4 seizoenen jurkje

Helemaal happy met dit jurkje. Kan in elk seizoen gedragen worden met een jasje of vestje. Kleed slank af, maat perfect. Helemaal top!!

Ben er weer blij mee!!!

Een rok, shirt en jurk gekocht. Past allemaal als gegoten en ik vind het erg leuk staan. Weer blij met mijn aankopen!!! Ook al weer nieuwe leukerts gezien..... :-)

Top producten

Snelle levering, top producten, geweldige maattabel en altijd leuke, duidelijke informatie.

Waren alle webshops maar zo gebruiksvriendelijk...

Duidelijke website, zelfs voor iemand die niet zo heel vertrouwd is met computers (zoals ik). Goeie uitleg over de maten, heldere foto's. De reviews zijn een enorme hulp bij het kiezen. Supersnelle afhandeling, zalig.

Mooie kleding; goede levering en retourbeleid. Alleen jammer van de nieuwe verpakkingsmethode; is wel milieuvriendelijker maar je mist toch dat speciale uitpakmoment als je de doos opent en de super chic verpakte kleding in het dunne papier ziet! Deze keer de twee rokken passen perfect! Ook het zwarte Shirt van King Louie super mooi en erg fijne stof. De andere twee shirtjes; toch niet helemaal mijn ding; hoewel het een hele mooie kleur groen is.

Unieke kleding - prijs en service top!

Prachtige kwaliteit, erg fijn werkende en heldere website. Supersnelle levering voor een zeer goede prijs.

Heerlijk weer!

Een superfijn topje!! Valt niet groot uit. Elke maand bestel ik wel iets bij Topvintage....bijna altijd raak! Mooie kleding. Goeie service. Ook deze keer weer.

Super fijne winkel voor al je vintage wensen.

Ik heb meerdere keren bij Top Vintage besteld en elke keer super tevreden met het assortiment, de snelheid van verzenden en het gemak van het retourbeleid. Ook ben ik telefonisch zeer goed geholpen met een vraag over de pasvorm. Het enige wat jammer is dat de fysieke winkel 2 uur rijden is van mijn huis ;)

Altijd leuk

Ik shop hier altijd graag. Ze hebben hele leuke kleding, fijn maatadvies, zijn goed telefonisch bereikbaar en een snelle leverservies. Kortom: top

Een hele goede ervaring.

Super,klantgericht, goede service .

heerlijke stof, valt mooi

Leuke jurk die mooi valt van zachte organische katoenen stof. Ben er blij mee en zie uit naar warmer weer, want dan kan ik hem aantrekken.

Goed lopende website, snelle levering, jurk komt qua kleur precies overeen als op de website, goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Ik ben een vast klant , meestal snel service, en goed kwaliteit ,de laatste jurk helaas stond me niet goed , jammer ,ik moet het terug sturen

Al jaren een blije klant

Ik koop al jaren bij Top Vintage en ik vind dit één van de betere webshops. De keren dat ik met de dames van de klantenservice te maken heb gehad, waren ze altijd supervriendelijk en behulpzaam. De kleding is van goede kwaliteit en ik word steeds weer verliefd op de stukken als ik ze draag. Ik ben tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding en met de maattabel gaat het bijna nooit mis. Top Vintage maakt me altijd weer blij met de mooie, leuke kleren die ze verkopen, net als de complimenten die ik krijg als ik ze draag.

Mooie jurk besteld, snel geleverd en leuk geprijsd! Kortom zeker een aanrader om hier te bestellen.

Heel persoonlijk en uniek

Retourneren vond ik wat lastig.

Mooi kleed

Mijn eerste aankoop bij Topvintage die mij goed bevallen is. Het is een zeer mooi kleed, goede kwaliteit, matentabel gevolgd en past perfect. Mooie kleuren ook. Ben fan.

Top vintage... een aanrader op alle vlakken!

Enorme keuze. Heel goeie kwaliteit. Gebruiksvriendelijke site. Snelle service. Strikte opvolging. In 1 woord: aanrader!!

Supersnel en vriendelijk!

Heb een prachtige rok besteld die ik de volgende dag binnen kreeg. Helaas had ik met mijn warhoofd vergeten de kortingscode toe te voegen, dit bedrag had ik ook een dag later weer op de rekening staan na een fijn gesprek met de klantenservice.

Topkledij, verzorgde afwerking

Ik bestel af en toe wat bij Topvintage. Hun kledij is van een zeer goede kwaliteit met mooie afwerking. Als er een probleem is, reageren ze snel en correct. Ik ben tevreden.

Alles is perfect geregeld, vanaf het begin tot en met het einde !!!

Onlangs heb ik voor het eerst iets bij jullie besteld. Niet alleen hebben jullie een hele mooie website, er is ook keus genoeg. Bij het bestellen van mijn bikini was 1 deel nog niet op voorraad. Ik wordt tussentijds op de hoogte gehouden van de status vsn het nog te leveren 2e deel. Hoe handig is dat !! De klantenservice antwoord ook snel op mijn vraag hoe het 2e deel te bestellen/betalen. Mijn 1e deel ontving ik supersnel. En in wát voor een leuke verpakking zat het zeg. Écht een feestje om uit te pakken. Vaak wordt er op internet of in de mail vermeld dat wij, dames, gorgeous zijn. Ook al weer zo leuk !! Kortom, niets dan lof voor jullie. Jullie doen vele stapjes extra voor de klant. Ga zo door, Warme groet, Bianca Oosterwal

Prima service, goed product op tijd geleverd

Netjes ingepakte kleding, maat was precies volgens de maatregel en kleur kwam overeen met omschrijving die op de website stond. Heel tevreden, ik ga er zeker vaker bestellen!

Erg prettig

Geweldige kleding, "liefdevolle verpakking'! snelle levering, juiste maat informatie, mooie materialen! Absoluut aan te raden......

De jurk is beeldig.

Tweemaal in de winkel geweest, vond het beide keren een feest, Zoveel mooie jurken. samen met een vriendin, maken we er een dagje uit van. Bestellen is goed bevallen.

Snelle service, mooie kwaliteit

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.