer tegengevallen. Dat zie je niet op de foto. Mijn laatste truitje waren de naden aan de boordjes van de mouwen na 1 dag reeds los. Ik heb ze zelf genaaid. Ook het stofje was ook toch erg dun.

Voor een vrouwlijk gevoel!

Fantastische vrouwelijke kleding. Super site. Bestelde kleding komt goed met de aangegeven site overeen. Het is een feestje als je hebt besteld en die prachtige doos aankomt. Ik mis de laatste paar keer wel de attentie van een rolletje snoep oid. Dat maakt het wel speciaal. Als ze maar niet te groot worden dat de mooie details verdwijnen.

Twee prachtige jurken besteld. Met allebei mega blij! De Flapper dress is echt prachtig, precies wat ik hoopte. Hij valt supermooi en ziet er zo feestelijk uit. Lengte is ook top. De skater dress is ook heel erg gaaf. Hij loopt zo mooi uit en geeft echt een zandloperfiguur. Hij kwam wel gekreukt aan, maar dat stoomde ik er zelf makkelijk uit. Fijne, lichte stof. Bezorging was zoals altijd mega snel en in een mooie doos!

Prachtige kleding en super vriendelijk personeel en goede service!

Overzichtelijk, mooie dingen, hebberig

De voorpret vind ik het leukste, zulke leuke dingen en die zijn dan onderweg naar mij toe!

Top!!!

Zoals alle vestjes was deze ook weer een topper

Vriendelijk en correct

Winkelen bij TopVintage is zonder meer een positieve ervaring. Een duidelijke website, waarbij ook voldoende aandacht is voor het kiezen van de juiste maat. Levering is erg vlot en de kleding wordt netjes verpakt. Ik beveel deze winkel van ❤️❤️ aan.

Altijd een feestje

Ik ben nu al een drietal jaar klant bij TopVintage en zou de winkel niet meer kunnen missen. Ik vind er altijd heerlijke items en krijg zo nodig vriendelijk en deskundig advies. Ook de service bij retour verloopt altijd vlekkeloos en vriendelijk. Shoppen bij TopVintage is een feestje!

tevreden

alles naar wens, dus ik ben dik tevreden.

Top Vintage is Top, de bezorging deze keer wat minder...

Top Vintage heeft een heel leuk aanbod en de verzending ziet er altijd vrolijk uit, verpakt in een leuke doos en met een mooie vloeitje in de doos. Deze keer was ik minder tevreden met het pakketje. Het pakketje was best beschadigd toen ik het ontving, dat komt denk ik door PostNL. Ik kreeg deze keer ook geen melding dat mijn pakketje was bezorgd op het afleverpunt. In het verleden werd ik altijd erg vrolijk van een kleinigheidje dat bij het pakketje zat, ik hoorde laatst al dat een vriendin dat niet kreeg, dit zat er bij mij ook niet bij. Jammer want daar kijk ik altijd naar uit... Een nadeel is dat je betaald voor het terugzenden van het pakket. Deze keer had ik twee keer hetzelfde jurkje in dezelfde maat in mijn pakket, misschien had ik zelf een foutje gemaakt. Maar het zou fijn zijn als iemand dan even contact opneemt omdat het niet waarschijnlijk is dat je twee keer hetzelfde product wilt bestellen in dezelfde maat... Helaas deze keer dus wat teleurstellend

Geweldig!!!

Ik was op zoek naar een jurk om een specifiek paar oorbellen mee te matchen en kwam zo op deze site terecht. Ik was gelijk verliefd! Wat een prachtige jurkjes zijn hier te koop. Het is altijd een risico om iets online te kopen zonder te passen, maar de maat klopte precies en het jurkje zag eruit als op de foto. Ook kwam de bestelling op de vertelde dag aan. Ben er superblij mee en zal zeker vaker wat bestellen.

Top top top!

Hele leuke website met super veel keus. Zelf ben ik 184 cm lang, maar via het maat advies de perfecte maat gevonden. Top kwaliteit en een super leuke service!

Hele goede hulp bij de maten

Het is een prettige website met een goede omschrijving van hoe de kleding zit.

G e w e l d i g !

Mooie gele broek besteld (spannend!) maar wat is ie gaaf! Nu weer een broek gesteld, uuhhh Thanx! Ik ben verslaafd ;)

Altijd goed en klantgericht!

Heel goed georganiseerd en klantgericht shoppen met alle hulpmiddelen die je ondersteunen in het kopen van, bijvoorbeeld, de juiste maat! Wanneer iets niet goed is of wanneer je mailt krijg je vlot en antwoord en wordt je "klacht" serieus genomen, l is dit niet snel van toepassing! Een hele fijne webshop waar ik nog jaren hoop te shoppen!

Heerlijke website om te shoppen!

Ik verheug me elke maand om een leuke jurk uit te zoeken! Mijn garderobe bestaat ondertussen bijna uit alleen maar Topvintage! De kleding past altijd goed en als ik iets terug moet sturen is het heel makkelijk. LOVE IT!

super

prachtige kleding.super blij mee,

Goede maattabellen, product komt overeen met de foto's en snel geleverd in een mooie verpakking.

Zóó fijn, dat ik nu een VintageVerslaving heb!

Urenlang heerlijk alles bekijken en dan wikken en wegen wat er weg moet uit mijn garderobe-kast; en dat is dus niet zo fijn

Altijd zeer tevreden van de snelle levering, ook altijd antwoord op een vraag of mail die je stuurd, zeker de moeite waard, ben al jaren trouwe klant bij top vintage!

Dik in orde!

Snelle levering, netjes ingepakt met eventuele retourbon. Jullie leveren altijd kwaliteit.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.