Hoffelijkheid ten top!

Mijn eerste ervaring bij TopVintage Retro Boutique is zeer goed bevallen. Ik kreeg het gevoel van special treatment! Mijn gekozen items waren goed dankzij de speciale matentabel, super! Ik verheug me op een volgend moment om weer te winkelen op jullie site. Tot ziens! Groetjes Charlotte

Geweldige collectie met top site.

Top Vintage Top Collectie Fijne realistische maat tabellen. Aantrekkelijke site. Hier wordt je gelukkig van!! ( Zeker tijdens deze lockdown) Ik kom terug! ( PS aanbevolen door collega)

Super leuk jurkje. Snelle levering.

Top Topvintage

Ik heb een bestelling gedaan en heb daarbij handig gebruik gemaakt hulp van de maattabel. Het pakketje was snel geleverd en keurig verpakt! Ik ben dolblij met mijn eigenwijze, nieuwe broek!! Hij zit fantastisch en is van een goede kwaliteit. Ik kijk uit naar een volgende aankoop!!

Jullie hebben er een klant bij!

Ik stond vooral versteld van het hele leverproces. Onwijs snel, superduidelijk, en verpakt in een hele leuke doos. Retourneren vond ik ook superhelder. Ik werd er helemaal blij van! De kleding zelf was ook een succes.

Prachtige puzzel

Ik zou hem bijna inlijsten zo mooi is de puzzel. Wel een hele uitdaging voor een beginner 1000 stukjes.

Leuke rok. Mooie kleur. Goede pasvorm. De oorbellen zijn perfect en de panty zit fijn is een mooie passende kleur bij veel van mijn kleding.

Super online shop ervaring

Ik vind het heerlijk om online te kijken op de site van TopVintage. Ik vind alles wel mooi, maar weet ook dat niet alle modellen mij zullen staan of passen. Niet alleen de kleding, maar ook de andere artikelen vind ik leuk. Gelukkig kan je thuis passen en retour sturen als toch niet helemaal blijkt te zijn wat je er van verwachtte.

Ik heb een truitje bestelt; hij werd snel geleverd en het past perfect. Na het wassen blijft het nog steeds mooi.

Fijne online shop

Met de beschreven maatlabels zit je altijd goed.

Geweldig!

Mooie en bijzondere kleding. Het is altijd weer een feest om er doorheen te struinen en een pareltje te ontdekken.

super

Zoals elke keer, snel, mooi, correct

altijd goed

de spullen zijn altijd goed en mooi van kwaliteit. natuurlijk past niet altijd alles, omdat lichamen nu eenmaal anders zijn en niet alle materialen passen bij iedereen. Wat ik in mijn kast heb van TopVintage ben ik blij mee. En de retouren worden snel verwerkt. kortom, een aanrader op alle fronten.

Het is een feest een jurk uit te pakken

Ik heb al vele jurken van vintage het blijft geweldig om te passen altijd prima van maat

Mooie mode die je op en top vrouw maakt

Mooie, geen doorsnee damesmode, waardoor je gaat stralen. Snelle levering, welke met zorg is verpakt. Leuk verpakkingsmateriaal.

Prachtige kleding en accessoires. Zelfs in Coronatijd al de volgende werkdag in huis: mooi verpakt en altijd een gezellige goodie erbij. Super!

Leuker dan in een winkel

Maattabellen zijn handig, alles netjes verpakt en supersnelle verzending.

Prachtige en heerlijk zittende jurk

Hier voel je je zo mooi in. Heerlijke rekbare stof. Ik heb maatje 38 en maatje 36-38 valt dan ook net goed, enigszins strak.

vlotte afhandeling en de maten kloppen goed

vlotte afhandeling en bezorging en de maten kloppen goed.

Iedere keer genieten

Iedere keer op de website kijken, genieten van alle mooie spullen. Bestelling gaat super gemakkelijk en mocht er iets zijn waardoor er vragen ontstaan word je direct te woord gestaan door hele vriendelijke medewerksters. Voor mij staan jullie op nummer 1. Groetjes Linda

Altijd mooie spullen bij Top Vintage, snel en netjes geleverd.

Mooi jurkje van elastische katoen met prachtige print. Zit heerlijk en past perfect.

Enig!!!

Precies datgene kunnen kopen waarbij je er uniek in blijft uitzien.

Prachtige artikelen en snel bezorgd.

Mooie en bijzondere kleding en accessoires. Goede kwaliteit ook en snel bezorgd! Heel erg blij met mijn eerste bestelling. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Super blij met Topvintage en hun kleding!

Normaal gesproken koop ik liever geen kleding online omdat kledingmaten nogal uiteen kunnen lopen. Maar op de site van Topvintage staat per kledingstuk wat de afmetingen zijn en hoe het valt. Echt heel fijn want als je de tips goed volgt dan past het altijd! Verder hebben ze voor curvy ladies super veel keuze aan leuke kleding. Ik ben heel blij dat ik deze site heb ontdekt! Verder versturen ze snel en houden ze je goed op de hoogte. Ik ben fan :)

Snel bezorgd

Stom misschien maar vond de verpakking niet feestelijk en waar was mijn kadootje? De levering was super snel, niet zo moeilijk want woon praktisch om de hoek, maar wel fijn. Jurkjes zijn mooi en passen goed, dus ben weer blij. Groetjes ikke

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.