Zoals altijd een topervaring; een klein feestje!

Supersnelle levering van een heel leuk product.

Excited!!

Vol spanning gewacht op mijn allereerste bestelling van Top Vintage.. Ein-de-lijk was het langverwachte moment daar. Uitpakken en oh, wat een mooie kleding!!! Mijn dag, of zelfs dagen, weken, maanden kunnen niet meer stuk! Ik ben verkocht ❤

Always fast delivery and packed well. Beautiful shoes that fit perfectly.

Snelle levering en ze passen perfect!

Ik heb prachtige schoenen besteld en ik had ze mooi snel binnen! Ik ben er helemaal blij mee, ze zijn precies zo als op de foto's op de site en ik kan niet wachten op wat lekkerder weer om ze flink te gaan showen!

Super tevreden in alle opzichten

Mooie kleding van goede kwaliteit. Door de maatadvies perfect passend. Toevallig een aantal dingen voor mijn dochter ook besteld, waarvan er uiteindelijk 2 terug moesten. Duidelijke retour instrukties en de volgende dag ook meteen mijn geld terug ontvangen.

Zoals altijd alles naar verwachting.

Zeer tevreden.

Aparte kleding

Altijd fijn bij TopVintage te shoppen zeer vriendelijk en mooie spullen In mijn optiek een van de besten

Prachtig kleding en in no time bij je thuis

Voor de tweede keer in korte tijd heb ik nu bij TopVintage besteld. Kleding met vrouwelijke vormen, bijzondere prints en vrolijke kleuren.

Prachtige stof en super pasvorm!

Ik zag een geweldig jurkje voorbij komen in de Sale en dacht; dit is mijn kans! Ik vond het erg lastig om de juiste maat te kiezen, maar hier word je goed bij geholpen. Na de bestelling kreeg ik over iedere status een update en was mijn pakketje in no time binnen. Zeer verzorgd en liefdevol verpakt! En het passen? Het zit als gegoten! Voel me super vrouwelijk en ben blij met mijn aankoop. Tot de volgende keer!

Vlot en vriendelijk

Mijn eerste bestelling bij Topvintage was een verjaardagscadeautje voor een vriendin en ik moet zeggen dat ik heel tevreden ben (en zij ook!). De levering was heel erg snel en dat had ik niet verwacht. De producten die jullie verkopen zijn ook top en van goede kwaliteit maat dat had ik al te horen gekregen van anderen. Ben erg blij dat ik in de toekomst bij jullie mijn geliefde Collectif items nog kan bestellen! Ook heel fijn is de hulp die jullie aanbieden om de juiste kledingmaat uit te kiezen. Wat wel misschien leuk is voor de toekomst is meer producten voor een vintage stijl in huis (te veel vintage stijl bestaat niet!) Toppers, houden zo. Dankjewel!

Altijd mooi materiaal wat óók comfortabel zit.

Fijne jurk en afgeprijsd. Ook een mooie handtas.

Uitstekend,

Normaal bestel ik maat 2xl. Maar die was er niet meer. Op goed geluk 1xl besteld. Vanwege mijn lengte van 180cm was ik bang dat het jurkje te kort zou zijn. Maar het past goed en staat erg leuk.

Unieke Vintage Collectie

Bij ik oldtimer-ritjes kleed ik me graag in polkadot swingdress à la Audrey Hepburn. Top Vintage Retro Boutique biedt hierbij een ruime keuze. Ik vind ik er alles terug om een fijne sixties-dag te beleven. Jammer alleen dat de bijpassende schoentjes in maat 40 moeilijk op de kop te tikken zijn. Over bestelling, betaling tot opvolging en levering verloopt alles feilloos. Proficiat aan het team.

Overzichtelijke website met handige zoekfuncties. Maatlabel is een waardevolle toevoeging en helpt bij het kiezen van de maat. Bestelling plaatsen werkt gemakkelijk. Je wordt keurig via e-mail op de hoogte gebracht. Bestelling goed verpakt en snel verzonden.

Mooi product

Nog weinig ervaring. Ik wacht op een andere maar waarvoor ik een melding krijg zodra deze binnen is. 1 minpunt is betaling van de verzendkosten bij retourneren. Je moet zelf de kosten betalen.

Naar gewoonte alles perfect verlopen en bestelde produkten zijn prachtig!!

Mijn bestelling is heel vlotjes verlopen, goed levering en gebasseerd op de voorzien maattabel op jullie site bij de respectievelijke produkten is alles gewoon heel goed qua maat en past prima. Kwaliteit van het produkt is ook goed!! In 2 woorden : HEEL TEVREDEN ;-)

Zeer positief.......eigenlijk hoef ik nooit iets retour te sturen de maten kloppen precies.

Erg goed

Goed en mooi ik zal hem echt graag dragen en de eikenjes staan ook erg mooi er in een goede koop bedank hennie

Vint ed top!

De jurk is geweldig, past perfect en staat fantastisch! Heel jammer vind ik wel dat het nu gekreukeld uit een plastic zakje komt......

uitstekend

vlot, leuke kleding, ruime keuze, makkelijk kopen en betalen, snelle levering

echt leuke, aparte spullen

bestelde vaak vooral kleedjes, maar ook rokjes & hoeden Heb echter lange tijd niet besteld vanwege de retourkosten.Nu heb ik mij toch weer laten verleiden door 2 rokjes, waarvan er & heel goed past maar het andere geeft echt een dik balloneffect - retour dus voor 1 artikel met weer die hoge kosten. Denk dat dit mij weer gaat weerhouden, hoe mooi ik de dingen ook vind.

Altijd zeer snelle service, zeer klantvriendelijk en veeeel keus!

Een hele leuke verrassing!

Je kunt met je beoordeling €50 shoptegoed winnen en ik kan uit eigen ervaring melden dat dit echt zo is! Ik heb intussen een leuke blouse van mijn favoriete merk King Loui uitgezocht. Deze was eerst uitverkocht maar ik kreeg snel bericht dat mijn maat er weer was. Prima service!

Fast and fabulous!

Hele mooie kleding en schoenen, eigenlijk stuk voor stuk een must have! Ook regelmatig uitverkoop met prijzen die wat vriendelijker zijn voor de portemonnee. Helaas was mijn aankoop me te klein, maar met behulp van de retoursticker gemakkelijk terug kunnen sturen tegen gereduceerd tarief. Ik zal snel een nieuwe bestelling plaatsen!

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.