top!

als het retourneren net zo vlot verloopt als het bestellen ben ik super tevreden;) niet alles komt retour hoor!

Geweldig.

heerlijke kleding. Super vlotte levering, alleen hapert het soms bij de ritsen, dan zit er een klein knikje in, waardoor de kleding lastig sluit. Maar dat is ook het enige kritiek puntje.

Zeer mooie collectie en gebruiksvriendelijke website!

Snelle service en duidelijke communicatie. Producten zijn naar werkelijkheid omschreven, prijs-kwaliteit prima!

Weer een feestje!

Ik shop graag bij Topvintage.nl. Heerlijk rondneuzen tussen al dat moois en ook nu weer mooie items gevonden!

Top service!

Heerlijke producten van vintage merk Besame gekocht. Alles netjes verpakt opgestuurd gekregen. Mooi kadootje voor mijzelf! Daarbij ook nog eens super whatsapp service met info over deze collectie. Bedankt! :)

Hele leuke swing jurken gekocht en laatst nog een jas erbij. Ze zitten super goed en ik ben er heel blij mee. Topvintage Retro Boutique is nu mijn nieuwe winkel waar ik met liefde kom shoppen. Zeker een aanrader.

Feest

Het is althans altijd een feestje Prachtige kleding en mooi verzorgd

Eens iets anders dat zo in het oog springt.

Hoe biezonder was het dat het blousje dat ik koos toevallig uit de collectie "tante Betsy" komt. Mijn tante was een supermadam met naald en draad, jammer genoeg overleed ze vorig jaar. Zo mooi dat ze via jullie collectie weer heel dicht bij me komt.

zoveel keus en fijne service

zoveel keus in mooie kleding. Kleuren en modellen om vrolijk van te worden. Zeer klantvriendelijke communicatie en snelle levering.

Top:) Vintage

Snelle levering, duidelijke taal en mooie pruducten. Ik ben Fan!

Snel geleverd en mooi verpakt

Elke keer voelt het als een cadeautje als er een pakketje van jullie bezorgd wordt . Mooi verpakt . Zeer snelle levering. Goeie service als het toch een keer niet past . Echt een aanrader. Ben al weer druk aan het kijken wat mijn volgende bestelling wordt. Zo veel moois om uit te kiezen

absoluut aan te bevelen : )

Ik ben heel blij met Top Vintage Retro Boutique. Makkelijke site, duidelijke foto's en maattabel. Om hebberig van te worden. Van de verzending werd ik heel blij. Niks plastic tasje waar jouw items zijn ingegooid. Met zorg en liefde ingpakt. Het openmaken voelde dus echt als een cadeautje. Alles paste als gegoten en zag er precies zo uit als op de site. Ik kan niet wachten op mn volgende bestelling.

Fantastisch!

Mooie spullen en een goede service!

Zoals altijd heel tevreden!

Prachtige jurk voor een aantrekkelijke prijs. Bestellen ging gemakkelijk en de bezorging volgde snel.

Snelle levering en hele mooie kwaliteit! De jurk valt heel mooi soepel! Een echte aanrader!

Snelle levering en een super mooie kwaliteit jurk! Model is goed gesneden en valt heel soepel. Echt een aanrader! Ik ga hier zeker vaker rond snuffelen en bestellen!

Top Vintage voor mij een feest

Sinds ik mijn kleding en schoeisel bij Top Vintage Retro bestel, is dit mijn favoriete online kledingwinkel/boutique . Héél aparte kleding en schoenen, die ik hier in de winkels nooit zie. Altijd is de maat goed en goede kwaliteit én heel voordelig. Snelle levering en het is een feestje om hier te winkelen. Veel vintage en daarom ook zo apart! Altijd benieuwd naar de nieuwe collectie en ook de SALE is niet kinderachtig. Anna

Hele mooie en verzorgde webshop.

Ik shop graag bij Topvintage omdat ze natuurlijk mooie kleding verkopen, maar ook omdat het er allemaal erg verzorgd uit ziet, goede service bieden en heel vriendelijk zijn. Al met al, een hele positieve ervaring. En juist in deze moeilijke tijd is dit extra fijn.

Wat een geweldige ontdekking, deze website!

Vet om deze online boutique gevonden te hebben, helemaal mijn stijl! Ik weet nu wel dat ik maat 10 moet bestellen in plaats van een 8... :)

Heel mooie jumpsuit maar je moet iets langer zijn

Zoals ik al las in de beoordelingen, de jumpsuit is prachtig maar je moet wel 1.70 cm zijn, en ik ben 1.67 cm. Ik heb een naaimachine dus ik heb de bovenlijn verkort, en nu staat hij heel mooi! Nu wachten op mooi weer!

Prachtig!!

Wat een mooie spullen hebben ze hier. De jurkjes die ik gekocht heb zitten prachtig. De jeans was helaas in de kleinste maat nog te groot dus die moet terug evenals de prachtige schoenen... deze waren te klein. Maar die ga ik zeker een maat groter bestellen. Echt mijn favoriete webwinkel❤️

rock-'n-roll in de webshop

Bij mijn eerste bezoek aan de webshop was ik direct verkocht: een leuke, overzichtelijke site, met aantrekkelijke foto's. Zo kan je je direct een beeld vormen van hoe een kledingstuk valt! Ook de maattabellen en de tips die worden meegegeven om de juiste maat te selecteren zijn een meerwaarde. Zeker omdat veel retrokledij echt mooi rond de vrouwelijke vorm moet vallen. Ik heb op basis van de tabellen soms een andere maat gekozen dan normaal, maar met een geweldig resultaat! Ik ben ongelooflijk tevreden over de service en de open communicatie. Mijn nieuwe stukken geven mij alvast een geweldige boost!

Jammer van de retour kosten

Ik kost een jurk, maar eenmaal binnen bleek deze te groot en niet meer beschikbaar in een kleinere maat. Ik moest 4,95 retour kosten betalen. Dus nu heb ik 5 euro betaald voor niets :( Verder was alles in orde.

Eerdere ervaringen beter dan de laatste.

Normaal ben ik erg tevreden over mijn bestellingen. Af en toe een jurk die toch niet zo valt als ik had gedacht, maar ja, dat kan voorkomen. Mijn laatste bestelling viel wat tegen. Een hele mooie, goed zittende jurk, maar de bijpassende riem was voor mij te kort en zou ook in een grotere maat nog te kort zijn. Dat valt tegen. De bestelling zelf verliep, zoals altijd vlot.

Vaste klant

Ik koop regelmatig bij TopVintage. Ze hebben veel van mijn kleding en schoenen voorkeuren. Ik shop graag online bij ze. De webshop is heel overzichtelijk met veel filter mogelijkheden. Groot assortiment en duidelijk aankoop en retour proces. Ieder pakketje open ik met plezier.

Veel keuze en snelle levering.

Net iets anders en super vrouwelijke kleding. Houden zich aan hun woord. Bestelling dag nadien al geleverd. Houden je perfect op de hoogte.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.