Ik vind het een zeer goeie ervaring te geen wat je besteld krijg je heel snel aan en het is zeer mooi kleding en zo als je vragen hebt worden die ook meteen beantwoord egt top

Leuke producten, prima service!

Ik ben nu een aantal jaren klant van TopVintage, en ben in het algemeen zeer tevreden over de producten. In de weinige gevallen dat de producten niet bevielen, kon ik ze zonder probleem of moeite retourneren en mijn geld terugkrijgen. Customer service is altijd erg behulpzaam geweest.

Erg blij mee!

Mooie stof, stevig en stretch en mooie kleur.

Top Boutique!

Leuke betaalbare vintage mode voor een eigen stijl! Overzichtelijke Website en een correcte snelle afhandeling . Kom zeker bij jullie terug.

Past perfect

Prachtige jurk

Snelle service, altijd terugkoppeling. Mooie kleding en al flink wat keuze in verantwoord gemaakte mode

Leuke kleding voor een redelijke prijs Snelle levering en makkelijk te retourneren als iets niet past

Ik heb diverse jurken en een petticoat gekocht en de kwaliteit en levering zijn geweldig de jurken blijven erg mooi na de was dus helemaal top

Wat ik bestel of kies, is altijd super ok.

Wat ik bestel en mooi vind is altijd super in orde. Ook betaling en levering nooit geen probleem. Bij retour terugbetaling ook steeds in orde.

SCHITTEREND

Ik ga jullie teleurstellen.....je krijgt niets teruggestuurd want alles wat ik heb besteld was letterlijk WONDERFULL!!!!!!

Geweldige kleurrijke kleding waar ik blij van wordt!

Voor elke vrouw wat wils, veel blije kleuren een zeer positieve site! Betaalbaar en als het door je bus of deur binnenkomt, wordt je heel blij. Door de manier waarop gecommuniseert wordt met de klant! Prijs kwaliteit is echt top! Ik ben heel blij met het ontdekken van deze site, het geeft mij weer een andere manier van kijken naar mijzelf hoe en wat wil ik dragen vandaag.

Mooi kleding, snelle levering, goed uitleg, word hebberig van. Wil allemaal hebben. Binnenkort alweer bestellen plaatsen. Aanbevelen.

Altijd supergoede service

Aangezien de maten opgegeven zijn en er altijd een tip is, heb ik bijna nog nooit iets hoeven terugzenden. Ik ben superblij met mijn nieuwe aanwinst, gezellige 70s kleuren , vrolijk, zoals het hoort

plastic

jammer dat het nu in plastic verpakt wordt

Mooie kleding voor een scherpe prijs

Al 3 keer in deze webshop gekocht.Uitpakken is een feestje.Met zorg ingepakt.Leuke berichtjes als je de bestelling afrond. Er is nagedacht over klant beleving. Top spullen. En betaalbaar @

Sprookjes

Ik von de kleding heel mooi, met de petticoat onder het kleedje waande ik me echt als een “prinses” de swing dat het aan een kleedje gaf was echt mooi.

Snelle en nette levering

Onze dochter, Maaike, krijgt binnenkort een baby en we hebben voor haar bonnen gekocht in het 10 dagen kraampakket, zodat ze, na de bevalling, op haar lievelings site, weer zo'n swingend jurkje kan bestellen.

Mega super-de-luxe heel erg blij mee!!!

M’n LIEVELINGS onlinewinkel!! Altijd een dilemma wat ik ga houden uit m’n winkelmandje TE VEEL MOOIE Jurken,rokken en truitjes Op en top vrouw De echte winkel is prachtig,maak er altijd n mode show uurtje van heerlijk

Koop al jaren bij Topvintage, super!

Binnenkort een bruiloft en als je dan iets aparts wil, zit je bij Topvintage goed.

Super duurde maar 2dg en had het al binnen

Super geregeld

Prachtige jurk gekocht!

De website is fijn en overzichtelijk, grootste pluspunt vind ik dat de maten vrijwel altijd kloppen inclusief maatadvies. Prachtige kleding, snel geleverd, prettig verpakt (ik prefereer de zakjes die door de brievenbus kunnen, hoewel de dozen met vloeipapier wel echt een cadeautje waren!!) praktisch en milieubewuster naar mijn idee.

Topbedrijf,correcte afhandeling en snel geleverd. Product van goede kwaliteit,blij mee.

Supershop

Zeer snelle levering en heel mooie kwaliteit van kleding. Maattabel was zeer bruikbaar, de gekozen en geadviseerde maat klopte helemaal. Jurk was netjes verpakt. Super!

Verslaafd

Aan deze site ben ik verslaafd. Het is altijd een feestje om het pakketje binnen te krijgen. En wanneer er iets mis is, wordt het altijd keurig opgelost

Tevreden

Heb 2 jurkjes gekocht van hetzelfde merk en allebei dezelfde maat : medium. Het een is een zwart met kriekjes op en dat past perfect! Het ander is een wit met kriekjes op en daar krijg ik de rits op de rug niet volledig toe! Terwijl ze allebei eigenlijk net hetzelfde zouden moeten zijn. Had eerst het zwarte gepast en omdat, dat perfect aanging, heb ik ook bij dat witte het ticket verwijderd, helaas! Tenzij ik 10 kg vermagerd of zo hard trek dat de stof aan de rits scheurt, krijg ik het niet toe! Heel vreemd want dat zwart trek ik toe aan de rits zonder enig probleem.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.