TOP!

De kleding is van goede kwaliteit, de afhandeling was snel en alles was goed geregeld. Snel geleverd en goed verpakt. 1 klein minpuntje, er staat niet bij elk kledingstuk een maattabel met cm's. Elk merk heeft een andere maatgeving. Was dit wel het geval, had ik waarschijnlijk meer besteld.

Geweldig!

Snel, goed, kwaliteitskleding.

Ik vind jullie een prachtige collectie hebben . Duurdere en betaalbare collectie . Betalen en retouren top geregeld . Vragen altijd bereikbaar .!

Prijs/kwaliteit prima, snelle levering.

Ik bezocht de site op aanraden van een vriendin die er regelmatig bestelt. De prijzen zijn aantrekkelijk, kwaliteit en afwerking zijn zeker in orde. De levering was snel en correct.

Geweldig mooi kleding helemaal top

Kleding waar ik al heel.lang naar zocht. Totdat ik iets op Pinterest voor bij zag komen van Topvintage. Ben gelijk gaan kijken en heb een bestelling geplaatst. 2 prachtige broeken, waren een maat te groot maar heb gelijk de juiste maat besteld. Het is even zoeken naar de juiste maat. Maar dat geeft nu geen problemen meer. Ben erg blij dat ik jullie nu weet te vinden. Top kleding vrolijke kleuren. In 1 woord fantastisch

Zeer, goede en snelle verzending. Leuke kleding en sieraden.

Erg leuk bedrijf!

Wat een top bedrijf is TopVintage. Het bedrijf kende ik nog niet, maar ze hebben ontzettende leuke kleding. Echt de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen. Ik weet zeker dat jij iets naar wens zult vinden.

Hartstikke leuke jurken waar ik altijd naar op zoek ben, vooral in 2e hands winkeltjes. Via een collega bij jullie terecht gekomen. Ben helemaal weg van de jurkjes, 2 besteld, 1 gehouden, helemaal geweldig en jullie website is zo leuk, word er helemaal hebberig van. Kijk elke dag wel even op de site.

Alleen maar positief

Ik heb zoals altijd weer een positieve ervaring met topvintage.

Mooie blouse top, draagt heerlijk en mooi om te dragen op n rok en broek.

Ik bleef blij na het openen van de verpakking

Wat een prachtige kwaliteit! Keurig verpakt. Alle papieren voor retour bijgevoegd. Gelukkig heb ik die nodig. Ik vind het nl nog steeds jammer om te moeten betalen voor retouren. Ik snap het natuurlijk wel.

Super goed kwaliteit!

Ik had een jas gekocht. De stof is super warm maar helaas ook een vreselijke haarmagneet. De mouwen zijn wel aan de langere kant, ik vind dat zelf prettig maar ik kan begrijpen dat sommige dit vervelend kunnen vinden. Knopen moeten verstevigd vastgezet worden want die gaan snel los zitten. Bezorging was super snel! Binnen 1 dag in huis.

prima webshop

Voor het eerst besteld bij Topvintage en tevreden. Kende meeste merken niet, behalve King Louis wat ik vaak koop. Vond wel dat uiteindelijk het item van KL kwalitatief gezien het beste was. Was van tevoren ook nogal lastig zoeken op ademende, natuurlijke stoffen. Verreweg meeste kleding synthetisch. En niet alle kledingstukken waren naar wens. Meeste items gehouden, een paar teruggestuurd. Wel jammer dat retourverzendkosten voor eigen rekening zijn. Heb toch voor behoorlijk bedrag besteed, en dan vind ik dat bedrijf die wel voor zijn rekening mag nemen. Weerhoudt me er wellicht van om in de toekomst te bestellen.

Altijd leuk en verrassend mooi !

Het is een aangename site, zodat online shoppen leuk wordt. De verwerking van je bestelling verloopt correct en heel snel. Bij het openen van je pakje ben je altijd tevreden over de kwaliteit van de bestelling. Als je de maattabel goed toepast, kan je kledingstukje alleen maar perfect passen en ben je klaar om complimentjes te ontvangen :) grtjs Christel

Wéér top!

Zoals gewoonlijk weer een superleuk kledingstuk, snel geleverd voor een goede prijs. Topservice bij Topvintage!!

Prachtig spul

De spullen van topvintage zitten bij mij altijd goed en zijn keurig gemaakt. Het is mijn favoriete kleding winkel.

Altijd persoonlijke en goede service ook als er een keer iets mis gaat, wat kan gebeuren als je vaak besteld! Hele fijne prijs-kwaliteit en unieke items. Daar word je toch blij van! :-)

Heel positief

*Levering snel en retour snel verwerkt. Complimenten!!! *Toch vaak maat niet naar verwachting. Naast de standaardmaatvorming (heup, taille enz) zou een extra meetpunt helpen bv bovenbenen en kuiten. Dit komt van pas bij broeken. Bij jurken zou een verschil in hoge en lage taille extra zekerheid op de goede maat kunnen geven.

Mijn favo shop!

Duidelijke site, fijne maat uitleg en gewoon de mooiste retro vintage kleding!

De maten kloppen precies. Heb al veel besteld. Ben zeer tevreden over de kwaliteit. Heb nog niets hoeven terug te sturen.

Ben altijd tevreden. Leuk aanbod, fijne service.

Helemaal mijn winkel!

Mijn stofjes, mijn patroontjes, ontwerpen en meestal juiste maten

Goede service, Goede kwaliteit en de Maattabel klopt altijd!

Goede service, Goede kwaliteit en de Maattabel klopt altijd!

Superfijn

Altijd leuke assortiment in keuzes vind het zo leuk om online te shoppen bij jullie!

Top !!!

Ik bestel al lang bij topvintage, ik heb een grotere maat maar bij jullie slaag ik altijd. Goede pasvorm, goede kwaliteit, wat wil je nog meer. Enige nadeel : het is verslavend ;).

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.