Zo tof!

Echt beste online kledingshop EVER!! Altijd in orde, superleuke kledij (in verschillende prijsklasses), vriendelijke service, duidelijke website.. TOP!!

Fijn !

Veel keus voor diverse stylen

Altijd goed!

De maattabel van TV is de enige die ik ook echt vertrouw! De service is meer dan uitstekend!

Super winkel

Al meerdere keren bij topvintage besteld en altijd super goede service

Mooie stof en goede kwaliteit

Van de week mijn eerste bestelling gedaan. Het shirtje is erg mooi en gemaakt van een stevige stof die lekker aanvoelt. Ik kreeg er een zandloperfiguur door en mijn borsten leken twee keer zo groot dus ik ben happy. Ik wil de andere kleuren ook gaan bestellen. Het bikinibroekje staat ook mooi en slankt af. Ik dacht dat dit een volledige bikini was, dus ook het topje, maar het bleek alleen het broekje te zijn. Dit is mijn eigen schuld, niet goed gelezen. Het bovenstukje is voor de volgende bestelling.

Gave schoenen en goede service!

Ik ben heel erg blij met mijn bestelde schoenen. Ze waren precies zoals ik verwachtte en zagen er prachtig uit. Ook zitten ze lekker en kan ik er goed op lopen. De zool van de schoen had ook genoeg grip. Verder was mijn bestelling er supersnel.

Vertrouwd

Ik bestel al enige tijd via topvintage shop. Ze hebben een ruim assortiment ,voor ieder wat wils. Het is fijn dat er een maat advies is bij de producten. Zelf ben ik blij dat ik me kan kleden naar mijn eigenstijl . De bestelling wordt snel opgestuurd , je kunt het makkelijk terug sturen. Betaling en retour betaling gaan zonder enige probleem. Gewoon lekker gaan winkelen dus via topvintage

Zit weer als gegoten!

De maatregelen zijn zo geweldig! Ik heb werkelijk nog nooit wat terug hoeven sturen omdat mijn maat niet klopt. De maattabellen zijn one of a kind. Ook deze jumpsuit zit weer geweldig!

Super site zalige eerste aankoop!

Wauw wat een geweldige broek!! Ik wou eigenlijk de blauwe maar die was tijdelijk niet beschikbaar, toch maar de rode gewaagd en zo blij mee!!! Prachtige kleur, zalig stofje, mooie afwerking, en wat een prachtig model. Alleen een beetje inkorten en klaar. Voel me er zalig comfortabel in, helemaal fan!!!

Prima service en altijd snel!

Bij Topvintage zijn mijn ervaringen altijd positief!

Prachtig design

Het past als gegoten. Love it

Een uniek aanbod

Ik heb recent mijn eerste bestelling geplaatst en er zullen nog zeker meer bestellingen volgen. Het aanbod aan kleding etc. Vind ik erg uniek. Gave kleding die niet overal te koop is. De kwaliteit is erg goed service perfect!

Even terug in de tijd

Geweldig online shoppen bij top vintage. Retro kleding met een moderne touch. Alles staat duidelijk omschreven. Stof, materiaal en de maten. Echt super

Supersnelle levering

In een hele drukke tijd kwam de bestelling de volgende dag al!

Top service!

Snelle levering, prachtige jumpsuit die heerlijk zit! Het is altijd een feestje jullie producten binnen te krijgen. Mooi verpakt met altijd een verrassing en een compliment! Jullie hebben de beste service en de mooiste producten, X

Love it!

Voel me super sexy in de gekochte jurk! Staat super mooi en de paste perfect!

heel goed

goede en snelle service ik ben heel tevreden over de kwaliteit wat geboden wordt

De uitstekende maattabellen maken internetshoppen makkelijker en leuker.

Alle bestellen zijn top. Helaas was mijn laatste verjaardag kortings code niet zichtbaar in de mail en nadat ik besteld had kreeg ik deze een dag later wel zichtbaar in de mail. Heb deze niet kunnen gebruiken... Maar verder altijd hele goede ervaringen.

Mijn favoriete winkel

Collectie is eindeloos en constant nieuwe producten. Ook de mogelijkheid om een herinnering te ontvangen als iets weer op voorraad is als je maat is uitverkocht. Dat is tevens mijn enige minpuntje: zoveel keuze en zo snel uitverkocht ;-) Levering eigenlijk altijd al de volgende dag, altijd met een presentje in je pakje. Pastic zakken trouwens wel wat minder gevoel van luxe. Ook goede service, zowel voor advies als klantenservice. Goed bereikbaar.

Ongelofelijk TOP!!!

Cadeau bon besteld, ongelofelijk snel, goed en mega vriendelijk geholpen. Een echttop team bij topvintage!!!

Zoals gewend, heel goed verzorgd.

Altijd weer een fijn cadeautje voor mezelf, perfect verpakt, kwaliteit en goede maat!

Overzichtelijk aanbod, uitgebreide keuze, smaakvol gepresenteerd!

Overzichtelijk aanbod, uitgebreide keuze, smaakvol gepresenteerd!

Altijd uitmuntend

Snel, altijd goede communicatie. Mooie verpakking en altijd een extraatje Top!

Bijzondere items, goede communicatie en snelle levering!

Prachtige site! Fantastische items en een klantvriendelijke manier van online shoppen. Je wordt per mail goed van op de hoogte gebracht en krijgt regelmatig updates over artikelen die tijdelijk niet leverbaar zijn. Het verzenden gaat snel en efficiënt. Orgineel verpakt en leuk om een kleine attentie te ontvangen. Ik hoop snel in Kerkrade zelf langs te kunnen komen.

Wiebachstraat 9

6466 NG Kerkrade

Over Topvintage

Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht! Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel. We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.