Laden reviews...
307 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken snelle levering, goede kwaliteit en vriendelijke service. Klanten noemen vooral de betrouwbaarheid van verzending en pasvorm. Retourneren en terugbetalen verloopt volgens verwachting. Al met al wordt winkelen bij TopVintage als prettig en betrouwbaar ervaren.
Deze jurk past precies zoals in de omschrijving staat. Supersnel geleverd zoals altijd. Ik ben heel blij met jullie,
Marianne
Tilburg
Fantastisch mooi getailleerd jasje en een geweldige service. Supergoed wat ze ook op Facebook doen leuke antwoorden van Sandra!
c.
Houten
Zoveel leuke jurkjes, topjes en vestjes. Ik kan altijd wel iets passends vinden. De levering is altijd super snel en de maatindicatie is geweldig.
Isolde
HEERLEN
Ik had twee bloesjes besteld en ze waren zo verpakt dat ze door de brievenbus pasten. Fijn!
Line
Amsterdam
In de winkels zie ik allemaal grauwe, saaie kleding. En mijn motto is: ik koop alleen een kledingstuk waar ik verliefd op word.en dat word ik in jullie shop. Heel fijn die vrouwelijke stijl met een vleugje glamour!! Bij de clips voor jaren 50 slagen in het haar mistte ik alleen een gebruiksaanwijzing. F Ga zo door!! 10eke
Tineke
Alphen aan den Rijn
Steeds weer mooie kleding en dat tikkeltje meer om een dame te laten stralen!!
Anja Goossens
Berlare
Geweldig.
Maggy Kraussen
Kerkrade
De website is prikkelend en uitnodigend. De dienstverlening voelt persoonlijk en is oplossingsgericht.
Arabelle Wassen
Alkmaar
Iedereen aanbevelen
Sonja
Spijkenisse
Zoals altijd top! Jumpsuit zit perfect. De maatgeving klopt altijd. Snel geleverd. Chapeau!
Joke Verkolf
Herten
Een heel vlotte levering, de ene dag bestelt, de dag erna ontvangen. Mooie kwaliteit van jas. Ideaal van maat als je de maatwijzer volgt. Ik bestel hier zeker nog :-)
Hanne
Ruien
Broek zit super mooi complimenteert je figuur! Het bloesje is super zelfs met mijn G cup en accentueert je taille mooi.
Kim
Den Haag
Prijs/kwaliteit verhouding Inzichtelijke website Snelle levering Pakket zeer netjes, met passie samengesteld
Lorette
Tienray
Snelle levering. Super netjes ingepakt en altijd een leuke attentie erbij maakt de shopbeleving compleet
Marleen
St Annaland
Mooie producten, fijne service en top branding van het bedrijf! Een dikke 10
Nienke
Bovensmilde
Snelle levering , goede pasvorm , mooie stof
Jet
Almkerk
Ik heb mijn jurk (na 21.00 uur) besteld en deze was twee dagen later binnen. De jurk zat geweldig en (in tegenstelling tot veel andere vintage winkels) de stof was van kwaliteit. Ik ga hier zeker weer bestellen!
Kim
Sint-Oedenrode
Topvintage biedt veel keuze uit de leukste merken met een retro-uitstraling. Daarmee is het geen 13 in een dozijn shop. Mijn bestelling werd de volgende dag al thuis geleverd.
Judith
Breda
Sinds deze zomer topvintage ontdekt. Sindsdien bestel ik regelmatig nieuwe jurken en kledij! Allemaal even mooi. Altijd perfect wat ik ervan verwacht. De maten kloppen ook altijd en sluiten mooi aan waardoor ik nog niets heb moeten teruggestuurd. Ik word verliefd op elk nieuw kledingsstuk van deze top webshop! Snelle correcte service met telkens een hele leuke verrassing bij elke bestelling.
Tessa
Brecht
Ik vind topvintage een fijne website om op te zoeken. Ze hebben mooie, anders dan anders, kleding.
Jet
Eindhoven
Op enkele dagen was mijn pakje bij mij thuis en wat erin zat voldeed aan mijn verwachtingen
Simone
WILRIJK (ANTWERPEN)
Super verzorgd en makkelijk om te bestellen. Hele mooie producten.
marjon
Voerendaal
Alles prima geregeld maar een kleinigheid zoals een magneet stel ik niet op prijs. Ik bestel mijn artikelen en dat is voldoende. Persoonlijk vind ik de extraatjes kinderachtig.
Petra van der Ende
Delft
Beste Petra, wat jammer dat je niet nóg blijer wordt van onze cadeautjes! Wellicht kun je er iemand in je omgeving wel blij mee maken ;-)
Groetjes,
Nicole
Klantenservice
's Middags besteld, de volgende dag geleverd (zelfs nu in de drukke pakjestijd). Mooie jurken, degelijke stof en heel netjes afgewerkt. Twee weken terug één jurk besteld (was mijn eerste keer). Vorige week meteen drie :-). Maattabel gevolgd en de jurken passen perfect.
20 December 2020
Anne
Bierbeek
jurk is prachtig. zit heerlijk en sluit prachtig om mn lichaam. super kwaliteit. snelle levering! love it!!!!! snel weer shoppen hier. dank jullie wel
20 December 2020
patricia
Schiedam
Topvintage – Empowering women. Dat is de basis van Topvintage. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dameskleding, zorgvuldig geselecteerd op stijl, kwaliteit en originaliteit. We streven naar een inclusieve en ondersteunende community waarin vrouwen elkaar inspireren en aanmoedigen om hun eigen, unieke stijl te omarmen. Via onze mode, lifestylecontent en service willen we vrouwen stimuleren om trots te zijn op wie ze zijn. Wij geven vrouwen kracht!
Vind de perfecte pasvorm in onze maattabel.
We besteden de grootste zorg aan de presentatie en beschrijving van de items in onze collectie. Elk item wordt gepast, opgemeten en voorzien van een unieke maattabel en persoonlijk advies.
Wiebachstraat 9
6466 NG Kerkrade